QUOTE(irmulia @ 2011 03 28, 13:54)
ką tik po vakarienės mes
Paskaičiau, kad Irmulia rašė, jog galima valgyt kaip garnyrą, o ir pati pagalvojau, kad vien miltiniai kukuliukai su pomidoru padažu bus ne tai kad prėska, bet kažko trūks (aišku čia absoliučiai skonio reikalas), tai gaminau su 'pagerinimu' - gaminant padažą pakepinau grybų miškinių šaldytų apie 150 gr, svogūną didelį smulkiai pjaustytą, maltą vištieną maždaug 400 gr ir tada čiut miltų, naminio pomidorų padažo apie 500 gr, vandens daugiau nei 6 šaukštus, nes visi priedai gan smarkiai sutirstino padažą, prieskonių. Paskaičiau, kad Irmuliai sukrito ištraukus, tai aš kepiau ilgiau čiut. Bet vistiek sukrito. Bet skoniui nepakenkė visai.
Mum patiko
Ačiū Irmuliai už pasidalintą idėją
Ir Ulei tuo pačiu ačiū už 'užkratą'
savaitgalį irgi bandėm Armoniką. Sprandinės negavau, tai kepiau su kumpiu, kuris gabalėlį lašinuko turėjo.. Mama valgydama aikčiojo ir kalbėjo, jog būtinai dar turėsiu kept. O man tas lašinukas trukdė, kitą kartą kepsiu iš liesos mėsytės.