Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Elena @ 2011 04 08, 13:16)
Irmulia,kai pamatau kad yra tavo žinutė ...bėgu staigiai pažiūrėti kokį šedevrą atnešei...
Ne...nu tai gi negalima...infarktą įvarysit    blink.gif   Pagailėkite   notworthy.gif

Nuostabus patiekalas  wub.gif

dėkui, šį kartą nepasikuklinsiu, jis iš ties vertas dėmesio 4u.gif labai daug kas priklauso nuo kumpio skonio mirksiukas.gif

QUOTE(brashke77 @ 2011 04 08, 13:39)
pritariu, aukstasis pilotazas  100% drinks_cheers.gif
Irmulia, saunuole , jauciu kokiam restoranui vadovaujat, ne kitaip  bigsmile.gif

hihihi.gif beveik savam biggrin.gif

QUOTE(*Keila* @ 2011 04 08, 13:54)
Irmulia - 100 balu 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Butinai reiks isbandyti. Tik klausimas, jus cukinijas tarkuojat kartu su odele, ar nuimat ja?

4u.gif palieku visas žalias odeles ( jos netrukdo) + suteikia gražios žalios spalvos vyniotiniui. Aišku, labai norint, galima ir nuskusti cukinijas, tada sutarkuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 04 08, 13:49)
Vistiek reikia to ryžių  acto  doh.gif Kuo jį galiu keist? paprastu actu, balzaminiu actu? Net neįsivaizduoju koks ryžių acto skonis  unsure.gif

Keisk paprastu actu, tik mažiau jo pilk. Ryžių actas paprasčiausiai švelnesnis.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 08, 14:07)

Atrodo pasakiskai thumbup.gif
reiks isbandyti ax.gif

4u.gif
Atsakyti
Į temą apie Irmulės receptus biggrin.gif

Irmulės cukinijų pyragas

Recepto originalo neturiu, bet dariau kaip prisiminiau: sutarkuoti cukinijas, įmušti kiaušinius, išmaišyti, įdėti miltų, išmaišyti ir kepti.

Blynus sutepti su majonezu, apdėlioti pjaustytais svogūnais, pomidorais ir saliami. Vietoj saliami aš naudojau dešreles, svogūnų ir pomidorų, visko dėjau gan nemažai. Viską apibarsčiau parmezano sūriu, nes jis man čia labai tiko.

Kadangi pas mus labai kaaarrrršta, tai šis patiekalas kaip tik, tokiam orui thumbup.gif thumbup.gif

user posted image

IRMULE, labai ačiū už idėją 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
*owu* - šis cukinijų vyniotinis yra truputį sultingas, kas man labai patiko mirksiukas.gif

Limcamca - skaniai atrodo bigsmile.gif , bet žinai, paradoksas - niekaip neprisimenu, kada tokį patiekaliuką būčiau gaminusi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 08, 15:34)
Limcamca -  skaniai atrodo  bigsmile.gif  , bet žinai, paradoksas - niekaip neprisimenu, kada tokį patiekaliuką  būčiau gaminusi mastau.gif

Nugis nubėgau į savo kopijuotą receptą pažiūrėti ir gėda neišpasakyta biggrin.gif IRMAVI gamino tokį patiekalą, jos čia tortas thumbup.gif Bet, jūsų vyniotinis irgi super mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
na dabar aišku, kas recepto autorius biggrin.gif
koją pakišo panašus SM nikas biggrin.gif o tai galvojau, visai sklerozė man ar ką lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 08, 14:40)
Nugis nubėgau į savo kopijuotą receptą pažiūrėti ir gėda neišpasakyta  biggrin.gif IRMAVI gamino tokį patiekalą, jos čia tortas  thumbup.gif Bet, jūsų vyniotinis irgi super  mirksiukas.gif  wub.gif

Va originalus receptas Cukinijos tortas (7 žinutė), pas mus namie mėgiamiausias, kai vaikams pasakau, kad šis tortas bus vakarienei, tai net akys sublizga lotuliukas.gif Skaniausias vasara, kai būna tikrų pomidorų, bet mum ir žiema skanu, valgom tika iškepta, nesulaukiam kol pravės.
Atsakyti
QUOTE(AkvileZ @ 2011 04 08, 15:53)
Va originalus receptas Cukinijos tortas (7 žinutė), pas mus namie mėgiamiausias, kai vaikams pasakau, kad šis tortas bus vakarienei, tai net akys sublizga  lotuliukas.gif Skaniausias vasara, kai būna tikrų pomidorų, bet mum ir žiema skanu, valgom tika iškepta, nesulaukiam kol pravės.

Taip, taip, - labai jums ačiū 4u.gif Labai skanus iš tiesų thumbup.gif Mano šeimyna irgi gerai įvertino. Ir, dar, pastebėjau, kad su įdaru ten gali laviruoti, man atrodo ir kokia rūkyta lašiša, ir kumpelis, ir agurkas ir t.t. ir pan. ten tiktų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 08, 14:58)
Taip, taip, - labai jums ačiū  4u.gif Labai skanus iš tiesų  thumbup.gif Mano šeimyna irgi gerai įvertino. Ir, dar, pastebėjau, kad su įdaru ten gali laviruoti, man atrodo ir kokia rūkyta lašiša, ir kumpelis, ir agurkas ir t.t. ir pan. ten tiktų  thumbup.gif

Su lašiša skanu, bet kai pomidorai iš nuosavo šiltnamio, tada jau jokių priedų nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2011 04 08, 15:58)
kokia rūkyta lašiša

As bandziau ir su rukyta lasisa,daugiau niekada schmoll.gif skonio reikalas aisku,bet man visai prastas skonis su rukyta .O tik su pomidorais fantastika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 04 08, 15:42)
As bandziau ir su rukyta lasisa,daugiau niekada  schmoll.gif  skonio reikalas aisku,bet man visai prastas skonis su rukyta .O tik su pomidorais fantastika  wub.gif

O jūs pabandykit pertept tuos blynus varške sumaišyta su grietinėle, šiek tiek druskos ir dėti sūdyta ar rūkyta lašiša thumbup.gif skanumėlis. Aš taip darau ir su bulviniais blynais, tik naudoju savo sūdyta lašiša.
Atsakyti