[quote=jurga r,2011 04 07, 17:03]
Troskinta triusiena su darzovem
kaip skaniai atrodo
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 20:51)
su kumpeliu turėtų tikrai būt įdomu
dar norėjau pasiteiraut, ar lengvai išsiima iš keksiukų formelių?
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 19:01)
Nu bet ir nuotraukų gražumas, išduok paslaptį iš kur tu šiandien saulę nukabinai
Bet ir triušiukas ir guliašas su daržovytėmis apetitnai atrodo
Labai paprastas žinomas patiekaliukas, su keliais pridėtiniais ingriedijentais, bet laabai pagerinančiais skonį.
Vištienos kepenėlių kepsneliai
vištienos kepenėlių 300gr.
2did. svogūnai
30gr. sviesto
1kiaušinis
1šaukštelis medaus
1šaukštas citrinos sulčių
šakelė petražolių
šaukštas miltų
šaukštas krakmolo
pipirų, druskos
padažui:
20gr.sviesto
šaukštelis garstyčių
100ml.pieno
50gr.tarkuoto ferm. sūrio
krapų, pipirų, peletrūno
Kepenėles supjaustyti nedid. gabaliukais(bet ir ne smulkiai) sudėti ant kiaurasamčio, nuplauti, nuvarvinti, sudėti į dubenį.Svogūnus susmulkinti ir pakepti svieste kol pagels, pravėsinti, sudėti prie kepenėlių.Kiaušinį išplakti irgi supilti, sultis išmaišyti su medumi, taipogi supilti prie kitų produktų, įberti miltus, krakmolą, prieskonius, išmaišyti palikti stovėti 15min.Iškepti ant aliejaus.Nieko keisti nereiktų, super receptukas, kepenėlių nemėgėjai manau suvalgytų
Padažui ištirpinti sviestą, sudėti garstyčias, pakepti, supilti pieną, sudėti prieskonius, kai užkais, maišant supilti sūrį, jei trūksta tirštumo, galima sutirštinti miltais.
Šaltinis:povarionok.ru
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 19:18)
ne labai į temą, bet.. biški su valgymu..
klausyk, a ta moteriškė tavo avatare baigia valgyti ledus ar ne? žiūriu žiūriu, nusibodo
Ulės tartos atrodo l. gražiai, bet va svogūnų tai tiek nemėgstu, tai kaži ar patiktų va su kokiu kumpeliu gal būtų liuks.
bet man labai patiko tas indas kur su pipirnėm
aš dar su tokiu klausimu - padažiukams tirštinti pvz.kai kepa mėsa, ir lieka sultys, kas geriau - miltai ar krakmolas? šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?
QUOTE(grange @ 2011 04 07, 23:03)
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 19:18)
* ne labai į temą, bet.. biški su valgymu..
**, kas geriau - miltai ar krakmolas? šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?
* atsikast ir tu nori?
** aš visad su krakmolu darydavau, spec skonio nejausdavau, bet dabar dažniai su miltais darau..
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 18:01)
Svogūnų tarta
Nuotraukų gražumas koks Man turėtų patikti, labai skaniai žiūrisi
Srove, nors su kepenėlėm nelabai draugauju(atsivalgiau žvėrienos kepenėlių) bet tavo receptukas ir nuotrauka skaniai skamba
Ule, per pastarąjį puslavandį 3 kartus ėjau pasižiūrėt Tavo svogūnų tartos. Nu nerealu, kaip iš žurnalo PROFESIONALU
Ir kolegėm parodžiau - liko apšalusios
Ir kolegėm parodžiau - liko apšalusios
Elena ačiū uz vištienos suktinukų receptą, skanu, gražu ir paprasta
Kazkaip jautri sian,graudenuosi skaitydama,aciu,kad jus cia taip graziai man sirdele glostot
Srove, saule pries kelias dienas cia gaudziau
tiesiog iskrenta
klausyk, a ta moteriškė tavo avatare baigia valgyti ledus ar ne? žiūriu žiūriu, nusibodo
Ulės tartos atrodo l. gražiai, bet va svogūnų tai tiek nemėgstu, tai kaži ar patiktų va su kokiu kumpeliu gal būtų liuks.
bet man labai patiko tas indas kur su pipirnėm
aš dar su tokiu klausimu - padažiukams tirštinti pvz.kai kepa mėsa, ir lieka sultys, kas geriau - miltai ar krakmolas? šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?
su kokiom cukinijom ir kumpeliu tikiu but baisss skanu
indas tas man labai miela dovana aciu
Srove, saule pries kelias dienas cia gaudziau
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 22:06)
tiesiog iskrenta
QUOTE(grange @ 2011 04 07, 23:03)
klausyk, a ta moteriškė tavo avatare baigia valgyti ledus ar ne? žiūriu žiūriu, nusibodo
Ulės tartos atrodo l. gražiai, bet va svogūnų tai tiek nemėgstu, tai kaži ar patiktų va su kokiu kumpeliu gal būtų liuks.
bet man labai patiko tas indas kur su pipirnėm
aš dar su tokiu klausimu - padažiukams tirštinti pvz.kai kepa mėsa, ir lieka sultys, kas geriau - miltai ar krakmolas? šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?
su kokiom cukinijom ir kumpeliu tikiu but baisss skanu
indas tas man labai miela dovana aciu
QUOTE(ELlJA @ 2011 04 08, 08:33)
Ule, per pastarąjį puslavandį 3 kartus ėjau pasižiūrėt Tavo svogūnų tartos. Nu nerealu, kaip iš žurnalo PROFESIONALU
Ir kolegėm parodžiau - liko apšalusios
Ir kolegėm parodžiau - liko apšalusios
Žuvies tortas
Reikės:
1kg žuvies faršo(pirkau šviežią menkės filė ir sumaliau),
3v.š. maltų džiūvėsėlių,
2v.š. bulvių krakmolo,
1v.š. manų kruopų,
3 kiaušinių,
1 kubeliais pjaustyto svogūno,
0,5 a.š. malto imbiero,
0,5 a.š. džiovinto šalavijo,
0,5 a.š. džiovinto raudonėlio,
druskos, pipirų pagal skonį.
Padažui:
2 virtos morkos,
1 st. konservuotų žaliųjų žirnelių,
2 kiaušiniai.
Į faršą įmušti kiaušinius, svogūną apkepinti keptuvėje ir sudėti į faršą, sudėti visus prieskonius ir gerai išmaišyti. Faršą dėti į kepimo formą, aš kepiau silikoninėje apvalioje formoje, kepti 200 laipsnių temp. 30 min. Išimti tortą, ant viršaus užpilti padažiuką, padažui produktus gerai sumaišyti ir supilti ant torto, tortą kišti atgal į orkaitę ir dar pakepti apie 15 min.
Iškeptą tortą dėti į lėkštę, aplink bulvytes ar bulvių košę ir skanauti.
Valgyti su bulvių koše ar keptomis bulvėmis, aš kepiau bulves, prieskoniavau su druska+truputį maltų džiūvėsėlių+džiovinto rozmarino+lašelį alyvų aliejaus, garnyrui labai tinka burokėlių mišrainė, šviežios salotos.
Salotoms pjausčiau aisbergo salotą+raudoną svogūną+pomidorą+agurką+svogūnų laiškiukų+druskos+alyvų aliejaus+balto vyno acto pagal skonį.
Atrodo labai gražiai ir labai skanu Mums labai, labai patiko
P.S. tortukas gaunasi tikrai nemažas, mūsų 3 asmenų šeima jį valgė 2 dienas tai galite daryti iš pusės normos, jei bijote, kad nesuvalgysite
Jis skanus ir karštas, ir šaltas su krienų+majonezo padažiuku
Receptuką radau Šiaulių krašto knygutėje" Gero apetito"
Reikės:
1kg žuvies faršo(pirkau šviežią menkės filė ir sumaliau),
3v.š. maltų džiūvėsėlių,
2v.š. bulvių krakmolo,
1v.š. manų kruopų,
3 kiaušinių,
1 kubeliais pjaustyto svogūno,
0,5 a.š. malto imbiero,
0,5 a.š. džiovinto šalavijo,
0,5 a.š. džiovinto raudonėlio,
druskos, pipirų pagal skonį.
Padažui:
2 virtos morkos,
1 st. konservuotų žaliųjų žirnelių,
2 kiaušiniai.
Į faršą įmušti kiaušinius, svogūną apkepinti keptuvėje ir sudėti į faršą, sudėti visus prieskonius ir gerai išmaišyti. Faršą dėti į kepimo formą, aš kepiau silikoninėje apvalioje formoje, kepti 200 laipsnių temp. 30 min. Išimti tortą, ant viršaus užpilti padažiuką, padažui produktus gerai sumaišyti ir supilti ant torto, tortą kišti atgal į orkaitę ir dar pakepti apie 15 min.
Iškeptą tortą dėti į lėkštę, aplink bulvytes ar bulvių košę ir skanauti.
Valgyti su bulvių koše ar keptomis bulvėmis, aš kepiau bulves, prieskoniavau su druska+truputį maltų džiūvėsėlių+džiovinto rozmarino+lašelį alyvų aliejaus, garnyrui labai tinka burokėlių mišrainė, šviežios salotos.
Salotoms pjausčiau aisbergo salotą+raudoną svogūną+pomidorą+agurką+svogūnų laiškiukų+druskos+alyvų aliejaus+balto vyno acto pagal skonį.
Atrodo labai gražiai ir labai skanu Mums labai, labai patiko
P.S. tortukas gaunasi tikrai nemažas, mūsų 3 asmenų šeima jį valgė 2 dienas tai galite daryti iš pusės normos, jei bijote, kad nesuvalgysite
Jis skanus ir karštas, ir šaltas su krienų+majonezo padažiuku
Receptuką radau Šiaulių krašto knygutėje" Gero apetito"
QUOTE
Zuvies tortas
cia tai bent skanumelis,o ir nuotrauku grazumas
sulaukiau valio,nuostabus tortas,aciu!!!!