Man atrodo maciau kkazkur tokias i puokste imaisytas visiskai baltas, tik pati nezinau pavadinimo... Laukiam, kol mmune atsakys
QUOTE(Fei @ 2011 03 25, 09:00)
Man atrodo maciau kkazkur tokias i puokste imaisytas visiskai baltas, tik pati nezinau pavadinimo... Laukiam, kol mmune atsakys
Laukiam
Aš ne mmmune, bet atsakysiu tai gali būti plumerija arba frangipani
Jų būna ir kitokių spalvų:
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 25, 09:34)
Aciu, koks grozis, dar graziau, nei geltonos, idimu, ar LT buna tokiu?
Nusipirkau vakar segtuką butonjerei Bandysiu vestuvėms pati gamintis puokštelę ir vyrui butonjerę Tikiuosi gausis
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 10:39)
Nusipirkau vakar segtuką butonjerei Bandysiu vestuvėms pati gamintis puokštelę ir vyrui butonjerę Tikiuosi gausis
kur pirkote? kaip suprantu pirkote Klaipedoje? kiek kainavo?
QUOTE(ajaz @ 2011 03 24, 23:03)
lelijos ir man grazu bet galvoju ar tie ju viduj geles oranziniai pagaliukai neispurvins sukneles
Jie yra išskinami, kad nepurvintų
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 25, 10:34)
Puiku, kad yra man talkinančių
Taip, tai Plumerija, deja tai šiltųjų kraštų gėlė - Lietuvoje jų įmanoma gauti tik medelio pavidalu. Taip, kad tokias egzotines gėles - atmeskite
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 10:39)
O! Sėkmės darbuose. Būtinai lauksim rezultato
QUOTE(maye @ 2011 03 25, 09:51)
mmmune buvo parašiusi, kad tų segtukų yra Shetelig parduotuvėje. Klaipėdoj ji randasi Grandus prekybos centro antrame aukšte, bet yra ir kituose miestuose Būna dviejų spalvų: žalias ir permatomas. Tai pasiėmiau abudu, nes nežinojau, koks labiau prie gėlytės žiūrėsis Žalias kainavo 1,60 Lt, o permatomas lygtai 1,70 Lt
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 12:28)
mmmune buvo parašiusi, kad tų segtukų yra Shetelig parduotuvėje. Klaipėdoj ji randasi Grandus prekybos centro antrame aukšte, bet yra ir kituose miestuose Būna dviejų spalvų: žalias ir permatomas. Tai pasiėmiau abudu, nes nežinojau, koks labiau prie gėlytės žiūrėsis Žalias kainavo 1,60 Lt, o permatomas lygtai 1,70 Lt
Galiu pasakyti tik tiek, kad pvyzdinę foto kur buvau įdėjusi, ten segtukai nėra originalai, o kur rekomendavau pirkti Shetelig parduotuvėj - pardavinėja tik kokybišką OASIS produkciją. Visada jeigu reikia siūlau pirkti tik originalus, visai kitas reikalas tuomet
QUOTE(mmmune @ 2011 03 25, 11:56)
Galiu pasakyti tik tiek, kad pvyzdinę foto kur buvau įdėjusi, ten segtukai nėra originalai, o kur rekomendavau pirkti Shetelig parduotuvėj - pardavinėja tik kokybišką OASIS produkciją. Visada jeigu reikia siūlau pirkti tik originalus, visai kitas reikalas tuomet
Bet tuos, kur nusipirkau Shetelig parduotuvėj, tai žalias tip top kaip toj įdėtoj foto, tik pats segtukas ne geltonas, o sidabrinės spalvos. O permatomas kitoks (ne toks baltas kaip foto), bet jis jau buvo su tokiu geltonu "žiogeliu"
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 14:28)
Bet tuos, kur nusipirkau Shetelig parduotuvėj, tai žalias tip top kaip toj įdėtoj foto, tik pats segtukas ne geltonas, o sidabrinės spalvos. O permatomas kitoks (ne toks baltas kaip foto), bet jis jau buvo su tokiu geltonu "žiogeliu"
reikes nusipirkti..
babyface.. o Jus pati darysite? pirksite pati vielytes ir gelytes, kaip apipuosite bunjotere?
beje kada Jusu svente?
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 14:28)
Jums tik atrodo, kad jie toki patys kaip foto, tikrai ne, toki kokius Jūs apibūdinote ir yra originalūs