sveikutes
netiketai bendradarbe uzsiprase padaryt jai birzelio men vestuvine puokste ir vyrui i atlapeli
na puokste panarsius pvz sukurpsiu bet kaip vyrui kokiu dydziu buna nes ji pageidavo is bijunu sakykit o bijunas gerai issilaikys per diena nevys o svarko atlape kaip atrodys bijuno ziedas nebent mini kokio ieskot reiks
gal kur radot kaip atrodo vyrams zvarke puokstikes
http://www.anonsas.l...et_----2-pg.jpg gerai isiziurejus matosi toks prisegimas pritvirtintas (kaip sagese buna)
vajee kaip fain gerai,kad cia uzsukau, tai zinosiu kad ir tokiu dalyku buna ir kur ieskot
QUOTE(maye @ 2011 03 25, 14:37)
babyface.. o Jus pati darysite? pirksite pati vielytes ir gelytes, kaip apipuosite bunjotere?
beje kada Jusu svente?
beje kada Jusu svente?
Aha, bandysiu pati gaminti Nusipirkau jau specialų segtuką butonjerei, vielutės Dar reiks kokių nors karoliukų papuošimui nusipirkti ir atlasinės juostelės.
O mūsų šventė bus balandžio 30 d.
QUOTE(mmmune @ 2011 03 25, 14:56)
Jums tik atrodo, kad jie toki patys kaip foto, tikrai ne, toki kokius Jūs apibūdinote ir yra originalūs
Aaa, tuomet nuraminote
QUOTE(mmmune @ 2011 03 24, 08:35)
Štai kaip atrodo butonječių segtukai
Niekad gyvenime tokių nemačiau, tai paklausiu, kuo jie gudresni negu paprasti smeigtukai?
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 25, 22:50)
Niekad gyvenime tokių nemačiau, tai paklausiu, kuo jie gudresni negu paprasti smeigtukai?
Užsienyje įprasta butonjetes persmeigti ir taip prismeigti prie švarko atlapo smegtuku - adatėle. Šie turi spec plastikinį kotelį, kuris butonjetei suteikia stabilumo, neleidžia žiedeliams lūžti ir saugo nuo greito leipimo(jis kaip pagrindas tvirtinimui). Be to, smeigtukas suformuotas taip, kad būtų patogo iškarto prisegti. Kam teikti pirmenybę: paprastam smeigtukui ar spec segtukui - spręndžiate tik Jūs
Va va, už tai ir paklausiau, nes pas mus tik adatėles ir naudoja, o šitie jau aukštasis pilotažas pasirodė
katydid, kokių dailių prikėlėt
O man visai pradeda patikti taikliai pritaikytos ir gražiai sukomponuotos plunksnos puokštėse
Na, tada tokiu atveju įmesiu kelias puokštes su plunksnomis. Aišku aš ne floristė, bet mano manymu šiose puokštėse plunksnos gana dailiai atrodo