Srove Aš nokaute
Cepelinai su baravykų padažu
Na gal cepelinų recepto nerašysiu Parašysi tik kad faršas 50/50 kiauliena+jautiena.Aš jo nesmulkinu stipriai...taip lengvai..gaunasi kaip kapotas...Dedu į faršą labai daug smulkintų svogūnų...Kas dar...ai, į išspaustas bulvės dedu biški varškės ir biški krakmolo kur lieka....viskas,toliau viskas tas pats kaip ir pas visus...
Padažui: svogūnus smulkiai supjaustome. Baravykus (pas mane šaldyti) atšaldome ir irgi supjaustome.Viską apkepiname ant sviesto,paskaniname druska,pipirais ir dedame grietinės.
Dorada užkepta orkaitėje
Jums reiks:
šviežios dorados
druskos,pipirų,
citrinos
petražolių
sviesto gabaliuką
morkos,svogūno
Doradas išvalome ir išplauname.
Druskos ir citrinpipirių mišiniu ištriname žuvį iš išorės ir vidaus.
Į pilvo ertmę dedame gabaliuką citrinos ir rozmarino šakelę.
Minėtais prieskoniais ir druska ištrinkite žuvį iš išorės ir vidaus. .
Česnakus nulupame ir sutriname.
Petražolės smulkiai supjaustome.
Imame kambario temperatūros sviestą ir sumaišome su česnakais ir petražolėmis.
Sviestu mišiniu ištepame vieną žuvies pusę,prieš tai padarome porą pjūviu su peiliu.
Imame folijos gabaliuką,dedame ant jo pjaustytų morkų ir svogūnų,o ant viršaus dedame žuvį.
Susukame į foliją ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minutes.
Galima pateikti su ryžiais arba daržovėmis.
Aš tiesiog šiaudeliais supjausčiau morkas ir cukinijas, susmulkinau svogūną,viską apkepinau ant aliejaus,paskaninau su druska,pipirais ir įdėjau pomidorų padažo.
Vištienos suktinukai
Produktai:
vištienos filė
morka
cukinija
druska,pipirai
Garnyrui bulvės.
Bulvės nulupame,nuplauname,perpjauname bulvę į keturias dalis,apibarstome su česnakinę druską,įpilam biški aliejaus ir paliekame pasimarinavimui.
Vištienos filę supjaustome juostelėmis,apibarstome druska,pipirais.Morkas ir cukinijas irgi supjaustome plonomis juostelėmis.Imame vištienos gabaliuką, ant jo dedame cukinijos ir morkos juostelę ir susukame.Sutvirtiname su smeigtuku.
Imame kepimo indą,sutepame su aliejumi,sudedame vištienos suktinukus ir bulvės,uždengiame su foliją.
Kepame orkaitėje 200 l maždaug 40 min, kol suminkštėja bulvės...
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.
Srove ir as taip darau,jegele ziauriai skanu..tik jei paveluoju prie skardos su maistu neberandu kopustu
O tu galvojai ka as kukli
Atnesu labai skaniu keksiuku
Vištienos keksiukai su įdaru
Reikės:
Vištienos šlaunelių mėsos, keksiukų formelės, prieskonių
Įdarui:
šalto rūkymo šoninė ir svogūnas arba mocarelos sūrio kubelis ir pomidoro skiltelė pasirinktinai.
Padažui:
šaukštas grudėtų garstyčių
šaukštas medaus
šaukštas aliejaus
kelios skiltelės česnako.
Sukapoti česnaką ir sumaišyti su likusiais produktais.
Per maistinę plėvelę išmušti vištieną, pagardinti prieskoniais ir iškloti formelėse. Dėti įdaro šaukštelį šoninės ir šaukštelį kapoto svogūno. Apkloti gražiai nuo kraštų vištieną, pagal keksiukų formą.
Viršų patepti padažu ir šauti į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 40-čiai minučių.
Su šonine:
Su mocarela:
Skanaus!!!
O tu galvojai ka as kukli
Atnesu labai skaniu keksiuku
Vištienos keksiukai su įdaru
Reikės:
Vištienos šlaunelių mėsos, keksiukų formelės, prieskonių
Įdarui:
šalto rūkymo šoninė ir svogūnas arba mocarelos sūrio kubelis ir pomidoro skiltelė pasirinktinai.
Padažui:
šaukštas grudėtų garstyčių
šaukštas medaus
šaukštas aliejaus
kelios skiltelės česnako.
Sukapoti česnaką ir sumaišyti su likusiais produktais.
Per maistinę plėvelę išmušti vištieną, pagardinti prieskoniais ir iškloti formelėse. Dėti įdaro šaukštelį šoninės ir šaukštelį kapoto svogūno. Apkloti gražiai nuo kraštų vištieną, pagal keksiukų formą.
Viršų patepti padažu ir šauti į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 40-čiai minučių.
Su šonine:
Su mocarela:
Skanaus!!!
[quote=Mil@na,2011 04 05, 13:24]
[quote=brashke77,2011 04 05, 10:58]
taip! As pernai Velykoms dariau si geri- tiesiog reikia mazesniu krutineliu, o kisenele pirstais padariau. Idara dejau ta, savo megiama su suriu sviestu ir zalumynais. Tikrai gausis
Kokį sūrį dėjai?? Ir dar ko gero apvoliojai kiaušinyje ir džiuvėsėliuose????
[/quote]
paprasta fermentini, Rokiskio, pvz.
Aha, tada voliojau i kiausa&dziuveselius
Oi, merginos, kiek skanestu prideje noreciau visu visu paragauti!!!
Ule, kokie keksiukai skanus! Saunumelis toks keksu formeles- visko gali prigalvot
Elena, cepelinai...kas gali buti skaniau?
Zuvyte ir suktinukai -tikras grazumelis.
Srove, foto fantasiska! O kopusteliai pilnai issitroskino? As juos megstu ilgai troskint...tad ir susimasciau, ar jie irgi suminkstejo, kol vista iskepe?
Reiks pabandyt, mums bus naujove, aciu
[quote=brashke77,2011 04 05, 10:58]
taip! As pernai Velykoms dariau si geri- tiesiog reikia mazesniu krutineliu, o kisenele pirstais padariau. Idara dejau ta, savo megiama su suriu sviestu ir zalumynais. Tikrai gausis
Kokį sūrį dėjai?? Ir dar ko gero apvoliojai kiaušinyje ir džiuvėsėliuose????
[/quote]
paprasta fermentini, Rokiskio, pvz.
Aha, tada voliojau i kiausa&dziuveselius
Oi, merginos, kiek skanestu prideje noreciau visu visu paragauti!!!
Ule, kokie keksiukai skanus! Saunumelis toks keksu formeles- visko gali prigalvot
Elena, cepelinai...kas gali buti skaniau?
Zuvyte ir suktinukai -tikras grazumelis.
Srove, foto fantasiska! O kopusteliai pilnai issitroskino? As juos megstu ilgai troskint...tad ir susimasciau, ar jie irgi suminkstejo, kol vista iskepe?
Reiks pabandyt, mums bus naujove, aciu
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 11:50)
Pitta
o labai biri ta Pita gaunas? nes pas mane bernai tokie trupinčiai
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 05, 18:03)
o labai biri ta Pita gaunas? nes pas mane bernai tokie trupinčiai
na kaip isskobtas batonas traski ji,bet jei byra taj gabaleliais ne trupiniais.Nuraminau
QUOTE(Ulė @ 2011 04 05, 18:12)
Nuraminau
gal..
ačiū už ats
gal prie visko atsakysit (nes rodos neradau jūsų ats) ar Armonikoje iš sprandinės jum irgi dingsta Mocarela? nes man ji iškepa/išsilydo ar kažkur kitur išgaruoja
QUOTE(Elena @ 2011 04 05, 14:54)
Srove Aš nokaute
Cepelinai su baravykų padažu
Na gal cepelinų recepto nerašysiu Parašysi tik kad faršas 50/50 kiauliena+jautiena.Aš jo nesmulkinu stipriai...taip lengvai..gaunasi kaip kapotas...Dedu į faršą labai daug smulkintų svogūnų...Kas dar...ai, į išspaustas bulvės dedu biški varškės ir biški krakmolo kur lieka....viskas,toliau viskas tas pats kaip ir pas visus...
Padažui: svogūnus smulkiai supjaustome. Baravykus (pas mane šaldyti) atšaldome ir irgi supjaustome.Viską apkepiname ant sviesto,paskaniname druska,pipirais ir dedame grietinės.
Dorada užkepta orkaitėje
Jums reiks:
šviežios dorados
druskos,pipirų,
citrinos
petražolių
sviesto gabaliuką
morkos,svogūno
Doradas išvalome ir išplauname.
Druskos ir citrinpipirių mišiniu ištriname žuvį iš išorės ir vidaus.
Į pilvo ertmę dedame gabaliuką citrinos ir rozmarino šakelę.
Minėtais prieskoniais ir druska ištrinkite žuvį iš išorės ir vidaus. .
Česnakus nulupame ir sutriname.
Petražolės smulkiai supjaustome.
Imame kambario temperatūros sviestą ir sumaišome su česnakais ir petražolėmis.
Sviestu mišiniu ištepame vieną žuvies pusę,prieš tai padarome porą pjūviu su peiliu.
Imame folijos gabaliuką,dedame ant jo pjaustytų morkų ir svogūnų,o ant viršaus dedame žuvį.
Susukame į foliją ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minutes.
Galima pateikti su ryžiais arba daržovėmis.
Aš tiesiog šiaudeliais supjausčiau morkas ir cukinijas, susmulkinau svogūną,viską apkepinau ant aliejaus,paskaninau su druska,pipirais ir įdėjau pomidorų padažo.
Vištienos suktinukai
Produktai:
vištienos filė
morka
cukinija
druska,pipirai
Garnyrui bulvės.
Bulvės nulupame,nuplauname,perpjauname bulvę į keturias dalis,apibarstome su česnakinę druską,įpilam biški aliejaus ir paliekame pasimarinavimui.
Vištienos filę supjaustome juostelėmis,apibarstome druska,pipirais.Morkas ir cukinijas irgi supjaustome plonomis juostelėmis.Imame vištienos gabaliuką, ant jo dedame cukinijos ir morkos juostelę ir susukame.Sutvirtiname su smeigtuku.
Imame kepimo indą,sutepame su aliejumi,sudedame vištienos suktinukus ir bulvės,uždengiame su foliją.
Kepame orkaitėje 200 l maždaug 40 min, kol suminkštėja bulvės...
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.
Cepelinai su baravykų padažu
Na gal cepelinų recepto nerašysiu Parašysi tik kad faršas 50/50 kiauliena+jautiena.Aš jo nesmulkinu stipriai...taip lengvai..gaunasi kaip kapotas...Dedu į faršą labai daug smulkintų svogūnų...Kas dar...ai, į išspaustas bulvės dedu biški varškės ir biški krakmolo kur lieka....viskas,toliau viskas tas pats kaip ir pas visus...
Padažui: svogūnus smulkiai supjaustome. Baravykus (pas mane šaldyti) atšaldome ir irgi supjaustome.Viską apkepiname ant sviesto,paskaniname druska,pipirais ir dedame grietinės.
Dorada užkepta orkaitėje
Jums reiks:
šviežios dorados
druskos,pipirų,
citrinos
petražolių
sviesto gabaliuką
morkos,svogūno
Doradas išvalome ir išplauname.
Druskos ir citrinpipirių mišiniu ištriname žuvį iš išorės ir vidaus.
Į pilvo ertmę dedame gabaliuką citrinos ir rozmarino šakelę.
Minėtais prieskoniais ir druska ištrinkite žuvį iš išorės ir vidaus. .
Česnakus nulupame ir sutriname.
Petražolės smulkiai supjaustome.
Imame kambario temperatūros sviestą ir sumaišome su česnakais ir petražolėmis.
Sviestu mišiniu ištepame vieną žuvies pusę,prieš tai padarome porą pjūviu su peiliu.
Imame folijos gabaliuką,dedame ant jo pjaustytų morkų ir svogūnų,o ant viršaus dedame žuvį.
Susukame į foliją ir kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 25-30 minutes.
Galima pateikti su ryžiais arba daržovėmis.
Aš tiesiog šiaudeliais supjausčiau morkas ir cukinijas, susmulkinau svogūną,viską apkepinau ant aliejaus,paskaninau su druska,pipirais ir įdėjau pomidorų padažo.
Vištienos suktinukai
Produktai:
vištienos filė
morka
cukinija
druska,pipirai
Garnyrui bulvės.
Bulvės nulupame,nuplauname,perpjauname bulvę į keturias dalis,apibarstome su česnakinę druską,įpilam biški aliejaus ir paliekame pasimarinavimui.
Vištienos filę supjaustome juostelėmis,apibarstome druska,pipirais.Morkas ir cukinijas irgi supjaustome plonomis juostelėmis.Imame vištienos gabaliuką, ant jo dedame cukinijos ir morkos juostelę ir susukame.Sutvirtiname su smeigtuku.
Imame kepimo indą,sutepame su aliejumi,sudedame vištienos suktinukus ir bulvės,uždengiame su foliją.
Kepame orkaitėje 200 l maždaug 40 min, kol suminkštėja bulvės...
Prieš kepimo pabaigą foliją nuimame.
Labai skaniai atrodo
QUOTE(perkūnija @ 2011 04 05, 19:22)
Labai skaniai atrodo
Kam gi visas nuotraukas cituoti?
QUOTE(dukrele @ 2011 04 05, 18:06)
Kam gi visas nuotraukas cituoti?
kad skaniau atrodytu
QUOTE(*AMRI* @ 2011 03 31, 19:01)
Gal galima smulkiau?
QUOTE(londonas @ 2011 03 31, 19:02)
Niekad nesu valgius vistos idarytos blynais,domintu ir mane receptukas
nerandu as greit recepto, zinau ji atmintinai.
vakare parasysiu.
kazkas panasaus cia
radau
http://kuking.net/my...2...c&start=750
rase
QUOTE(violetik @ 2006 11 17, 16:56)
mamos, negaliu nepasidalint su jumis, kokia skania fasiruota vista savaitgali dariau deja, fotiko po ranka nebuvo, bet vaizdas super
Višta farširuota blynais
reikės vištos, prieskoniu, majonezo,dž.abrikosų, dž.slyvų,galima riešutų, sūrio ir blynų(!)(reikia iskept paprastų lietinių ).iš vištos reikia ištraukt jos "skeletą", t.y. ne visai odą nuimt, palikt ant jos mėsos, o kaulus istraukt.marinuojam majoneze su prieskoniais(galima tiesiog pipirų, druskos ir česnakų), tada imam blynus, juos biškį pertepti majonezu, sudėt vištos mėsytės,susmulkintos(ją tiesiog nuo kaulų nuimam ), džiovintų vaisių, riešutėlių ir pabarstom sūriu., kadangi blynai gaunasi ilgoki, juos perpjaustom pusiau, ir jais farširuojam vištą , paskui ar užsiuvam, ar surišam vištoj skyles ir į orkaitę.kepiau apie 50 min, nors galima buvo ir trumpiau, bijojau, kad neiškeps merginos, žinokit vaizdas ir skonis super tikrai nereikia bijot, kad sunku, nepavyks ar pan dedu jums nuorodą, kur viskas parodyta, kaip daryt, čia rusiškai, bet vaizdų užtenka
http://kuking.net/my...2...c&start=750
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 04 05, 17:03)
o labai biri ta Pita gaunas? nes pas mane bernai tokie trupinčiai
Pita turi gautis visia nebiri ir netrapi. Siek tiek gumine.