Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(kristute11 @ 2011 03 22, 18:42)
o as norejau pasiteirauti geguzes men kokiu geliu pats sezonas, nes nenorime ismesti kruvos pinigu ant mano vestuvines puokstes, norisi grazsios bet uz normalesnia kaina. bigsmile.gif

Pupuliariosios pavasarinės: vėdrynai, gal ir bijūnai jau būtų. O šiaip tai visos tradicinės: frezijos, eustomos, rožės, gvadikai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielaa @ 2011 03 22, 13:58)
Man kolkas labiausiai aptinka variantas maisyti geltonas frezijas su baltomis...
smile.gif smile.gif dar mastau gal maisyti geltonas frezijas su rozytemis, kazint ar ziuretusi...  g.gif

man sita labai patiko... irgi su frezijom:
http://www.oncewed.c...cool-hues/em-2/
Pavaziuokit beveik iki apacios, ten desinej pusej nuotrauka su puokste. Nemoku kitaip ikelti blush2.gif
Atsakyti
user posted image

O gal žinot, kaip ta gėlytė vadinasi, kur į ramunę panaši? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina_999 @ 2011 03 22, 21:52)
O gal žinot, kaip ta gėlytė vadinasi, kur į ramunę panaši?  4u.gif

chrizantema lygtais
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 22, 22:59)
chrizantema lygtais

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 22, 13:29)
Čia labai jau abstrakti informacija. Viskas priklauso nuo gėlių kiekio puokštėje, nuo jos kompozicijos sudėtingumo, naudojamų spec priemonių, detalių , elementų, gelių kainos tuo metu ir t.t.
Prelimenariai galiu pasakyti, kad paprastai surištų puokščių kainos prasideda nuo 30 Lt, į mikrafonus daromų nuo 50 Lt, o jau visos sudėtingosios (vėduoklės, movos, tūtos, rankinukai ir t.t), nuo 100 Lt.
Butonječių kainos svyruoja  nuo 10 Lt iki 20 Lt.
Bet visos šios kainos priklauso ir nuo salono, kuriame viskas atliekama, juk visur individualiai, todėl ir kainas parašiau bendrines. Šiaip yra nemažai garsiųjų salonų tinklalapių, kurie prie konkrečios puokštės rašo jos kainą, todėl galite visos pasidomėti  mirksiukas.gif

Aciu uz issamia informacija, daug aiskiau 4u.gif
Papildyta:
o gal galime azvelgti gvazdiku bunjoteres? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2011 03 21, 22:08)
labai grazi temuke  wub.gif  musu svente jau praejo...  tai imetu pasiziurejimui savo puokste is kaliju smile.gif

user posted image

Tiesiog nuostabi jūsų puokštelė wub.gif Aš irgi darysiu iš kalijų, tik persikinės spalvos
Atsakyti
Svaigstu del bijunu, tulpiu, bet rugpjucio gale galiu tik pasvajoti verysad.gif
Mergaites, o kai jus pacios darotes puoksteles, kaip nors gelytes paruosiat ilgam issilaikymui be vandens, ar tiesiog nusiperkat ir risat i puokste?
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 03 22, 12:58)
ot velnias... sad.gif(((

prieš metus ir mano tokia pati reakcija buvo smile.gif
Bet nereikia nusiminti mirksiukas.gif yra daug ir kitokių gėlių gražių wub.gif man va dar pasisekė gauti bijūnų wub.gif o ir taip visoms nusibodusios frezijos, eustomos ir rožės atrodė nuostabiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 22, 15:55)
Akinančiai baltų gėlių nelabai ir yra, skaisčiausios baltos yra gvazdikai, ramuninės chrizantemos, na dar frezijos...bet natūraliai baltos gėlės jos ir yra tokios šiek tiek gelsvesnės..tas baltumas toks natūralus, neakinantis...todėl manau dauguma gėlių Jums tiks  4u.gif
O puokštę sau galite rintis nebūtinai visiškai baltą, galite pamaišyti baltas gėlės su šveniai kreminėmis, rausvomis ar gelsvomis gėlėmis  4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Dabar tikrai pradejau mastyti, gal reiktu pamaisyt baltas gelytes su kremines ar gelsvos spalvytes ziedeliais, turetu but grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

skaiciau labai nuostabius florisciu patarimus blush2.gif gal ir man patartumete blush2.gif

Mano suknele bus dramblio kaulo spalvos, vestuves liepos viduryje.. galvoju apie saulegrazu puokstele, bet turbut dar nera joms sezonas g.gif ir kazin kaip jos islaiko visa diena..?

Gal merginos turite dar kokiu nors pavyzdziu is liepos menesio sezoniu geliu prie dramblo kaulo sukneles? blush2.gif

Busiu be galo dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta Olivka @ 2011 03 23, 16:59)
Sveikos mergaites  4u.gif

skaiciau labai nuostabius florisciu patarimus  blush2.gif gal ir man patartumete  blush2.gif

Mano suknele bus dramblio kaulo spalvos, vestuves liepos viduryje.. galvoju apie saulegrazu puokstele, bet turbut dar nera joms sezonas  g.gif ir kazin kaip jos islaiko visa diena..?

Gal merginos turite dar kokiu nors pavyzdziu is liepos menesio sezoniu geliu prie dramblo kaulo sukneles?  blush2.gif

Busiu be galo dekinga  4u.gif

Pirmiausia pasakykite kokią išvis įsivaizduojate puokštę sau: spalvotą, ryškią ar baltą? Tada ir pavyzdėlius paprasčiau rodyti 4u.gif Prie Jūsų suknelės galima daug ką derinti, tik visiškai balta gali sukurti murzinos suknelės įspūdį.. blush2.gif
Atsakyti