QUOTE(Elena @ 2011 04 08, 13:16)
Irmulia,kai pamatau kad yra tavo žinutė ...bėgu staigiai pažiūrėti kokį šedevrą atnešei...
Ne...nu tai gi negalima...infarktą įvarysit Pagailėkite
Nuostabus patiekalas
Ne...nu tai gi negalima...infarktą įvarysit Pagailėkite
Nuostabus patiekalas
dėkui, šį kartą nepasikuklinsiu, jis iš ties vertas dėmesio labai daug kas priklauso nuo kumpio skonio
QUOTE(brashke77 @ 2011 04 08, 13:39)
pritariu, aukstasis pilotazas 100%
Irmulia, saunuole , jauciu kokiam restoranui vadovaujat, ne kitaip
Irmulia, saunuole , jauciu kokiam restoranui vadovaujat, ne kitaip
beveik savam
QUOTE(*Keila* @ 2011 04 08, 13:54)
Irmulia - 100 balu
Butinai reiks isbandyti. Tik klausimas, jus cukinijas tarkuojat kartu su odele, ar nuimat ja?
Butinai reiks isbandyti. Tik klausimas, jus cukinijas tarkuojat kartu su odele, ar nuimat ja?
palieku visas žalias odeles ( jos netrukdo) + suteikia gražios žalios spalvos vyniotiniui. Aišku, labai norint, galima ir nuskusti cukinijas, tada sutarkuoti