Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Elena @ 2011 04 05, 14:54)
[color=darkviolet]Srove swoon.gif Aš nokaute hihihi.gif

Nu jo, tai aš nokaute nuo šitokių vaizdelių, cepelinai wub.gif kaip senai viriau, dorade-raiskoje naslaždenije thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 15:52)

O tu galvojai ka as kukli blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš išvis nieko negalvoju, taip geriau gyventi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O keksiukai, tai labai apetitni wub.gif 4u.gif

QUOTE(brashke77 @ 2011 04 05, 16:13)
Srove, foto fantasiska! O kopusteliai pilnai issitroskino? As juos megstu ilgai troskint...tad ir susimasciau, ar jie irgi suminkstejo, kol vista iskepe?
Reiks pabandyt, mums bus naujove, aciu  4u.gif

Ačiū, brashke77, kopūstėliai tai išsitroškino gerai, nes dar šiek tiek pilstelėjau vandens verd., kai nugaravo ir vienam krašte pridengiau šiek tiek folija, nes jau buvo perdaug pradėjusios kepti šlaunelės, Aguonėlė kažką panašaus irgi kepė taip su kopūstais, tik neatsimenu ką blush2.gif

O tavo suktinukai, tai irgi atrodo-neatsiplėšk nuo ekrano! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 05 balandžio 2011 - 20:36
QUOTE(miskouoga @ 2011 04 05, 20:26)
Pita turi gautis visia nebiri ir netrapi. Siek tiek gumine.

viskas priklauso nuo kociojimo smile.gif
as norejau tik kevalo mesai ir darzovem biggrin.gif todel kociojau itin plonai,storiau kociojant gautusi bulka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 22:44)
as norejau tik kevalo mesai ir darzovem biggrin.gif  todel kociojau itin plonai,storiau kociojant gautusi bulka smile.gif

tikra tiesa- vienos gavosi tik kevalelis, o kitos kaip bulkute, bet irgi su oro tarpu. Vyras neatsistebejo: CIA TU TAIP ISKEPEI?! blink.gif KUO VIDU ISGRAMDEI?!
Ot juokingas, aha, gramdziau! Sako, eina sau, stebuklas.
Man ta bulkine net labiau patiko... ax.gif Siaip, jos ne birios, su idaru kai pastovi ri mikrobangej dar 10 sek palaikiau- fantastika!
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 04 05, 21:59)
KUO VIDU ISGRAMDEI?!!  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tai parodyk aaa,laukiu nesulaukiu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 05 balandžio 2011 - 21:06
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 20:44)
as norejau tik kevalo mesai ir darzovem biggrin.gif  todel kociojau itin plonai,storiau kociojant gautusi bulka smile.gif

As nesigincij, kad ne no iskociojimo priklauso.
Teko valgyti pita Izraelyje ir Egipte. Ji tikrai nebuvo tik kiautas, o labiau kaip bandele, kokiu 2 cm storio, su "kisene", i kuria pridedama priedu.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2011 04 05, 22:13)
As nesigincij, kad ne no iskociojimo priklauso.
Teko valgyti pita Izraelyje ir Egipte. Ji tikrai nebuvo tik kiautas, o labiau kaip bandele, kokiu 2 cm storio, su "kisene", i kuria pridedama priedu.

ir as nesigincyju biggrin.gif
cia tikrai nera nei tikroji graikiska,nei turkiska pitta, bandymai ta tema, improvizacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 04 05, 13:54)

Vištienos suktinukai

Produktai:
vištienos filė
morka
cukinija
druska,pipirai

Garnyrui bulvės.
Bulvės nulupame,nuplauname,perpjauname bulvę į keturias dalis,apibarstome su česnakinę druską,įpilam biški aliejaus ir paliekame pasimarinavimui.

Vištienos filę supjaustome juostelėmis,apibarstome druska,pipirais.Morkas ir cukinijas irgi supjaustome plonomis juostelėmis.Imame vištienos gabaliuką, ant jo dedame cukinijos ir morkos juostelę ir susukame.Sutvirtiname su smeigtuku.
Imame kepimo indą,sutepame su aliejumi,sudedame vištienos suktinukus ir bulvės,uždengiame su foliją.
Kepame orkaitėje 200 l maždaug 40 min, kol suminkštėja bulvės...
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.

Įspūdingai atrodo! Išsaugojau thumbup.gif . Sakykit, o vištiena nebūna sausoka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 23:47)
ir as nesigincyju biggrin.gif
cia tikrai nera nei tikroji graikiska,nei turkiska pitta, bandymai ta tema, improvizacijos smile.gif

nu matai g.gif O as kaip tik dziugauju, kad gavosi du lukstukai be bulkos- dedi ko nori, kisene didziule, man tai kazkoks laimejimas thumbup.gif
Bet jei kas nori bulkos, maciau sian akcija batonui maximoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 04 05, 23:48)
nu matai  g.gif  O as kaip tik dziugauju, kad gavosi du lukstukai be bulkos- dedi ko nori, kisene didziule, man tai kazkoks laimejimas  thumbup.gif
Bet jei kas nori bulkos, maciau sian akcija batonui maximoj  4u.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2011 04 05, 17:17)
Sveikos šeiminikes 4u.gif ,gal turit receptuka kaip skanei paruošti vištos kepeneles?Ačiu.

Sveika,
aš ruošiau prieš keletą dienų kepenėles. Paprastai troškinau,su pievagrybiais. Skanu smile.gif Yra čia kepenėlių tema, galit žvilgtelti smile.gif Cia
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 04 05, 23:48)
nu matai  g.gif  O as kaip tik dziugauju, kad gavosi du lukstukai be bulkos- dedi ko nori, kisene didziule, man tai kazkoks laimejimas  thumbup.gif
Bet jei kas nori bulkos, maciau sian akcija batonui maximoj  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

man irgi laimejimas,as dziaugiuosi labai, kad taip gavosi 4u.gif
Atsakyti
[quote=Edditocka,2011 04 05, 23:46]
Įspūdingai atrodo! Išsaugojau thumbup.gif . Sakykit, o vištiena nebūna sausoka? unsure.gif
[/quote]

Na kaip...biški gal sausoka,bet galima padažą pasidaryti 4u.gif
Atsakyti