Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Ulė @ 2011 04 04, 19:17)
Lipnūs vištienos sparneliai

2 v. šaukštų marinato nuo marinuoto imbiero arba ryžių acto




Ule, kaip išgaut marinatą nuo marinuoto imbiero? Ryžių acto neturiu, bet turiu imbierą, tai turbūt jį eitų pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 08, 09:33)
tiesiog iskrenta smile.gif

ačiū už ats, tikrai bandysiu pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 08, 11:50)
ačiū už ats, tikrai bandysiu pioneers.gif

Landzioju i tema, ne tik receptu pasieiskoti, bet ir i jusu avatara pasiziureti doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Kas sita garbia moteri valgancia ledus sugebejo nufilmuot lotuliukas.gif

I tema, Ules tarta butinai bus isbandyta, mano silpnybe nesaldus kepiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 04 08, 11:44)
Ule, kaip išgaut marinatą nuo marinuoto imbiero? Ryžių acto neturiu, bet turiu imbierą, tai turbūt jį eitų pasidaryt  g.gif

as pati to nesu dariusi, bet va radau recepta

http://evaldas.priva...uotas-imbieras/

QUOTE(nesuper @ 2011 04 08, 11:59)


I tema, Ules tarta butinai bus isbandyta, mano silpnybe nesaldus kepiniai  thumbup.gif

ojej aciu uz pasitikejima bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 08, 10:03)
as pati to nesu dariusi, bet va radau recepta

http://evaldas.priva...uotas-imbieras/


Laba diena
Tai čia tas pats kur prie sušio valgyt, galima nuo jo nupilti to marinato g.gif
Atsakyti
DaivaP, na, patiekalas fantastiskas, jauciu, kad labai skanu. Jis 100% atitinka tobulu pietu varianta, o ir svetelius vaisinti ne griekas! Butinai bus isbandyta, BUTINAI!!!
Aciu uz recepta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cukinijų ir virto kumpio vyniotinis
user posted image

user posted image

Reikės:
* 2 vid. dydžio cukinijų
* 100 g fermentinio sūrio (nebūtinai)
* 4 kiaušinių
* tarkuoto parmezano sūrio (nebūtinai)
* 4-5 didelių riekelių virto kumpio (galima keisti mozzarella sūriu)
* 1 valg.š. alyvuogių aliejaus

Įkaitinti orkaitę iki 180°C karščio.

Cukinijas gerai nuplauti po tekančiu vandeniu, sutarkuoti burokine tarka.

Ketuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų, sudėti tarkuotas cukinijas ir ant didelės ugnies trumpai apkepti (jos neturi suminkštėti).

Apkeptas cukinijas sudėti į kiaurasamtį ir gerai nuspausti, kad visiškai neliktų kepimo metu atsiradusio skysčio.

Palikti atvėsti.

Atskirame inde kiaušinius išplakti šluotele, pagardinti druska bei maltais juodais pipirais.

Sutarkuoti fermentinį sūrį, suberti į išplaktus kiaušinius.

Sudėti atvėsusias ir nuvarvintas cukinijas - viską gerai išmaišyti.

Kepimo skardoje ikloti kepimo popierių , ant jo sudėti paruoštą masę, mentele tolygiai paskirstyti.

Pastatyti kepti 20-25 min.

Iškepusį pagrindą atvėsinti, ant jo sudėti didelius virto kumpio griežinėlius, paviršių pabarstyti tarkuotu parmezanu ir dailiai suvynioti į vyniotinį.


Perkelti į kepimo skardą, vyniotinio paviršių lengvai pabarsyti tarkuotu parmezanu ir pastatyti kepti 5 min.


Patiekti iš karto su šviežiomis salotomis - bus puikūs lengvi pietūs arba pilnai atvėsinti, susukti į maistinę plėvelę ir palikti šaltai - kaip užkandis smile.gif

Galimas dar lengvesnis variantas : tiesiog nedėti tarkuoto fermentinio sūrio į pagrindą. taip pat nebarstyti parmezano sūrio.

Taip galima vietoje virto kumpio įvynioti griežinėliais pjaustytą mozzarella sūrį.

Skanaus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 15:01)
Svogūnų tarta


Nuostabu! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Irmulia,kai pamatau kad yra tavo žinutė ...bėgu staigiai pažiūrėti kokį šedevrą atnešei...
Ne...nu tai gi negalima...infarktą įvarysit blink.gif Pagailėkite notworthy.gif

Nuostabus patiekalas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elena: 08 balandžio 2011 - 13:16
QUOTE(Elena @ 2011 04 08, 15:16)
Irmulia,kai pamatau kad yra tavo žinutė ...bėgu staigiai pažiūrėti kokį šedevrą atnešei...
Ne...nu tai gi negalima...infarktą įvarysit    blink.gif  Pagailėkite  notworthy.gif

Nuostabus patiekalas  wub.gif


pritariu, aukstasis pilotazas 100% drinks_cheers.gif
Irmulia, saunuole , jauciu kokiam restoranui vadovaujat, ne kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 08, 12:03)
as pati to nesu dariusi, bet va radau recepta

http://evaldas.priva...uotas-imbieras/
ojej aciu uz pasitikejima bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif


Vistiek reikia to ryžių acto doh.gif Kuo jį galiu keist? paprastu actu, balzaminiu actu? Net neįsivaizduoju koks ryžių acto skonis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 04 08, 13:07)


Irmulia - 100 balu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Butinai reiks isbandyti. Tik klausimas, jus cukinijas tarkuojat kartu su odele, ar nuimat ja?
Atsakyti