Perline kose tai jega,jau bvau pamirsusi si recepta
aciu ,kad priminete
Merginos, gal kas galite pasiūlyti kaip pasigaminti triušio šlauneles? Jei kas turite minčių, tai kuo skubiau, nes jau mėsytė sušilo, reik jau veikt kažką
triušio mėsytę aš pamarinuoju su majonezu, prieskoniais, sudedu į rankovę ir kepu orkaitėje. Vakar kepiau skardoje uždengtoje folija. Paprasta bet man labai skanu.
QUOTE(Lu Lu @ 2011 03 31, 10:11)
Sveikos gal siek tiek off topic, bet manau ir kitoms praverstu arteja visa eile baliuku, nezinau koki karsta patiekala patiekti tik vistyte galvoj sukasi kepta ir tiek, bet jau taip atsibode, nors ir skanu dar apie Ules armonika pamastau gal kas turi skaniu ir nesudetingu ideju? labai labai aciu (zmoniu apie 12 )
Vista idaryta blynais pasaka o ne patiekalas
QUOTE(Goudute @ 2011 03 31, 19:37)
Vista idaryta blynais pasaka o ne patiekalas
Gal galima smulkiau?
Niekad nesu valgius vistos idarytos blynais,domintu ir mane receptukas
[quote=strazduks,2011 03 31, 18:48]
triušio mėsytę aš pamarinuoju su majonezu, prieskoniais, sudedu į rankovę ir kepu orkaitėje. Vakar kepiau skardoje uždengtoje folija. Paprasta bet man labai skanu.
[/quote ]
Jau panašiai galvojau, nes esu troškinus su grietinėle ir daržovėm. Norisi ir kt. pabandyt
triušio mėsytę aš pamarinuoju su majonezu, prieskoniais, sudedu į rankovę ir kepu orkaitėje. Vakar kepiau skardoje uždengtoje folija. Paprasta bet man labai skanu.
[/quote ]
Jau panašiai galvojau, nes esu troškinus su grietinėle ir daržovėm. Norisi ir kt. pabandyt
QUOTE(Lu Lu @ 2011 03 31, 11:11)
Sveikos gal siek tiek off topic, bet manau ir kitoms praverstu arteja visa eile baliuku, nezinau koki karsta patiekala patiekti tik vistyte galvoj sukasi kepta ir tiek, bet jau taip atsibode, nors ir skanu dar apie Ules armonika pamastau gal kas turi skaniu ir nesudetingu ideju? labai labai aciu (zmoniu apie 12 )
mano nuomone labai tiktu Ules "kepuriukai" skanus, sotus, graziai atrodo, nesunkiai pagaminami
QUOTE(onute33 @ 2011 03 31, 13:41)
kadangi uz lango jau pavasaris, nusprendziau pasigaminti lengvus pietus ir aisku nepakenkti figurai taigi:
baklazanu boksteliai
baklazanu boksteliai
bus isbandyta, tuo labiau, kad baklazanus laaabai megstu
Kiauliena troškinta aluje
aguoneles ir sroves isbandytas receptukas
700 kiaulienos sprandinės
300 ml. alaus
3 morkos
2 svogūnai
alyvuogių aliejaus kepimui
čiobrelių, krapų
druskos, pipirų, lauro lapų
4 skiltelės česnako
miltų
šaukštas rudojo cukraus
Keptuvėje ant aliejaus pakepiname svogūnus ir morkas, išklojame kepimo indo dugną. Mėsą pagardiname prieskoniais, krapais, čiobreliais, suberiame į maišelį, dedame kelis šaukštus miltų ir gerai supurtome, kol mėsa aplimpa. Apkepame keptuvėje vos, kad tik susidarytu luobelė ir dedame ant morkų ir svogūnų. Suberiame cukrų, lauro lapelius, neluptas česnako skilteles. Užpilame alumi.
Uždengiame dangčiu ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 1.10 min.
Skanaus!!!
aguoneles ir sroves isbandytas receptukas
700 kiaulienos sprandinės
300 ml. alaus
3 morkos
2 svogūnai
alyvuogių aliejaus kepimui
čiobrelių, krapų
druskos, pipirų, lauro lapų
4 skiltelės česnako
miltų
šaukštas rudojo cukraus
Keptuvėje ant aliejaus pakepiname svogūnus ir morkas, išklojame kepimo indo dugną. Mėsą pagardiname prieskoniais, krapais, čiobreliais, suberiame į maišelį, dedame kelis šaukštus miltų ir gerai supurtome, kol mėsa aplimpa. Apkepame keptuvėje vos, kad tik susidarytu luobelė ir dedame ant morkų ir svogūnų. Suberiame cukrų, lauro lapelius, neluptas česnako skilteles. Užpilame alumi.
Uždengiame dangčiu ir dedame į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 1.10 min.
Skanaus!!!
Ule,
labai graziai atrodo, o nesigavo mesyte kartoka? As irgi dariau pagal si receptuka jautiena, ir cukraus dejau, bet man vistiek gavosi kartu. Ar cia nuo alaus kartumo priklauso ar dar nuo kazko?
labai graziai atrodo, o nesigavo mesyte kartoka? As irgi dariau pagal si receptuka jautiena, ir cukraus dejau, bet man vistiek gavosi kartu. Ar cia nuo alaus kartumo priklauso ar dar nuo kazko?
QUOTE(world @ 2011 04 01, 11:40)
Ule,
labai graziai atrodo, o nesigavo mesyte kartoka? As irgi dariau pagal si receptuka jautiena, ir cukraus dejau, bet man vistiek gavosi kartu. Ar cia nuo alaus kartumo priklauso ar dar nuo kazko?
labai graziai atrodo, o nesigavo mesyte kartoka? As irgi dariau pagal si receptuka jautiena, ir cukraus dejau, bet man vistiek gavosi kartu. Ar cia nuo alaus kartumo priklauso ar dar nuo kazko?
oj nee,minkstute,sultinga,dar sprandine taj rieboka tokia,bet man patinka
net galvoju nuo ko tas kartumas nu tikrai gal alus kartus,o gal is vis nemegstate alaus taj jautesi nors mums alus ne nesijaute,dar nenorejau sakyt,nes galvoju nevalgys seimyna,kaip pavalge pranesiau,kad aluje troskinta taj visi bais nustebo,jokio visiskai specifinio nei kvapo nei skonio
QUOTE(Ulė @ 2011 04 01, 11:44)
oj nee,minkstute,sultinga,dar sprandine taj rieboka tokia,bet man patinka
net galvoju nuo ko tas kartumas nu tikrai gal alus kartus,o gal is vis nemegstate alaus taj jautesi nors mums alus ne nesijaute,dar nenorejau sakyt,nes galvoju nevalgys seimyna,kaip pavalge pranesiau,kad aluje troskinta taj visi bais nustebo,jokio visiskai specifinio nei kvapo nei skonio
net galvoju nuo ko tas kartumas nu tikrai gal alus kartus,o gal is vis nemegstate alaus taj jautesi nors mums alus ne nesijaute,dar nenorejau sakyt,nes galvoju nevalgys seimyna,kaip pavalge pranesiau,kad aluje troskinta taj visi bais nustebo,jokio visiskai specifinio nei kvapo nei skonio
Alu megstam, ale pirkau Kalnapilio, jis is esmes kartokas, gal sakau nuo to Nes grynai alaus kartumas jautesi. O koki jus naudojot?