labas rytas merginos
esu slapta jusu skaitytoja,ateinu pasisemt ideju ir patirties maisto gaminime.labai daug is jusu ismokau,esat tikros supermamos
kazkada sioje temuteje buvau radusi labai skanu receptuka kiausiniu ir surio vyniotinis,nepamenu kas idejo ta receptuka gaminau kelis kartus,dabar pameciau recepta ir ne viska pamenu,gal kuri atsimenate kur ji galima surasti ar turite issisaugojusi?busiu labai dekinga uz pagalba
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 06, 08:20)
labas rytas merginos
esu slapta jusu skaitytoja,ateinu pasisemt ideju ir patirties maisto gaminime.labai daug is jusu ismokau,esat tikros supermamos
kazkada sioje temuteje buvau radusi labai skanu receptuka kiausiniu ir surio vyniotinis,nepamenu kas idejo ta receptuka gaminau kelis kartus,dabar pameciau recepta ir ne viska pamenu,gal kuri atsimenate kur ji galima surasti ar turite issisaugojusi?busiu labai dekinga uz pagalba
esu slapta jusu skaitytoja,ateinu pasisemt ideju ir patirties maisto gaminime.labai daug is jusu ismokau,esat tikros supermamos
kazkada sioje temuteje buvau radusi labai skanu receptuka kiausiniu ir surio vyniotinis,nepamenu kas idejo ta receptuka gaminau kelis kartus,dabar pameciau recepta ir ne viska pamenu,gal kuri atsimenate kur ji galima surasti ar turite issisaugojusi?busiu labai dekinga uz pagalba
Gal šio ieškote Neringos blog'as
QUOTE(Jucke @ 2011 04 06, 09:22)
ne,ne sito.bet vis tiek aciu
ten is zaliu kiausiniu ir surio kepamas paplotis ir paskui ji apklojame farsu ir susukta kepame,bet nepamenu tiksliai ingridientu ir visos gaminimo eigos
Papildyta:
radau ten pat ir ta recepta
jucke aciu labai uz nuoroda
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 06, 10:27)
ne,ne sito.bet vis tiek aciu
ten is zaliu kiausiniu ir surio kepamas paplotis ir paskui ji apklojame farsu ir susukta kepame,bet nepamenu tiksliai ingridientu ir visos gaminimo eigos
ten is zaliu kiausiniu ir surio kepamas paplotis ir paskui ji apklojame farsu ir susukta kepame,bet nepamenu tiksliai ingridientu ir visos gaminimo eigos
SONATINOS cia buvo receptas- pas ja bloge paieskokit.
Gaminau, labai labai skanus
QUOTE(brashke77 @ 2011 04 06, 09:30)
taip taip tikrai sonatinos ir tikrai labai skanus dabar jau issisaugojau ir tikiuosi nebepamest
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 06, 05:40)
taip taip tikrai sonatinos ir tikrai labai skanus dabar jau issisaugojau ir tikiuosi nebepamest
Sveiki, gal galetumete ir man ta recepteli parodyti.
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 04 06, 10:22)
Sveiki, gal galetumete ir man ta recepteli parodyti.
prasom kiausiniu ir farso vyniotinis
QUOTE(Vikte;) @ 2011 04 06, 08:40)
taip taip tikrai sonatinos ir tikrai labai skanus dabar jau issisaugojau ir tikiuosi nebepamest
tai kad nuoroda ne sonatinos įdėta, bet nerytės blogo Ai,dabar paskaičiau, kad iš sonatinos rastas...
sveikos, ateinu kaip pas profesionales su klausimu
Bet pirmiausia noriu zemai nulenkti galva pries Ules receptus... tiesiog nuostabu ir 100proc. - mano skonis
o dabar prie reikalo- skaniausias dalykas koki esu valgiusi tai karbonadas apkeptas suriu, pievagrybiais, ar morkom su svgunu ir agurkeliu.
Bet sakykit, kaip jus padarot, kad mesyte butu sultinga? man ji susitraukia, lieka sausa
gal marinuojate?su garstyciomis? majonezu?
Bet pirmiausia noriu zemai nulenkti galva pries Ules receptus... tiesiog nuostabu ir 100proc. - mano skonis
o dabar prie reikalo- skaniausias dalykas koki esu valgiusi tai karbonadas apkeptas suriu, pievagrybiais, ar morkom su svgunu ir agurkeliu.
Bet sakykit, kaip jus padarot, kad mesyte butu sultinga? man ji susitraukia, lieka sausa
gal marinuojate?su garstyciomis? majonezu?
Sveikos kulinarės, radau Sonatinos receptą Kiaušinių ir faršo vyniotinis ir iškilo klausimas, ar galima analogišką patiekalą gaminti ne su sūriu ar majonezu biskvite, o gaminant paprasta miltinį tik ne saldų biskvitą? nes tiek daug sūrio ir majonezo nelabai patinka o faršo turiu ir noriu panaudoti
o šiaip gal kas esate gaminę sūrų biskvitą, kokie būtų receptai, normos?
o šiaip gal kas esate gaminę sūrų biskvitą, kokie būtų receptai, normos?
QUOTE(editiana @ 2011 04 06, 11:38)
Sveikos kulinarės, radau Sonatinos receptą Kiaušinių ir faršo vyniotinis ir iškilo klausimas, ar galima analogišką patiekalą gaminti ne su sūriu ar majonezu biskvite, o gaminant paprasta miltinį tik ne saldų biskvitą? nes tiek daug sūrio ir majonezo nelabai patinka o faršo turiu ir noriu panaudoti
o šiaip gal kas esate gaminę sūrų biskvitą, kokie būtų receptai, normos?
o šiaip gal kas esate gaminę sūrų biskvitą, kokie būtų receptai, normos?
Tai gali daryti koldūnų vyniotinį pavyzdžiui Gustavo (9 žinutė) arba Ulės Rožytes taip pat gali sluoksniuotą tešlą ištepti faršu ir kepti Mums mama darydavo panašius tinginių koldūnus kaip Gustavo, suvyniodavo, pakepindavo iš abiejų pusių kur faršas matosi ir patroškindavo su daržovėm (kaip kotletus) pats skaniausias vaikystėje patiekalas man buvo