Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

Srove swoon.gif Aš nokaute hihihi.gif

Cepelinai su baravykų padažu

Na gal cepelinų recepto nerašysiu hihihi.gif Parašysi tik kad faršas 50/50 kiauliena+jautiena.Aš jo nesmulkinu stipriai...taip lengvai..gaunasi kaip kapotas...Dedu į faršą labai daug smulkintų svogūnų...Kas dar...ai, į išspaustas bulvės dedu biški varškės ir biški krakmolo kur lieka....viskas,toliau viskas tas pats kaip ir pas visus...
Padažui: svogūnus smulkiai supjaustome. Baravykus (pas mane šaldyti) atšaldome ir irgi supjaustome.Viską apkepiname ant sviesto,paskaniname druska,pipirais ir dedame grietinės.

user posted image

user posted image

Dorada užkepta orkaitėje

Jums reiks:
šviežios dorados
druskos,pipirų,
citrinos
petražolių
sviesto gabaliuką
morkos,svogūno

Doradas išvalome ir išplauname.
Druskos ir citrinpipirių mišiniu ištriname žuvį iš išorės ir vidaus.
Į pilvo ertmę dedame gabaliuką citrinos ir rozmarino šakelę.
Minėtais prieskoniais ir druska ištrinkite žuvį iš išorės ir vidaus. .
Česnakus nulupame ir sutriname.
Petražolės smulkiai supjaustome.
Imame kambario temperatūros sviestą ir sumaišome su česnakais ir petražolėmis.
Sviestu mišiniu ištepame vieną žuvies pusę,prieš tai padarome porą pjūviu su peiliu.
Imame folijos gabaliuką,dedame ant jo pjaustytų morkų ir svogūnų,o ant viršaus dedame žuvį.
Susukame į foliją ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minutes.

user posted image

user posted image

user posted image


Galima pateikti su ryžiais arba daržovėmis.
Aš tiesiog šiaudeliais supjausčiau morkas ir cukinijas, susmulkinau svogūną,viską apkepinau ant aliejaus,paskaninau su druska,pipirais ir įdėjau pomidorų padažo.

user posted image


Vištienos suktinukai


Produktai:

vištienos filė
morka
cukinija
druska,pipirai

Garnyrui bulvės.
Bulvės nulupame,nuplauname,perpjauname bulvę į keturias dalis,apibarstome su česnakinę druską,įpilam biški aliejaus ir paliekame pasimarinavimui.

Vištienos filę supjaustome juostelėmis,apibarstome druska,pipirais.Morkas ir cukinijas irgi supjaustome plonomis juostelėmis.Imame vištienos gabaliuką, ant jo dedame cukinijos ir morkos juostelę ir susukame.Sutvirtiname su smeigtuku.
Imame kepimo indą,sutepame su aliejumi,sudedame vištienos suktinukus ir bulvės,uždengiame su foliją.
Kepame orkaitėje 200 l maždaug 40 min, kol suminkštėja bulvės...
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.

user posted image

user posted image

user posted image



Atsakyti
Srove ir as taip darau,jegele thumbup.gif ziauriai skanu..tik jei paveluoju prie skardos su maistu neberandu kopustu doh.gif lotuliukas.gif

O tu galvojai ka as kukli blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atnesu labai skaniu keksiuku wub.gif


Vištienos keksiukai su įdaru

user posted image


Reikės:

Vištienos šlaunelių mėsos, keksiukų formelės, prieskonių

Įdarui:

šalto rūkymo šoninė ir svogūnas arba mocarelos sūrio kubelis ir pomidoro skiltelė pasirinktinai.

Padažui:

šaukštas grudėtų garstyčių
šaukštas medaus
šaukštas aliejaus
kelios skiltelės česnako.
Sukapoti česnaką ir sumaišyti su likusiais produktais.

Per maistinę plėvelę išmušti vištieną, pagardinti prieskoniais ir iškloti formelėse. Dėti įdaro šaukštelį šoninės ir šaukštelį kapoto svogūno. Apkloti gražiai nuo kraštų vištieną, pagal keksiukų formą.
Viršų patepti padažu ir šauti į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 40-čiai minučių.

Su šonine:

user posted image

Su mocarela:

user posted image


Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 05 balandžio 2011 - 14:54
[quote=Mil@na,2011 04 05, 13:24]
[quote=brashke77,2011 04 05, 10:58]
taip! As pernai Velykoms dariau si geri- tiesiog reikia mazesniu krutineliu, o kisenele pirstais padariau. Idara dejau ta, savo megiama su suriu sviestu ir zalumynais. Tikrai gausis 4u.gif

Kokį sūrį dėjai?? Ir dar ko gero apvoliojai kiaušinyje ir džiuvėsėliuose????
[/quote]
paprasta fermentini, Rokiskio, pvz.
Aha, tada voliojau i kiausa&dziuveselius 4u.gif


Oi, merginos, kiek skanestu prideje bigsmile.gif noreciau visu visu paragauti!!!
Ule, kokie keksiukai skanus! Saunumelis toks keksu formeles- visko gali prigalvot thumbup.gif

Elena, cepelinai...kas gali buti skaniau?
Zuvyte ir suktinukai -tikras grazumelis. wub.gif

Srove, foto fantasiska! O kopusteliai pilnai issitroskino? As juos megstu ilgai troskint...tad ir susimasciau, ar jie irgi suminkstejo, kol vista iskepe?
Reiks pabandyt, mums bus naujove, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 11:50)

4u.gif o labai biri ta Pita gaunas? g.gif nes pas mane bernai tokie trupinčiai doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 05, 18:03)
4u.gif  o labai biri ta Pita gaunas?  g.gif nes pas mane bernai tokie trupinčiai doh.gif  cool.gif

na kaip isskobtas batonas biggrin.gif traski ji,bet jei byra taj gabaleliais ne trupiniais.Nuraminau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 18:12)

gal.. biggrin.gif 4u.gif
ačiū už ats mirksiukas.gif


4u.gif gal prie visko atsakysit (nes rodos neradau jūsų ats) ar Armonikoje iš sprandinės jum irgi dingsta Mocarela? nes man ji iškepa/išsilydo ar kažkur kitur išgaruoja unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 05 balandžio 2011 - 17:17
Sveikos šeiminikes 4u.gif ,gal turit receptuka kaip skanei paruošti vištos kepeneles?Ačiu.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 04 05, 14:54)
Srove swoon.gif Aš nokaute hihihi.gif

Cepelinai su baravykų padažu

Na gal cepelinų recepto nerašysiu hihihi.gif Parašysi tik kad faršas 50/50 kiauliena+jautiena.Aš jo nesmulkinu stipriai...taip lengvai..gaunasi kaip kapotas...Dedu į faršą labai daug smulkintų svogūnų...Kas dar...ai, į išspaustas bulvės dedu biški varškės ir biški krakmolo kur lieka....viskas,toliau viskas tas pats kaip ir pas visus...
Padažui: svogūnus smulkiai supjaustome. Baravykus (pas mane šaldyti) atšaldome ir irgi supjaustome.Viską apkepiname ant sviesto,paskaniname druska,pipirais ir dedame grietinės.

user posted image

user posted image

Dorada  užkepta orkaitėje

Jums reiks:
šviežios dorados
druskos,pipirų,
citrinos
petražolių
sviesto gabaliuką
morkos,svogūno

Doradas išvalome ir išplauname.
Druskos ir  citrinpipirių mišiniu  ištriname žuvį iš išorės ir vidaus.
Į pilvo ertmę dedame gabaliuką citrinos ir rozmarino šakelę.
Minėtais prieskoniais ir druska ištrinkite žuvį iš išorės ir vidaus. .
Česnakus nulupame ir  sutriname.
Petražolės smulkiai supjaustome.
Imame kambario temperatūros sviestą ir sumaišome su česnakais ir petražolėmis.
Sviestu mišiniu ištepame vieną žuvies pusę,prieš tai padarome porą pjūviu su peiliu.
Imame folijos gabaliuką,dedame ant jo pjaustytų morkų ir svogūnų,o ant viršaus dedame žuvį.
Susukame į foliją ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30  minutes.

user posted image

user posted image

user posted image
Galima pateikti su ryžiais arba daržovėmis.
Aš tiesiog šiaudeliais supjausčiau morkas ir cukinijas, susmulkinau svogūną,viską apkepinau ant aliejaus,paskaninau su druska,pipirais ir įdėjau pomidorų padažo.

user posted image


Vištienos suktinukai


Produktai:

vištienos filė
morka
cukinija
druska,pipirai

Garnyrui bulvės.
Bulvės nulupame,nuplauname,perpjauname bulvę į keturias dalis,apibarstome su česnakinę druską,įpilam biški aliejaus ir paliekame pasimarinavimui.

Vištienos filę supjaustome juostelėmis,apibarstome druska,pipirais.Morkas ir cukinijas irgi supjaustome plonomis juostelėmis.Imame vištienos gabaliuką, ant jo dedame cukinijos ir morkos juostelę ir susukame.Sutvirtiname su smeigtuku.
Imame kepimo indą,sutepame su aliejumi,sudedame vištienos suktinukus ir bulvės,uždengiame su foliją.
Kepame orkaitėje 200 l maždaug 40 min, kol suminkštėja bulvės...
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.

user posted image

user posted image

user posted image



Labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perkūnija @ 2011 04 05, 19:22)
Labai skaniai atrodo 4u.gif

Kam gi visas nuotraukas cituoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dukrele @ 2011 04 05, 18:06)
Kam gi visas nuotraukas cituoti? blush2.gif

kad skaniau atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2011 03 31, 19:01)
Gal galima smulkiau?  4u.gif



QUOTE(londonas @ 2011 03 31, 19:02)
Niekad nesu valgius vistos idarytos blynais,domintu ir mane receptukas 4u.gif


nerandu as greit recepto, zinau ji atmintinai.
vakare parasysiu.
kazkas panasaus cia

radau thumbup.gif
http://kuking.net/my...2...c&start=750

rase
QUOTE(violetik @ 2006 11 17, 16:56)
mamos, negaliu nepasidalint su jumis, kokia skania fasiruota vista savaitgali dariau deja, fotiko po ranka nebuvo, bet vaizdas super
Višta farširuota blynais
reikės vištos, prieskoniu, majonezo,dž.abrikosų, dž.slyvų,galima riešutų, sūrio ir blynų(!)(reikia iskept paprastų lietinių ).iš vištos reikia ištraukt jos "skeletą", t.y. ne visai odą nuimt, palikt ant jos mėsos, o kaulus istraukt.marinuojam majoneze su prieskoniais(galima tiesiog pipirų, druskos ir česnakų), tada imam blynus, juos biškį pertepti majonezu, sudėt vištos mėsytės,susmulkintos(ją tiesiog nuo kaulų nuimam ), džiovintų vaisių, riešutėlių ir pabarstom sūriu., kadangi blynai gaunasi ilgoki, juos perpjaustom pusiau, ir jais farširuojam vištą , paskui ar užsiuvam, ar surišam vištoj skyles ir į orkaitę.kepiau apie 50 min, nors galima buvo ir trumpiau, bijojau, kad neiškeps merginos, žinokit vaizdas ir skonis super tikrai nereikia bijot, kad sunku, nepavyks ar pan dedu jums nuorodą, kur viskas parodyta, kaip daryt, čia rusiškai, bet vaizdų užtenka
http://kuking.net/my...2...c&start=750
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Goudute: 05 balandžio 2011 - 19:04
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 05, 17:03)
4u.gif  o labai biri ta Pita gaunas?  g.gif nes pas mane bernai tokie trupinčiai doh.gif  cool.gif


Pita turi gautis visia nebiri ir netrapi. Siek tiek gumine.
Atsakyti