Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Violeta Olivka @ 2011 03 24, 11:38)
Nenoreciau labai ryskios puokstes, bet truputi spalvu ideciau  blush2.gif baltos tikrai nenoreciau, kadangi kaip minejote, ji netinka prie dramblio kaulo spalvos sukneles  blush2.gif

Jeigu pasiulysite kokiu nors variantu, busiu be galo dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif  blush2.gif

Na manau kažkas tokio gražiai žiūrėtųsi 4u.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 24, 10:35)
Štai kaip atrodo butonječių segtukai  4u.gif
user posted image

Ačiū labai 4u.gif O gal žinote, kur galima gauti tų butonječių segtukų? Gėlių parduotuvėse atskirai jų turbūt neparduoda? unsure.gif O gal kokiuose Senukuose kas matėt?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2011 03 24, 12:45)
Ačiū labai 4u.gif O gal žinote, kur galima gauti tų butonječių segtukų? Gėlių parduotuvėse atskirai jų turbūt neparduoda? unsure.gif O gal kokiuose Senukuose kas matėt?

Gal ir parduotų kokiame gėlių salone.. g.gif O šiai tai Shetelig parduotuvėj tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 24, 12:26)
Na manau kažkas tokio gražiai žiūrėtųsi  4u.gif
user posted image
user posted image

Be proto grazu.... wub.gif Aciu uz patarima blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 24, 12:06)
Gal ir parduotų kokiame gėlių salone.. g.gif O šiai tai Shetelig parduotuvėj tikrai yra  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Reiks apsilankyti tame Schetelig ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 22, 19:28)
Pupuliariosios pavasarinės: vėdrynai, gal ir bijūnai jau būtų. O šiaip tai visos tradicinės: frezijos, eustomos, rožės, gvadikai ir t.t.  4u.gif

o ka manote apie lelijas?? ar jos patvarios butu?? kazkaip man noretusi tokios trupuciuka kitokios puokstes, idomesnes.
gal pavyzdeliu kokiu turite mergaites??
Atsakyti
Labai grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute11 @ 2011 03 24, 17:27)
o ka manote apie lelijas?? ar jos patvarios butu?? kazkaip man noretusi tokios trupuciuka kitokios puokstes, idomesnes.
gal pavyzdeliu kokiu turite mergaites??

Lelijų patvarumas vidutinis, bet jeigu puokštė mikrafone, tuomet viskas liux mirksiukas.gif
Pvz su lelijomis 4u.gif
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 24, 10:35)

Tai Hortenzija - liepą jų galima gauti  4u.gif

aciu! thumbup.gif
Atsakyti
lelijos ir man grazu wub.gif bet galvoju ar tie ju viduj geles oranziniai pagaliukai neispurvins sukneles g.gif
Atsakyti
ajaz - tuos tepancius pagaliukus bent jau as maciau puoksteje nukirptus bigsmile.gif labai graziai atrode...
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2011 03 24, 22:38)
ajaz -  tuos tepancius pagaliukus bent jau as maciau puoksteje nukirptus  bigsmile.gif  labai graziai atrode...

http://www.google.lt.../...tx=90&ty=71 Kokios cia geles?
Ar buna kitokiu spalvu, man geltonos simbolizuoja issiskyrima g.gif
Atsakyti