Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

Perline kose tai jega,jau bvau pamirsusi si recepta biggrin.gif
aciu ,kad priminete wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas galite pasiūlyti kaip pasigaminti triušio šlauneles? Jei kas turite minčių, tai kuo skubiau, nes jau mėsytė sušilo, reik jau veikt kažką smile.gif
Atsakyti
triušio mėsytę aš pamarinuoju su majonezu, prieskoniais, sudedu į rankovę ir kepu orkaitėje. Vakar kepiau skardoje uždengtoje folija. Paprasta bet man labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 03 31, 10:11)
Sveikos  4u.gif gal siek tiek off topic, bet manau ir kitoms praverstu  blush2.gif arteja visa eile baliuku, nezinau koki karsta patiekala patiekti  doh.gif tik vistyte galvoj sukasi kepta ir tiek, bet jau taip atsibode, nors ir skanu  doh.gif dar apie  Ules armonika pamastau ax.gif  gal kas turi skaniu ir nesudetingu ideju? labai labai aciu  4u.gif (zmoniu apie 12  ax.gif )

Vista idaryta blynais thumbup.gif pasaka o ne patiekalas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 03 31, 19:37)
Vista idaryta blynais  thumbup.gif pasaka o ne patiekalas  wub.gif

Gal galima smulkiau? 4u.gif
Atsakyti
Niekad nesu valgius vistos idarytos blynais,domintu ir mane receptukas 4u.gif
Atsakyti
[quote=strazduks,2011 03 31, 18:48]
triušio mėsytę aš pamarinuoju su majonezu, prieskoniais, sudedu į rankovę ir kepu orkaitėje. Vakar kepiau skardoje uždengtoje folija. Paprasta bet man labai skanu.
[/quote ]
4u.gif 4u.gif Jau panašiai galvojau, nes esu troškinus su grietinėle ir daržovėm. Norisi ir kt. pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 03 31, 11:11)
Sveikos  4u.gif gal siek tiek off topic, bet manau ir kitoms praverstu  blush2.gif arteja visa eile baliuku, nezinau koki karsta patiekala patiekti  doh.gif tik vistyte galvoj sukasi kepta ir tiek, bet jau taip atsibode, nors ir skanu  doh.gif dar apie  Ules armonika pamastau ax.gif  gal kas turi skaniu ir nesudetingu ideju? labai labai aciu  4u.gif (zmoniu apie 12  ax.gif )

mano nuomone labai tiktu Ules "kepuriukai" mirksiukas.gif skanus, sotus, graziai atrodo, nesunkiai pagaminami smile.gif

QUOTE(onute33 @ 2011 03 31, 13:41)
kadangi uz lango jau pavasaris, nusprendziau pasigaminti lengvus pietus ir aisku nepakenkti figurai biggrin.gif  taigi:
baklazanu boksteliai

bus isbandyta, tuo labiau, kad baklazanus laaabai megstu bigsmile.gif
Atsakyti
Kiauliena troškinta aluje

aguoneles ir sroves isbandytas receptukas thumbup.gif

user posted image

700 kiaulienos sprandinės
300 ml. alaus
3 morkos
2 svogūnai
alyvuogių aliejaus kepimui
čiobrelių, krapų
druskos, pipirų, lauro lapų
4 skiltelės česnako
miltų
šaukštas rudojo cukraus

user posted image

Keptuvėje ant aliejaus pakepiname svogūnus ir morkas, išklojame kepimo indo dugną. Mėsą pagardiname prieskoniais, krapais, čiobreliais, suberiame į maišelį, dedame kelis šaukštus miltų ir gerai supurtome, kol mėsa aplimpa. Apkepame keptuvėje vos, kad tik susidarytu luobelė ir dedame ant morkų ir svogūnų. Suberiame cukrų, lauro lapelius, neluptas česnako skilteles. Užpilame alumi.

user posted image

Uždengiame dangčiu ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 1.10 min.
Skanaus!!!

user posted image

Atsakyti
Ule,
labai graziai atrodo, o nesigavo mesyte kartoka? As irgi dariau pagal si receptuka jautiena, ir cukraus dejau, bet man vistiek gavosi kartu. Ar cia nuo alaus kartumo priklauso ar dar nuo kazko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(world @ 2011 04 01, 11:40)
Ule,
labai graziai atrodo, o nesigavo mesyte kartoka? As irgi dariau pagal si receptuka jautiena, ir cukraus dejau, bet man vistiek gavosi kartu. Ar cia nuo alaus kartumo priklauso ar dar nuo kazko? g.gif

oj nee,minkstute,sultinga,dar sprandine taj rieboka tokia,bet man patinka blush2.gif
net galvoju nuo ko tas kartumas g.gif nu tikrai gal alus kartus,o gal is vis nemegstate alaus taj jautesi ax.gif nors mums alus ne nesijaute,dar nenorejau sakyt,nes galvoju nevalgys seimyna,kaip pavalge pranesiau,kad aluje troskinta taj visi bais nustebo,jokio visiskai specifinio nei kvapo nei skonio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 04 01, 11:44)
oj nee,minkstute,sultinga,dar sprandine taj rieboka tokia,bet man patinka blush2.gif
net galvoju nuo ko tas kartumas g.gif nu tikrai gal alus kartus,o gal is vis nemegstate alaus taj jautesi ax.gif nors mums alus ne nesijaute,dar nenorejau sakyt,nes galvoju nevalgys seimyna,kaip pavalge pranesiau,kad aluje troskinta taj visi bais nustebo,jokio visiskai specifinio nei kvapo nei skonio 4u.gif

Alu megstam, ale pirkau Kalnapilio, jis is esmes kartokas, gal sakau nuo to g.gif Nes grynai alaus kartumas jautesi. O koki jus naudojot?
Atsakyti