sveikos,atrodo nepreseniausiai kažkuri dėjote to apkepo iš darželio laikų receptą,bet niekaip nerandu jo,gal kuri išsisaugojot? ar aš ne čia jį mačiau?
Guliašas
Kiaulienos kumpį supjausčiau kubeliais,pakepinau su morkomis ir svogūnais.Įbėriau kiaulienos prieskonių,druskos,pipirų.Kai morkos ir svogūnai suminkštėjo viską sudėjau į puodą,įpyliau vandens ir palikau troškintis.Kai mėsytė visiškai suminkštėjo padažiuką sutirštinau miltų ir pieno mišiniu.Dar pagal skonį įbėriau vegetos.Dar šiek tiek pavirinau ir viskas.Garnyrui bulvių košė ir kopūstų,bei morkų salotos su majonezu,žiupsneliu druskos ir pipiriukais.
Kiaulienos kumpį supjausčiau kubeliais,pakepinau su morkomis ir svogūnais.Įbėriau kiaulienos prieskonių,druskos,pipirų.Kai morkos ir svogūnai suminkštėjo viską sudėjau į puodą,įpyliau vandens ir palikau troškintis.Kai mėsytė visiškai suminkštėjo padažiuką sutirštinau miltų ir pieno mišiniu.Dar pagal skonį įbėriau vegetos.Dar šiek tiek pavirinau ir viskas.Garnyrui bulvių košė ir kopūstų,bei morkų salotos su majonezu,žiupsneliu druskos ir pipiriukais.
QUOTE(*4ever @ 2011 04 07, 15:42)
sveikos,atrodo nepreseniausiai kažkuri dėjote to apkepo iš darželio laikų receptą,bet niekaip nerandu jo,gal kuri išsisaugojot? ar aš ne čia jį mačiau?
http://fantazijosvir...es-omletas.html
prasau
Troskinta triusiena su darzovem
Reikes:
triusienos(as emiau tik slauneles),
svogunu,
morku,
bulviu,
druskos,pipiru,mairuno.
Svogunus supjaustyti pusziedziais,morkas griezineliais,deti i puodo dugna ant darzoviu deti triusiena,berti prieskoniu,deti stambiai pjaustytas bulves,pilti vandens ir troskinti kol suminkstes mesa.Skanaus!
Reikes:
triusienos(as emiau tik slauneles),
svogunu,
morku,
bulviu,
druskos,pipiru,mairuno.
Svogunus supjaustyti pusziedziais,morkas griezineliais,deti i puodo dugna ant darzoviu deti triusiena,berti prieskoniu,deti stambiai pjaustytas bulves,pilti vandens ir troskinti kol suminkstes mesa.Skanaus!
QUOTE(Insolente. @ 2011 04 01, 16:02)
La žuvis.
ne į temą, bet PAGAVAU
QUOTE(irmulia @ 2011 04 07, 14:59)
Aš, kaip tik esu pasiruošusi šiandien kitą jūsų receptą gaminti, o jūs bac.. ir dar vieną naujieną įdėjot.
Šitas receptas labai panašus, į Gustavo sūrį su kailiniais, bet jūsų idėja, prie jų salotas pridėti labai gera Išbandysim ir šitą
QUOTE(Ineta.V @ 2011 04 07, 16:26)
[color=green]Guliašas
Skaniai atrodo
QUOTE(Raseliuke @ 2011 04 07, 16:32)
labai ačiū
Svogūnų tarta
Tešlai:
200 gr. miltų
100 gr. varškės
4 valg. šaukštai pieno
4 valg. šaukštai aliejaus
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
Idarui:
0,5 kg. svogūnų
1-2 antaniniai obuoliai (nebūtina)
prieskoniai
Užpilui:
3 kiaušiniai
200 gr. grietinės
50 gr. tarkuoto sūrio
Papildomai:
100 gr. tarkuoto sūrio
Iš visų tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą, eiga nesvarbi ir dėti į šaldytuvą, kol paruošite įdarą.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedais, pakepinti keptuvėje ir pagardinti prieskoniais. Įtarkuoti luptus obuolius.
Suplakti kiaušinius,įtarkuoti sūrį ir sudėti grietinę. Čia bus užpilas.
Tešlą rankomis išformuoti pagal formelę.
Sudėti svogūnus.
Užpilti užpilą.
Kepti 40 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kelioms minutėms iki kepimo pabaigos užbarstyti sūriu iš žalumynais.
Tešlai:
200 gr. miltų
100 gr. varškės
4 valg. šaukštai pieno
4 valg. šaukštai aliejaus
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių
Idarui:
0,5 kg. svogūnų
1-2 antaniniai obuoliai (nebūtina)
prieskoniai
Užpilui:
3 kiaušiniai
200 gr. grietinės
50 gr. tarkuoto sūrio
Papildomai:
100 gr. tarkuoto sūrio
Iš visų tešlai skirtų produktų užminkyti tešlą, eiga nesvarbi ir dėti į šaldytuvą, kol paruošite įdarą.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedais, pakepinti keptuvėje ir pagardinti prieskoniais. Įtarkuoti luptus obuolius.
Suplakti kiaušinius,įtarkuoti sūrį ir sudėti grietinę. Čia bus užpilas.
Tešlą rankomis išformuoti pagal formelę.
Sudėti svogūnus.
Užpilti užpilą.
Kepti 40 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Kelioms minutėms iki kepimo pabaigos užbarstyti sūriu iš žalumynais.
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 19:01)
Svogūnų tarta
Mano komplimentai atrodo fantastiškai
Tik mane domina kas per skonis? Niekad neragavus anei svogūnų pyrago, kurį daugelis kepa ir giria... tad įdomu į ką šis skonis turėtų būt panašus?
Valgyti tinka ir šaltą?
QUOTE(Ulė @ 2011 04 07, 18:01)
Svogūnų tarta
Kaip skaniai atrodo. O kaip iš tikrųjų skonis? Aš labai mėgstu svogūną Parašyta antaniniai obuoliai, kiti netiktų? Reikia rūgščių?
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 07, 20:18)
Mano komplimentai atrodo fantastiškai
Tik mane domina kas per skonis? Niekad neragavus anei svogūnų pyrago, kurį daugelis kepa ir giria... tad įdomu į ką šis skonis turėtų būt panašus?
Valgyti tinka ir šaltą?
Tik mane domina kas per skonis? Niekad neragavus anei svogūnų pyrago, kurį daugelis kepa ir giria... tad įdomu į ką šis skonis turėtų būt panašus?
Valgyti tinka ir šaltą?
ACIU
Skonis geras,kepti svogunai salstelejusio skonio, suris su kiausais i omleta panasu, tesla labai skani,zo tikrai skanu, man atsale gal skanesni buvo
vyrui truko spirguciu,sake kita kart butinai imaisyti kumpelio ar sonines
QUOTE(ericaa @ 2011 04 07, 20:39)
Kaip skaniai atrodo. O kaip iš tikrųjų skonis? Aš labai mėgstu svogūną Parašyta antaniniai obuoliai, kiti netiktų? Reikia rūgščių?
obuoliu reikia rugstesniu
Ule, fantastika! Net pilva sutrauke, dievuleliau, kaip noreciau