Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(GITALE @ 2011 04 14, 12:01)
Kazin jei tik su suriu be jokiu desreliu daryt irgi geras skonis butu, nes dukra nevalgo mesos? g.gif
dar norejau paklaust kokie jie dydzio nes neturiu keksiuku formeles, tai  jei skysti jie tai issiples bekepant?   ar poros sauksru uzteks vienam, ar daugiau reiktu/?

aciu

pirminis gougeres'ų receptas : plikyta tešla su įmaišytu trakuotu sūriu mirksiukas.gif jei dukrai patinka plikytos tešlos sausainukai, tai ir šie turėtų patikti mirksiukas.gif

taip pat jų skonį lemia , koks buvo pasirinktas sūris mirksiukas.gif su parmezanu vienaip, su fermentiniu - kiek kitaip mirksiukas.gif ir pan. mirksiukas.gif

tešla nėra skysta, ji tokia tąsi - todėl pakankamai lengva ją normuoti mirksiukas.gif

o plečiasi jie tikrai labai ir atrodo įspūdingai thumbup.gif (jei palyginus su paprastais keksiukais, tai vienas gougere'as atstoja 4 hihihi.gif , dar jų dydis labai priklauso nuo to, kiek tešlos bus įdėta mirksiukas.gif )

dėl dydžio tai mažesniems užteks 1 valg. š. tešlos , didesniems - 2 valg. š. , o galima ir visą žiedą suformuoti - patiekti kaip nesaldų pyragą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 04 14, 11:01)
Makaronai su baravykais

QUOTE(Elena @ 2011 04 14, 11:46)
Rožytes su vištienos faršu

swoon.gif karsta.gif bis.gif first.gif
Netekau amo bigsmile.gif
Elena, kaip visada viskas skanu iki begalybes wub.gif
Rozytes, jauciu, ir saltas galima valgyt ???
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 11, 09:24)
[ Gougères au jambon - sūrio pyragėliai su kumpiu  [/url] (receptas su eigos foto)

Jau visos viska issiklausinejo apie siuos grazuolius, tai dar man liko vienas neaiskumas tongue.gif
Ar suri reikia tarkuoti ta stambia burokine tarka, ar smulkuciais "makaroniukais"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(noriu zinoti @ 2011 04 14, 15:55)
Jau visos viska issiklausinejo apie siuos grazuolius, tai dar man liko vienas neaiskumas tongue.gif 
Ar suri reikia tarkuoti ta stambia burokine tarka, ar smulkuciais "makaroniukais"? g.gif

tarkuoti stambia tarka mirksiukas.gif

o jei imti džiugo sūrį, tai a, naudoju tą, kur parduodamas maišeliuose trupinukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau pašauta į orkaitę bigsmile.gif Tik labai jau mažai gavosi blush2.gif Kt kart darysiu dvigubą porciją 4u.gif
Laukiu kol iškeps ir grįš maniškis įvertinimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 04 14, 17:34)
Jau pašauta į orkaitę  bigsmile.gif  Tik labai jau mažai gavosi  blush2.gif  Kt kart darysiu dvigubą porciją  4u.gif
Laukiu kol iškeps ir grįš maniškis įvertinimui  biggrin.gif

as juos irgi siandien kepiau,tai man kazkaip nelabai skonis,jauciasi kiausiniai stipriai,ko negaliu pakest biggrin.gif bet kiti seimos nariai valge noriai biggrin.gif dar dariau siandien pietums cenakus kur ule kazkada buvo idejus,galiu pasakyt kad labai labai skaniai gavosi!
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 04 14, 18:04)
as juos irgi siandien kepiau,tai man kazkaip nelabai skonis,jauciasi kiausiniai stipriai,ko negaliu pakest biggrin.gif bet kiti seimos nariai valge noriai biggrin.gif

kiaušiniai? mastau.gif įdomiai, man jokie kiaušiniai nesijautė mirksiukas.gif (visas pulkas ragavo ir irgi jokio kiaušininio skonio nerado) mastau.gif o kiek kiaušinių dėjai? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 14, 18:05)
kiaušiniai? mastau.gif įdomiai, man jokie kiaušiniai nesijautė  mirksiukas.gif

as gal labai jautri jiems,nzn biggrin.gif vien nuo zinojimo kad dedasi 4 man ju kvapas jautesi doh.gif blush2.gif bet sakau,kiti seimos nariai valge ,vadinasi skanus biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi vilioja isbandyti tuos surio pyragiukus-keksiukus bigsmile.gif
tik gyvenime nesu darius tokios teslos, tai bijau kad nesigaus man.... unsure.gif g.gif kaip ten ja verdanciam vandeny maisyt kaip tuos kiausus imaisyti... o gal reik tik bandyt ir gausis, nebijoti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2011 04 14, 19:13)
Mane irgi vilioja isbandyti tuos surio pyragiukus-keksiukus  bigsmile.gif
tik gyvenime nesu darius tokios teslos, tai bijau kad nesigaus man....  unsure.gif  g.gif  kaip ten ja verdanciam vandeny maisyt kaip tuos kiausus imaisyti... o gal reik tik bandyt ir gausis, nebijoti..  g.gif

Drasiau mirksiukas.gif Tikrai tikrai, labai paprasta ir greita. Daugiau laiko uzima pats produktu pjaustymas, tarkavimas, nei tesla padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, Irmulia uz gougères recepta. wub.gif Gavosi nuostabus, receptas jau sugule i uzrasus.
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2011 04 14, 18:13)
Mane irgi vilioja isbandyti tuos surio pyragiukus-keksiukus  bigsmile.gif
tik gyvenime nesu darius tokios teslos, tai bijau kad nesigaus man....  unsure.gif  g.gif  kaip ten ja verdanciam vandeny maisyt kaip tuos kiausus imaisyti... o gal reik tik bandyt ir gausis, nebijoti..  g.gif

tai pati paprasčiausiai paruošiama tešla mirksiukas.gif dėl verdančio vandens ir miltų įmaišymo - rekomenduoju pasirinkti puodą aukštomis sienelėmis, kad staigiai supylus miltus ir juos greitai maišant miltai neišsibarstytų aplink mirksiukas.gif o kiaušinius galima po vieną įmaišyti mikserio pagalba - taip greičiau ir lengviau ( aš maišau mikseriu, po to baigiu maišyti mediniu šaukštu) mirksiukas.gif svarbiausia gerai įmaišyti po vieną kiaušinį mirksiukas.gif
Atsakyti