QUOTE(ko_le_te @ 2011 05 21, 02:06)
labutis gal pasakytumet ar liepos pradzioj,vidury jau buna kardeliu?(jei as gerai pamenu tai jos pradeda rugpjuti ydeti, bet noriu pasitikslinti:)
ir siaip labai noreciau patarimo, vakar paaiskejo kad musu vestuvese atsirado spalva(turejo but baltos baltos vestuves:) mb uzsispyre raudona liemene po svarku pirkt, tai vat as nusipirkau raudonus batelius,, bet manau kad ir puokstes man reiketu su raudonais kazkokiais akcentais?
bet kiek ziurejau nei raudonos rozes nei baltu raudonu miksas man taip neskaniai atrodo, gvazdikai taip pat...tai db pagalvojau apie kardelius..o kokiu dar buna raudonu geliu, ir su kokiom gelytem miksas graziai ziuretusi? (tik man svarbu kad puokste nebutu rutulio formos, ir kad butu nediduke)..buciau labai dekinga jei kas nors nepatingetu ir man kokia protinga minty mesteltu nes galva jau tuscia nuo ieskojimu ir galvojimo ) (beje mano suknele balta, ilga A formos, gan kukli, o po ceremonijos persirengsiu iki keliu truputi pusta, ir puosnesne:)
ir siaip labai noreciau patarimo, vakar paaiskejo kad musu vestuvese atsirado spalva(turejo but baltos baltos vestuves:) mb uzsispyre raudona liemene po svarku pirkt, tai vat as nusipirkau raudonus batelius,, bet manau kad ir puokstes man reiketu su raudonais kazkokiais akcentais?
bet kiek ziurejau nei raudonos rozes nei baltu raudonu miksas man taip neskaniai atrodo, gvazdikai taip pat...tai db pagalvojau apie kardelius..o kokiu dar buna raudonu geliu, ir su kokiom gelytem miksas graziai ziuretusi? (tik man svarbu kad puokste nebutu rutulio formos, ir kad butu nediduke)..buciau labai dekinga jei kas nors nepatingetu ir man kokia protinga minty mesteltu nes galva jau tuscia nuo ieskojimu ir galvojimo ) (beje mano suknele balta, ilga A formos, gan kukli, o po ceremonijos persirengsiu iki keliu truputi pusta, ir puosnesne:)
jei nepaslaptis, kur pavyko atrasti raudonus batelius? nes as uzsimusdama ieskau ir niekur nerandu. jau galvoju reikes rinktis is to, kas yra
Papildyta:
QUOTE(nakvisa @ 2011 05 27, 14:13)
soriukas ,turiu klausimeli ne i tema.... zinau,kad tema apie nuotakos puokste man pasidare ydomu del pamergiu puoksciu...as kiek ziuriu foto albumu tai pamerges be geliu stovi.... dabar ir galvoju ar reikia joms istikruju tu geliu ar ne...?
as galvoju pamergem nedaryti geliu. 1. man asmeniskai buvo nepatogu. (kai pamerge buvau keliose draugu vestuvese)2. delninuke grazi bus ir patogu ir fukcionalu, tures kur lupdazi isimesti 3. tose vestuvese, kuriose buvau pamerge, puoksciu likimas man iki siol neaiskus manau, kad sioje vietoje galima drasiai pataupyti aisku, cia mano asmenine nuomone
Kiekvienos nuotakos asmenins reikalas, ką rankose laikys ar nelaikys pamergės, bet man asmeniškai gražu gėlės visam pulkui, nors jokių taiksyklių šioje vietoje nėra
Galima improvizuoti ir rinktis ką nors kita vietoje gėlių
Galima improvizuoti ir rinktis ką nors kita vietoje gėlių
su purpurinem suknelemis pulkas
Gal kokiu puokstyciu su baltom tulpem? niekur nerandu
QUOTE(anestute @ 2011 05 28, 19:29)
Gal kokiu puokstyciu su baltom tulpem? niekur nerandu
merginos labai prasau patarimo, na pamerges bus raudonom suknelem, o svocia alyvine, vestuves liepa, gal galit patart kokia puokste darytis jaunajai kad tiktu , nebutu labai marga, na kad tiktu prie pulko rubu ir kokias puokstes darytis pamergem ir svociai. jaunoji uzsiemusi jei egzaminai, tad prase manes pasizvalgyti(na as svocia). net neisivaizduoja nuo ko pradet. jaunajai ir tiktu marga puokste,
pas mus vestuvese bus melynas akcentas dabar sugalvojau,kad noriu puokstes is rugiageliu. gal kas gali pasakyt ar jos buna liepos pradzioj ir su kokiom pieno baltumo gelem galima jas pamaisyt?
QUOTE(linuttele @ 2011 05 27, 17:31)
jei nepaslaptis, kur pavyko atrasti raudonus batelius? nes as uzsimusdama ieskau ir niekur nerandu. jau galvoju reikes rinktis is to, kas yra
Papildyta:
as galvoju pamergem nedaryti geliu. 1. man asmeniskai buvo nepatogu. (kai pamerge buvau keliose draugu vestuvese)2. delninuke grazi bus ir patogu ir fukcionalu, tures kur lupdazi isimesti 3. tose vestuvese, kuriose buvau pamerge, puoksciu likimas man iki siol neaiskus manau, kad sioje vietoje galima drasiai pataupyti aisku, cia mano asmenine nuomone
Papildyta:
as zinok savo raudonus batelius pirkau uk, nes cia gyvenu:)) nes ir cia baltu bateliu deficitas
dar norejau paprasyt, gal kuri esat mate kaip atrodytu balta puokste su raudonu kaspinu perrista, nes visgi raudonu geliu nenoriu, o reikia raudono akcento, tai jei kuri uzmatysite pavyzdeliu butu malonu jei pasidalintumete..
QUOTE(juratele:) @ 2011 05 29, 15:54)
merginos labai prasau patarimo, na pamerges bus raudonom suknelem, o svocia alyvine, vestuves liepa, gal galit patart kokia puokste darytis jaunajai kad tiktu , nebutu labai marga, na kad tiktu prie pulko rubu ir kokias puokstes darytis pamergem ir svociai. jaunoji uzsiemusi jei egzaminai, tad prase manes pasizvalgyti(na as svocia). net neisivaizduoja nuo ko pradet. jaunajai ir tiktu marga puokste,
Jaunajai patarčiau, kad labiau dominuotų bet kokiu atveju balta spalva, papildomai galima keleta lengvų spalvinių akcentų įmaišyti. Kažkaip dabar matau tokį vaizdą:
Jaunosios puokštė baltos eustomos maišytos su rausvais krašteliais eustomomis ir violetiniais krasšteliais eustomonis.
Liudininkės puokštė: tik eustomos violetiniais krašteliais ir šiek tiek žalumėlės.
Pamerių puokštės: eustomos rausvas kraštelias ir šiek tiek žalumėlės.
Taip gautųsi gražus bendras visų vestuvinių gėlių suderinamumas, nesimatytų kičo ir bereikalingo prispalvinimo Na čia tokia mano idėja
Papildyta:
QUOTE(ayrikaa @ 2011 05 29, 16:46)
pas mus vestuvese bus melynas akcentas dabar sugalvojau,kad noriu puokstes is rugiageliu. gal kas gali pasakyt ar jos buna liepos pradzioj ir su kokiom pieno baltumo gelem galima jas pamaisyt?
Namie pati auginu sėjamas vienmetes rugaigėles - tikrai galima jas pražydinti liepos pradžiai Man asmeniškai rugiagėlės gražiausiai žiūrisi tarp kokybiškų rožių žiedų
dekui, as taip pat galvojau, bet Jus man padejot galutinai apsisprest