Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

kažkada buvau radus receptą zuikio, įdaryto lietiniais, dabar neberandu, gal kas žinot, kurioj temoj ar bloge?
ir gal galit dar kokį patiekalą rekomenduot, kuris šaltas skanus būtų? ax.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jūra*: 17 balandžio 2011 - 07:54
QUOTE(*Jūra* @ 2011 04 17, 08:52)
kažkada buvau radus receptą zuikio, įdaryto lietiniais, dabar neberandu, gal kas žinot, kurioj temoj ar bloge?
ir gal galit dar kokį patiekalą rekomenduot, kuris šaltas skanus būtų?  ax.gif
ačiū 4u.gif

http://tangosuhelena...lietiniais.html
Atsakyti
labai labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kepsim si ziuikuti ir mes ,labai skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miligerta @ 2011 04 17, 10:04)
Kepsim si ziuikuti ir mes ,labai skaniai atrodo wub.gif

ir yra labai skanus thumbup.gif ,jau isbandziau per baliu,o ir atrodo graziai
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2011 04 07, 22:24)

Negaliu necituot foto cool.gif bigsmile.gif Srove, kepeneles butinai isbandysiu su siais priedais bigsmile.gif bet mane labai sugunde burokeliu salotos mirksiukas.gif gal butu galima daugiau apie jas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 04 17, 11:30)
Negaliu necituot foto cool.gif  bigsmile.gif Srove, kepeneles butinai isbandysiu su siais priedais bigsmile.gif bet mane labai sugunde burokeliu salotos mirksiukas.gif gal butu galima daugiau apie jas blush2.gif

Tai kad nieko įpatingo, labai paprastai, išvirtus burokėlius supjaustau kubeliais, dedu druskos, penkių pipirų mišinio, cukraus, citrinos spaudžiu, al. aliejaus pilu, svogūno žalio ir viskas, bet normų tai nematavau, tiesiog maišau, ragauju ir tol dedu ar tai cukraus, ar rūgštelės, ar kt., kol gaunasi sodrus skonis, paskui į puodukus, išteptus aliejumi, suspaudžiu ir išverčiu 4u.gif
O kepenėlės su šiais priedais įgauna švelnų skonį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 04 16, 21:40)
21 gr svieziu = 7 gr sausu

ačiu labai
4u.gif
Atsakyti
aš su tokiu klausimu blush2.gif
ar galima užšaldyti jau išvirtus balandėlius? per daug prisidariau, nesuvalgysim, nusibos trečią dieną, pagalvojau, ar gautųs kas iš to g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 17, 19:24)
aš su tokiu klausimu  blush2.gif
ar galima užšaldyti jau išvirtus balandėlius? per daug prisidariau, nesuvalgysim, nusibos trečią dieną, pagalvojau, ar gautųs kas iš to  g.gif

Žinoma ir su tuo sultinuku kuriame virė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 17, 20:24)
aš su tokiu klausimu  blush2.gif
ar galima užšaldyti jau išvirtus balandėlius? per daug prisidariau, nesuvalgysim, nusibos trečią dieną, pagalvojau, ar gautųs kas iš to  g.gif

as saldau be sultinuko ax.gif
sudedu i indeli su dangteliu ir i kamera smile.gif
Atsakyti
dėkui, tai nereikia baimintis, kad bus nekas, einu iš kart tą padaryt!
Atsakyti