kažkada buvau radus receptą zuikio, įdaryto lietiniais, dabar neberandu, gal kas žinot, kurioj temoj ar bloge?
ir gal galit dar kokį patiekalą rekomenduot, kuris šaltas skanus būtų?
ačiū
QUOTE(*Jūra* @ 2011 04 17, 08:52)
kažkada buvau radus receptą zuikio, įdaryto lietiniais, dabar neberandu, gal kas žinot, kurioj temoj ar bloge?
ačiū
ačiū
http://tangosuhelena...lietiniais.html
labai labai ačiū
QUOTE(miligerta @ 2011 04 17, 10:04)
Kepsim si ziuikuti ir mes ,labai skaniai atrodo
ir yra labai skanus ,jau isbandziau per baliu,o ir atrodo graziai
QUOTE(Srove @ 2011 04 07, 22:24)
Negaliu necituot foto Srove, kepeneles butinai isbandysiu su siais priedais bet mane labai sugunde burokeliu salotos gal butu galima daugiau apie jas
QUOTE(davija @ 2011 04 17, 11:30)
Negaliu necituot foto Srove, kepeneles butinai isbandysiu su siais priedais bet mane labai sugunde burokeliu salotos gal butu galima daugiau apie jas
Tai kad nieko įpatingo, labai paprastai, išvirtus burokėlius supjaustau kubeliais, dedu druskos, penkių pipirų mišinio, cukraus, citrinos spaudžiu, al. aliejaus pilu, svogūno žalio ir viskas, bet normų tai nematavau, tiesiog maišau, ragauju ir tol dedu ar tai cukraus, ar rūgštelės, ar kt., kol gaunasi sodrus skonis, paskui į puodukus, išteptus aliejumi, suspaudžiu ir išverčiu
O kepenėlės su šiais priedais įgauna švelnų skonį
aš su tokiu klausimu
ar galima užšaldyti jau išvirtus balandėlius? per daug prisidariau, nesuvalgysim, nusibos trečią dieną, pagalvojau, ar gautųs kas iš to
ar galima užšaldyti jau išvirtus balandėlius? per daug prisidariau, nesuvalgysim, nusibos trečią dieną, pagalvojau, ar gautųs kas iš to
QUOTE(grange @ 2011 04 17, 19:24)
aš su tokiu klausimu
Žinoma ir su tuo sultinuku kuriame virė
QUOTE(grange @ 2011 04 17, 20:24)
aš su tokiu klausimu
as saldau be sultinuko
sudedu i indeli su dangteliu ir i kamera
dėkui, tai nereikia baimintis, kad bus nekas, einu iš kart tą padaryt!