srove,bet lekstes apipavidalinimas
Lašiša su agurkų padažu
4 gabalėliai lašišos
2-3 šaukštai aliejaus
1 didelis agurkas
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 svogūnų laiškai
2 šaukštai smulkiai pjaustytų šviežių krapų
druskos, pipirų3 šaukštai grietinėlės
2 šaukšteliai citrinos sulčių
0,5 šaukštelio cukraus
Įkaitinkite orkaitę iki 230 C.
Skardą patepkite aliejumi.
Lašišos filė nuplauti vandeniu ir nusausinti popieriniu rankšluoščiu.
Supjaustyti gabaliukais ir pagardinti druska, pipirais ir šaukšteliu citrinos sulčių.
Dėti 2 minutėms į orkaitę.
Atsargiai apverskite ir kepkite dar 6-7 minutes.
Agurkus nulupti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje išlydyti sviestą, sudėti agurkus, svogūnus, druską, pipirus ir pakepinti 2-3 min.
Pridėti krapų, grietinėlės, citrinos sulčių ir cukraus, gerai išmaišyti ir nuimti nuo ugnies.
Patiekite žuvį su agurkų padažu.
Skanaus!!