QUOTE(GITALE @ 2011 04 14, 12:01)
Kazin jei tik su suriu be jokiu desreliu daryt irgi geras skonis butu, nes dukra nevalgo mesos?
dar norejau paklaust kokie jie dydzio nes neturiu keksiuku formeles, tai jei skysti jie tai issiples bekepant? ar poros sauksru uzteks vienam, ar daugiau reiktu/?
aciu
dar norejau paklaust kokie jie dydzio nes neturiu keksiuku formeles, tai jei skysti jie tai issiples bekepant? ar poros sauksru uzteks vienam, ar daugiau reiktu/?
aciu
pirminis gougeres'ų receptas : plikyta tešla su įmaišytu trakuotu sūriu jei dukrai patinka plikytos tešlos sausainukai, tai ir šie turėtų patikti
taip pat jų skonį lemia , koks buvo pasirinktas sūris su parmezanu vienaip, su fermentiniu - kiek kitaip ir pan.
tešla nėra skysta, ji tokia tąsi - todėl pakankamai lengva ją normuoti
o plečiasi jie tikrai labai ir atrodo įspūdingai (jei palyginus su paprastais keksiukais, tai vienas gougere'as atstoja 4 , dar jų dydis labai priklauso nuo to, kiek tešlos bus įdėta )
dėl dydžio tai mažesniems užteks 1 valg. š. tešlos , didesniems - 2 valg. š. , o galima ir visą žiedą suformuoti - patiekti kaip nesaldų pyragą