Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(flyone @ 2011 03 30, 16:16)
Aš dėčiau  į maišą (kepimo rankovę) išsilydyti tikrai neturėtų. Kadangi višta kaimiška, geriau iškeps maiše, per daug nesuskrus. Pries baigiant kepti, 15 min. prakirpčiau maišą, kad apskrustų  mirksiukas.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif tai vat normalioj bliekoj kepant as visad dedu i maisa, bet jei deti kaip raso ant groteliu, ir kelti, tai ar maisas neprilips prie tu groteliu ir neissilydis g.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal siek tiek off topic, bet manau ir kitoms praverstu blush2.gif arteja visa eile baliuku, nezinau koki karsta patiekala patiekti doh.gif tik vistyte galvoj sukasi kepta ir tiek, bet jau taip atsibode, nors ir skanu doh.gif dar apie Ules armonika pamastau ax.gif gal kas turi skaniu ir nesudetingu ideju? labai labai aciu 4u.gif (zmoniu apie 12 ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2011 03 31, 11:10)
aciu uz atsakyma 4u.gif tai vat normalioj bliekoj kepant as visad dedu i maisa, bet jei deti kaip raso ant groteliu, ir kelti, tai ar maisas neprilips prie tu groteliu ir neissilydis g.gif .


manau ant grotelių deda, kad nubėgtų riebalai, o jei dedant į rankovę, tai koks skirtumas ar ant grotelių ar į skardą dėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2011 03 31, 11:11)
Sveikos  4u.gif gal siek tiek off topic, bet manau ir kitoms praverstu  blush2.gif arteja visa eile baliuku, nezinau koki karsta patiekala patiekti  doh.gif tik vistyte galvoj sukasi kepta ir tiek, bet jau taip atsibode, nors ir skanu  doh.gif dar apie  Ules armonika pamastau ax.gif  gal kas turi skaniu ir nesudetingu ideju? labai labai aciu  4u.gif (zmoniu apie 12  ax.gif )

Ules armonika man graziai atrodo kol žalia dar, ir kepta, kol dar kepimo skardoj tupi.. supjauscius ji praranda zavesi, lieka tik nuostabus skonis wub.gif Aišku subjektyvu čia labai
Atsakyti
Jeigu turite kepimo formą su grotelėmis,vištą galima uždėti ir iš pradžių galima pridengti kepimo popieriumi arba folija.
Įpusėjus kepti nudengti vištytė apskrunda,ir būna traski.
Daug priklauso kuo mes ja aptepame,ir kaip marinuojame.
Atsakyti
QUOTE(rasyte969 @ 2011 03 31, 10:18)
manau ant grotelių deda, kad nubėgtų riebalai, o jei dedant į rankovę, tai koks skirtumas ar ant grotelių ar į skardą dėti?  g.gif

gal tu ir teisi, nepagalvojau...aciu 4u.gif

QUOTE(Musiukass @ 2011 03 31, 10:37)
Ules armonika man graziai atrodo kol žalia dar, ir kepta, kol dar kepimo skardoj tupi.. supjauscius ji praranda zavesi, lieka tik nuostabus skonis  wub.gif  Aišku subjektyvu čia labai

vat kai iskepe ir susipjauste ir mums gavosi nelabai kaip...ir dar suris tas rukytas per daug s doh.gif uskrudo

regna, aciu uz atsakyma...mariavau kaip parasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2011 03 23, 21:33)
  Saunuole smile.gif

4u.gif
4u:
QUOTE(pakasiukas @ 2011 03 27, 00:24)
1000  4u.gif  Skonis fantastiskas, vaizdas super, o ir kazkas naujo mano virtuveje
Aciu labai uz ideja  wub.gif

4u.gif
QUOTE(inguliux/lt @ 2011 03 30, 12:19)
dariau kopustaini na pasaka labai skanu buvo, seimyna valge issijuosus, aciu Srovei 4u.gif

4u.gif
QUOTE(limma @ 2011 03 31, 11:44)
vat kai iskepe ir susipjauste ir mums gavosi nelabai kaip...ir dar suris tas rukytas per daug s doh.gif uskrudo



Aš kepiau armonika platesnėje skardelėje ir truputį kitaip išdėsčiau, dariau irgi dėl vaizdo, išimti buvo patogiau ir lėkštėje atrodė gražiau, panašiai kaip vėduokle dariau, bet mėsą supjausčiau iškarto kepsneliais, nenuploninau, kad nesugalvotų apdžiūti ir tiesiog sluoksniavau ratuku, truputį nuleidžiant kiekv. produktą žemyn, kad visų krašteliai matytųsi, tada skardą gerai užsandarinau folija ir labai gan gražiai atrodė, dar cukinijos dėjau dėl spalvos, gaila fotkės neturiu, kažkaip prie svečių su fotiku nelabai kas lakstyti biggrin.gif
Atsakyti
Perlinių kruopų košė

user posted image



Košei:

0.5 kg. greitai paruošiamų perlinių kruopų
3 bulvės
200 ml. pieno
druska

Padažui:


svogūnas
300 gr. lašinukų
2 šaukštai miltų
0.5l. pieno
druskos, pipirų

Išverdame kruopas kaip parašyta ant dėžutės, maždaug apie 40 min. likus iki pabaigos 5-6 min. sudedame smulkiai tarkuotas bulves ir visą laiką košę maišome.Pilame pieną, beriame druską, pipirus. Visą laiką maišant dar ant sumažintos ugnies paverdame iki 10 min.

Pakepiname lašinukus ,vėliau smulkintą svogūną, kaip gražiai pagels dedame kelis šaukštus miltų, gerai išmaišome ir maišant pilame pieną.Kaip padažas sutirštės išjungiame ugnį, pagardiname druska, pipirais.

Skanaus!!





Kepta višta

user posted image



Viskas labai elementaru, greita ir turime sultingą vištytę su traškia odele.

Višta iki 2 kg.
4-5 galvutės česnako
pipirų, druskos, čiobrelio
2.5 šaukštai sviesto

Į sviestą įspausti česnaką, berti kapoto čiobrelio, druską ir pipirus, gerai išsukti masę ir ja ištepti vištieną,po odele būtinai, visą vidų ir išorę. Palikti kelioms valandoms šaldytuve.
Dėti į įkaitintą 190 laipsnių orkaitę ir kepti iki 1,5 val.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 31 kovo 2011 - 11:29
srove 4u.gif

QUOTE(Ulė @ 2011 03 31, 11:27)
Perlinių kruopų košė


mes dar ja vadinam šilkine wub.gif
Atsakyti
kadangi uz lango jau pavasaris, nusprendziau pasigaminti lengvus pietus ir aisku nepakenkti figurai biggrin.gif taigi:
baklazanu boksteliai
reikes:
2 baklazanu
3-4 pomidoru
5-6 pievagrybiu
250gr mocarelos surio
megiamu prieskoniu
i skarda ikloti kepimo popieriau,jokiu riebalu daugiau nereikia pilti.supjaustyti baklazanus apie 1cm griezineliais,pabarstyti megiamais prieskoniais,as naudojau persilada.ant virsaus deti pomidoro griezineli,paskui pievagrybio riekele ir galiausiai surio riekele.deti i orkaite ir kepti kol suris prades ruduoti.galima valgyti su pomidoru padazu ar darzovemis,ar kaip norite. biggrin.gif nebrangu,skanu ir visai nekaloringa.
rezultatas:
user posted image
Atsakyti
O dievuleliau, kokie skanestai, Ule! bis.gif

Onute33- labai labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip užsimaniau perlinių kruopų košės doh.gif Savaitgalį gaminsiu. Ir dar baklažanų bokštelius būtinai darysiu thumbup.gif
Ačiū merginos už puikias idėjas 4u.gif
Atsakyti