Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis!

QUOTE(Ulė @ 2011 03 28, 11:03)
nzn ka cia komentuot silti agurkai grietineles padaze biggrin.gif ,nedaryciau,as megstu spirgus,svoguna ir grietine tongue.gif  lotuliukas.gif
ne mano cia patiekalas,nors va is kur paimtas receptukas demesio sulauke daug 4u.gif

drinks_cheers.gif
ir as spirguciu pasigedau biggrin.gif Kepu lasisa pagal kita tavo recepta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakasiukas: 29 kovo 2011 - 18:33
QUOTE(irmulia @ 2011 03 28, 13:54)

ką tik po vakarienės mes thumbup.gif Paskaičiau, kad Irmulia rašė, jog galima valgyt kaip garnyrą, o ir pati pagalvojau, kad vien miltiniai kukuliukai su pomidoru padažu bus ne tai kad prėska, bet kažko trūks (aišku čia absoliučiai skonio reikalas), tai gaminau su 'pagerinimu' - gaminant padažą pakepinau grybų miškinių šaldytų apie 150 gr, svogūną didelį smulkiai pjaustytą, maltą vištieną maždaug 400 gr ir tada čiut miltų, naminio pomidorų padažo apie 500 gr, vandens daugiau nei 6 šaukštus, nes visi priedai gan smarkiai sutirstino padažą, prieskonių. Paskaičiau, kad Irmuliai sukrito ištraukus, tai aš kepiau ilgiau čiut. Bet vistiek sukrito. Bet skoniui nepakenkė visai. bigsmile.gif

Mum patiko thumbup.gif Ačiū Irmuliai už pasidalintą idėją 4u.gif

Ir Ulei tuo pačiu ačiū už 'užkratą' 4u.gif savaitgalį irgi bandėm Armoniką. Sprandinės negavau, tai kepiau su kumpiu, kuris gabalėlį lašinuko turėjo.. Mama valgydama aikčiojo ir kalbėjo, jog būtinai dar turėsiu kept. O man tas lašinukas trukdė, kitą kartą kepsiu iš liesos mėsytės. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2011 03 29, 18:48)
ką tik po vakarienės mes  thumbup.gif Paskaičiau, kad Irmulia rašė, jog galima valgyt kaip garnyrą, o ir pati pagalvojau, kad vien miltiniai kukuliukai su pomidoru padažu bus ne tai kad prėska, bet kažko trūks (aišku čia absoliučiai skonio reikalas), tai  gaminau su 'pagerinimu' ......Paskaičiau, kad Irmuliai sukrito ištraukus, tai aš kepiau ilgiau čiut. Bet vistiek sukrito. Bet skoniui nepakenkė visai.  bigsmile.gif

smagu, kad patiko mirksiukas.gif man pačiai jie labai skanūs essen.gif:

o dėl sukritimo tai manau, reikės kitą kartą dėti 3 kiaušinius (arba tik 2 ) vietoje 4 - gal kiek mažiau sukritinės mastau.gif

dar vienas dalykas - kelis šviežiai gaminau, o keli liko nuo šeštadienio iki vakar šaldytuve ( tai gaunasi beveik 2 paros ) jie šiek tiek padžiūvo, na galvoju, šnipštas gausis, bet vistiek juos apviriau, tad į šaltą vandenį, tada padžiovinau ir tik tada kepiau su tuo pačiu padažu - išsipūtė tik į kepimo pabaigą hihihi.gif bet ne taip sukrito ir matėsi orinė tekstūra thumbup.gif prapjovus minkštas virtinukas su skylutėmis bigsmile.gif
Atsakyti
Pica
user posted image

Picos padas:

70 gr. margarino
125 gr. grietinės
1 arbatinis šaukštelis sodos
miltų
0,25 stiklinės vandens
1 šaukštas aliejaus

Ant picos viršaus:

Kumpelio ar dešros
Fermentinio sūrio
Raugintų agurkų
Kiaušinio
Svogūno
Picų prieskonių

Gaminimas:
Margariną ištirpdyti, kol jis atvės į dubenį sudėti grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišyti. Tada dėti miltus, dėti tiek, kol tešla nebelips prie rankų.
Ingredientus - dešrą supjaustyti,kiausinius sukapoti, sūrį sutarkuoti. Agurkus, svogūną ir pomidorą smulkiai supjaustyti.
Padažas- kečiupą ir majonezą sumaišyti.
Padažą tepti ant plonai iškočiotos tešlos, dėti dešrą, agurkus, kiaušinį, svogūną ir tarkuotą sūrį. Apibarstyti picų prieskoniais ir kepti apie 40min. 170C temperatūroje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulė: 30 kovo 2011 - 06:58
QUOTE(irmulia @ 2011 03 29, 21:51)
smagu, kad patiko  mirksiukas.gif  man pačiai jie labai skanūs essen.gif

o dėl sukritimo tai manau, reikės kitą kartą dėti 3 kiaušinius (arba tik 2 ) vietoje 4  - gal kiek mažiau sukritinės mastau.gif

dar vienas dalykas - kelis šviežiai gaminau, o keli liko nuo šeštadienio iki vakar šaldytuve ( tai gaunasi beveik 2 paros ) jie šiek tiek padžiūvo, na galvoju, šnipštas gausis, bet vistiek juos apviriau, tad į šaltą vandenį, tada padžiovinau ir tik tada kepiau su tuo pačiu padažu - išsipūtė tik į kepimo pabaigą hihihi.gif bet ne taip sukrito ir matėsi orinė tekstūra  thumbup.gif  prapjovus minkštas virtinukas su skylutėmis  bigsmile.gif

Aš laikiau šaldytuve 4-5 val (per pietų pertrauka pasidariau, o vakare viriau) dėau 3 kiaušinius. Buvau išsigandus, kad nesipūs, bet pačioje pabaigoje ėmė gražiai pūstis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 30 kovo 2011 - 07:32
Ule aciu uz vistienos ragu recepta, labai labai skanu ir taip paprasta! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 03 26, 23:48)
Pirma karta kepiau su nugarine, tai buvo skanu, bet labai sausa, o antra karta kepiau is sprandines, vaisinau savo drauge itale, tai buvo be galo skanu, tikrai dar gaminsiu, nes labai patiko.

aš kepiau iš nugarinės, tai man labai sultinga mėsytė gavosi ax.gif tik pagal šaldytuvo turinį nedėjau mocarelos, o tik paprastą sūrį, tai skanu buvo. svarbu neperkepti mėsytės. aš tikrai tiek ilgai nekepiau..man užteko gero pusvalanduko iš viso.. nors aišku ir kepiau maždaug iš 700 g mėsytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aikstinga: 30 kovo 2011 - 10:12
dariau kopustaini na pasaka labai skanu buvo, seimyna valge issijuosus, aciu Srovei 4u.gif
Atsakyti
Vištiena su pesto ir grietinėle

user posted image

Sunaudojau:

3 vištienos krūtinėles
3 v.š. pesto padažo
~50 ml. grietinėlės
2 a.š. džiovintų bazilikų (tinka ir šv. dar skaniau)
1 a.š. kario
1 a.š. džiovintos aštriosios paprikos
3 nedidelius pomidoriukus

Vištienos krūtinėlę susipjaustyti gabaliukais, bet ne per mažais, kad per daug neišsausėtų. Pakepinti ant nedidelio kiekio aliejaus su visais prieskoniais. Aš apkepinau ganėtinai nemažai,kad jaustųsi paskrudimas, tada dėjau pesto padažą, pyliau grietinėlę ir dar porą v.š. vandens, ir dar pakepinau iki burbuliavimo. Perpjoviau pomidoriukusper pusę, sudėjau į keptuvę ir dar kelias sekundes maišydama pakepinau.
Valgėm su tagliatelle makaronais.
SKanu! tik kitą kart nebedėčiau pomidoriukų. Bet kas mėgsta taip pakepintus, tai puikiai tinka smile.gif
Atsakyti
Ule, pica labai skaniai atrodo thumbup.gif Koks padukas gavosi? Traskus ar ne?

Grange, vistiena labai gundanciai gavosi, jauciu, kad labai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inguliux/lt @ 2011 03 30, 11:19)
dariau kopustaini na pasaka labai skanu buvo, seimyna valge issijuosus, aciu Srovei 4u.gif

Perziurejau visa temute nu kopustainio receptuko neradau, gal praleidau, gal imanoma pakartoti? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2011 03 30, 12:36)
Ule, pica labai skaniai atrodo  thumbup.gif  Koks padukas gavosi? Traskus ar ne?

nea,toks guminis biggrin.gif
jei daryt storesni gautusi kaip bulka purus ir minkstas, pabandziau padaryt plonesni taj panasus kaip tie pirktiniai buna mirksiukas.gif

grangeee geris bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti