QUOTE(Ulė @ 2011 04 13, 15:00)
Paidziaugem vakar svieziomis bulvemis
2 kg. bulvių
3 svogūnų galvos
kiaušinis
druska
pipirai
lašiša
aliejus
Mirkalui:
200 gr. varškės
100 gr. kefyro
šaukštas grietinės
4 skiltelės česnako
druska, pipirai, krapai.
Varškę ištrinti su kefyru ir grietine, įspausti česnaką ir pagardinti prieskoniais.
Bulves sutarkuoti, svogūną taip pat, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, pipirais ir kepti ant aliejaus keptuvėje.
Ant karštų traškių dėti po gabalėlį sūdytos lašišos ir valgyti mirkant į mirkalą.
2 kg. bulvių
3 svogūnų galvos
kiaušinis
druska
pipirai
lašiša
aliejus
Mirkalui:
200 gr. varškės
100 gr. kefyro
šaukštas grietinės
4 skiltelės česnako
druska, pipirai, krapai.
Varškę ištrinti su kefyru ir grietine, įspausti česnaką ir pagardinti prieskoniais.
Bulves sutarkuoti, svogūną taip pat, įmušti kiaušinį, pagardinti druska, pipirais ir kepti ant aliejaus keptuvėje.
Ant karštų traškių dėti po gabalėlį sūdytos lašišos ir valgyti mirkant į mirkalą.
O bulves reikia nusunkti kazkiek?