Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

[quote=jurga r,2011 04 07, 17:03]
Troskinta triusiena su darzovem
bigsmile.gif kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 20:51)

su kumpeliu turėtų tikrai būt įdomu bigsmile.gif

dar norėjau pasiteiraut, ar lengvai išsiima iš keksiukų formelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 19:01)
Svogūnų tarta

Nu bet ir nuotraukų gražumas, išduok paslaptį iš kur tu šiandien saulę nukabinai blink.gif thumbup.gif wub.gif
Bet ir triušiukas ir guliašas su daržovytėmis apetitnai atrodo wub.gif 4u.gif

Labai paprastas žinomas patiekaliukas, su keliais pridėtiniais ingriedijentais, bet laabai pagerinančiais skonį.
Vištienos kepenėlių kepsneliai

vištienos kepenėlių 300gr.
2did. svogūnai
30gr. sviesto
1kiaušinis
1šaukštelis medaus
1šaukštas citrinos sulčių
šakelė petražolių
šaukštas miltų
šaukštas krakmolo
pipirų, druskos
padažui:

20gr.sviesto
šaukštelis garstyčių
100ml.pieno
50gr.tarkuoto ferm. sūrio
krapų, pipirų, peletrūno
Kepenėles supjaustyti nedid. gabaliukais(bet ir ne smulkiai) sudėti ant kiaurasamčio, nuplauti, nuvarvinti, sudėti į dubenį.Svogūnus susmulkinti ir pakepti svieste kol pagels, pravėsinti, sudėti prie kepenėlių.Kiaušinį išplakti irgi supilti, sultis išmaišyti su medumi, taipogi supilti prie kitų produktų, įberti miltus, krakmolą, prieskonius, išmaišyti palikti stovėti 15min.Iškepti ant aliejaus.Nieko keisti nereiktų, super receptukas, kepenėlių nemėgėjai manau suvalgytų tongue.gif
Padažui ištirpinti sviestą, sudėti garstyčias, pakepti, supilti pieną, sudėti prieskonius, kai užkais, maišant supilti sūrį, jei trūksta tirštumo, galima sutirštinti miltais.
Šaltinis:povarionok.ru

user posted image
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 19:18)

ne labai į temą, bet.. biški su valgymu..
klausyk, a ta moteriškė tavo avatare baigia valgyti ledus ar ne? žiūriu žiūriu, nusibodo doh.gif lotuliukas.gif

Ulės tartos atrodo l. gražiai, bet va svogūnų tai tiek nemėgstu, tai kaži ar patiktų g.gif va su kokiu kumpeliu gal būtų liuks.
bet man labai patiko tas indas kur su pipirnėm good.gif

aš dar su tokiu klausimu - padažiukams tirštinti pvz.kai kepa mėsa, ir lieka sultys, kas geriau - miltai ar krakmolas? g.gif šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2011 04 07, 23:03)
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 19:18)

* ne labai į temą, bet.. biški su valgymu..
**, kas geriau - miltai ar krakmolas? g.gif šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?

* atsikast ir tu nori? biggrin.gif 4u.gif
** aš visad su krakmolu darydavau, spec skonio nejausdavau, bet dabar dažniai su miltais darau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 07 balandžio 2011 - 22:28
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 18:01)
Svogūnų tarta

Nuotraukų gražumas koks wub.gif Man turėtų patikti, labai skaniai žiūrisi thumbup.gif

Srove, nors su kepenėlėm nelabai draugauju(atsivalgiau žvėrienos kepenėlių) ax.gif bet tavo receptukas ir nuotrauka skaniai skamba 4u.gif
Atsakyti
Ule, per pastarąjį puslavandį 3 kartus ėjau pasižiūrėt Tavo svogūnų tartos. Nu nerealu, kaip iš žurnalo wub.gif PROFESIONALU drinks_cheers.gif
Ir kolegėm parodžiau - liko apšalusios biggrin.gif
Atsakyti
Elena ačiū uz vištienos suktinukų receptą, skanu, gražu ir paprasta 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip jautri sian,graudenuosi skaitydama,aciu,kad jus cia taip graziai man sirdele glostot wub.gif wub.gif

Srove, saule pries kelias dienas cia gaudziau biggrin.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 22:06)

dar norėjau pasiteiraut, ar lengvai išsiima iš keksiukų formelių? 4u.gif

tiesiog iskrenta smile.gif

QUOTE(grange @ 2011 04 07, 23:03)

klausyk, a ta moteriškė tavo avatare baigia valgyti ledus ar ne? žiūriu žiūriu, nusibodo  doh.gif  lotuliukas.gif

Ulės tartos atrodo l. gražiai, bet va svogūnų tai tiek nemėgstu, tai kaži ar patiktų  g.gif va su kokiu kumpeliu gal būtų liuks.
bet man labai patiko tas indas kur su pipirnėm good.gif

aš dar su tokiu klausimu - padažiukams tirštinti pvz.kai kepa mėsa, ir lieka sultys, kas geriau - miltai ar krakmolas?  g.gif  šiandien dariau,sudvejojau, ar nuo krakmolo nebūna keisto skonio?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

su kokiom cukinijom ir kumpeliu tikiu but baisss skanu bigsmile.gif

indas tas man labai miela dovana wub.gif aciu 4u.gif

QUOTE(ELlJA @ 2011 04 08, 08:33)
Ule, per pastarąjį puslavandį 3 kartus ėjau pasižiūrėt Tavo svogūnų tartos. Nu nerealu, kaip iš žurnalo  wub.gif  PROFESIONALU  drinks_cheers.gif
Ir kolegėm parodžiau - liko apšalusios  biggrin.gif

wub.gif
Atsakyti
Žuvies tortas smile.gif

user posted image

Reikės:

1kg žuvies faršo(pirkau šviežią menkės filė ir sumaliau),
3v.š. maltų džiūvėsėlių,
2v.š. bulvių krakmolo,
1v.š. manų kruopų,
3 kiaušinių,
1 kubeliais pjaustyto svogūno,
0,5 a.š. malto imbiero,
0,5 a.š. džiovinto šalavijo,
0,5 a.š. džiovinto raudonėlio,
druskos, pipirų pagal skonį.

Padažui:
2 virtos morkos,
1 st. konservuotų žaliųjų žirnelių,
2 kiaušiniai.

Į faršą įmušti kiaušinius, svogūną apkepinti keptuvėje ir sudėti į faršą, sudėti visus prieskonius ir gerai išmaišyti. Faršą dėti į kepimo formą, aš kepiau silikoninėje apvalioje formoje, kepti 200 laipsnių temp. 30 min. Išimti tortą, ant viršaus užpilti padažiuką, padažui produktus gerai sumaišyti ir supilti ant torto, tortą kišti atgal į orkaitę ir dar pakepti apie 15 min.

Iškeptą tortą dėti į lėkštę, aplink bulvytes ar bulvių košę ir skanauti.

Valgyti su bulvių koše ar keptomis bulvėmis, aš kepiau bulves, prieskoniavau su druska+truputį maltų džiūvėsėlių+džiovinto rozmarino+lašelį alyvų aliejaus, garnyrui labai tinka burokėlių mišrainė, šviežios salotos.
Salotoms pjausčiau aisbergo salotą+raudoną svogūną+pomidorą+agurką+svogūnų laiškiukų+druskos+alyvų aliejaus+balto vyno acto pagal skonį.

Atrodo labai gražiai ir labai skanu thumbup.gif Mums labai, labai patiko smile.gif

user posted image

P.S. tortukas gaunasi tikrai nemažas, mūsų 3 asmenų šeima jį valgė 2 dienas bigsmile.gif tai galite daryti iš pusės normos, jei bijote, kad nesuvalgysite biggrin.gif
Jis skanus ir karštas, ir šaltas su krienų+majonezo padažiuku thumbup.gif

Receptuką radau Šiaulių krašto knygutėje" Gero apetito"
Atsakyti
Zuvies tortas
cia tai bent skanumelis,o ir nuotrauku grazumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurga r: 08 balandžio 2011 - 09:28
sulaukiau bigsmile.gif valio,nuostabus tortas,aciu!!!!
Atsakyti