Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Man atrodo maciau kkazkur tokias i puokste imaisytas visiskai baltas, tik pati nezinau pavadinimo... Laukiam, kol mmune atsakys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fei @ 2011 03 25, 09:00)
Man atrodo maciau kkazkur tokias i puokste imaisytas visiskai baltas, tik pati nezinau pavadinimo... Laukiam, kol mmune atsakys  thumbup.gif

Laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Aš ne mmmune, bet atsakysiu biggrin.gif tai gali būti plumerija arba frangipani wub.gif

Jų būna ir kitokių spalvų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 25, 09:34)
Aš ne mmmune,  bet atsakysiu  biggrin.gif  tai gali būti  plumerija  arba frangipani wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aciu, koks grozis, dar graziau, nei geltonos, idimu, ar LT buna tokiu?
Atsakyti
Nusipirkau vakar segtuką butonjerei thumbup.gif Bandysiu vestuvėms pati gamintis puokštelę ir vyrui butonjerę rolleyes.gif Tikiuosi gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 10:39)
Nusipirkau vakar segtuką butonjerei thumbup.gif Bandysiu vestuvėms pati gamintis puokštelę ir vyrui butonjerę rolleyes.gif Tikiuosi gausis rolleyes.gif

kur pirkote? kaip suprantu pirkote Klaipedoje? kiek kainavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 24, 23:03)
lelijos ir man grazu wub.gif    bet galvoju ar tie ju  viduj geles oranziniai pagaliukai neispurvins sukneles g.gif

Jie yra išskinami, kad nepurvintų mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*monikute* @ 2011 03 25, 10:34)
Aš ne mmmune,  bet atsakysiu  biggrin.gif  tai gali būti  plumerija  arba frangipani wub.gif

Puiku, kad yra man talkinančių thumbup.gif
Taip, tai Plumerija, deja tai šiltųjų kraštų gėlė - Lietuvoje jų įmanoma gauti tik medelio pavidalu. Taip, kad tokias egzotines gėles - atmeskite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 10:39)

O! Sėkmės darbuose. Būtinai lauksim rezultato thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maye @ 2011 03 25, 09:51)
kur pirkote? kaip suprantu pirkote Klaipedoje? kiek kainavo?  4u.gif

mmmune buvo parašiusi, kad tų segtukų yra Shetelig parduotuvėje. Klaipėdoj ji randasi Grandus prekybos centro antrame aukšte, bet yra ir kituose miestuose 4u.gif Būna dviejų spalvų: žalias ir permatomas. Tai pasiėmiau abudu, nes nežinojau, koks labiau prie gėlytės žiūrėsis biggrin.gif Žalias kainavo 1,60 Lt, o permatomas lygtai 1,70 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 12:28)
mmmune buvo parašiusi, kad tų segtukų yra Shetelig parduotuvėje. Klaipėdoj ji randasi Grandus prekybos centro antrame aukšte, bet yra ir kituose miestuose 4u.gif Būna dviejų spalvų: žalias ir permatomas. Tai pasiėmiau abudu, nes nežinojau, koks labiau prie gėlytės žiūrėsis biggrin.gif Žalias kainavo 1,60 Lt, o permatomas lygtai 1,70 Lt 4u.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad pvyzdinę foto kur buvau įdėjusi, ten segtukai nėra originalai, o kur rekomendavau pirkti Shetelig parduotuvėj - pardavinėja tik kokybišką OASIS produkciją. Visada jeigu reikia siūlau pirkti tik originalus, visai kitas reikalas tuomet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 25, 11:56)
Galiu pasakyti tik tiek, kad pvyzdinę foto kur buvau įdėjusi, ten segtukai nėra originalai, o kur rekomendavau pirkti Shetelig parduotuvėj - pardavinėja tik kokybišką OASIS produkciją. Visada jeigu reikia siūlau pirkti tik originalus, visai kitas reikalas tuomet  4u.gif

Bet tuos, kur nusipirkau Shetelig parduotuvėj, tai žalias tip top kaip toj įdėtoj foto, tik pats segtukas ne geltonas, o sidabrinės spalvos. O permatomas kitoks (ne toks baltas kaip foto), bet jis jau buvo su tokiu geltonu "žiogeliu" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 25 kovo 2011 - 13:29
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 14:28)
Bet tuos, kur nusipirkau Shetelig parduotuvėj, tai žalias tip top kaip toj įdėtoj foto, tik pats segtukas ne geltonas, o sidabrinės spalvos. O permatomas kitoks (ne toks baltas kaip foto), bet jis jau buvo su tokiu geltonu "žiogeliu" unsure.gif

reikes nusipirkti..
babyface.. o Jus pati darysite? pirksite pati vielytes ir gelytes, kaip apipuosite bunjotere?
beje kada Jusu svente? wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 03 25, 14:28)

Jums tik atrodo, kad jie toki patys kaip foto, tikrai ne, toki kokius Jūs apibūdinote ir yra originalūs mirksiukas.gif
Atsakyti