Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Pastaba del puokstes...as savo puokstes groziu buvau patenkinta, bet ji buvo laabai sunki, nezinau ko ten tiek buvo prideta...bet laikyt buvo ka...jau nekalbu apie puokstes metima...skrido kaip akmuo:)
Atsakyti
QUOTE(sviliuke @ 2011 05 21, 11:01)
Pastaba del puokstes...as savo puokstes groziu buvau patenkinta, bet ji buvo laabai sunki, nezinau ko ten tiek buvo prideta...bet laikyt buvo ka...jau nekalbu apie puokstes metima...skrido kaip akmuo:)

gerai kad niekas nenukentejo per metima biggrin.gif (o gal ir nukentejo.. biggrin.gif )
mmmune, gal Tu zinai ko ten tiek prideda, as nenoriu tooookios sunkios doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2011 05 21, 14:11)
gerai kad niekas nenukentejo per metima  biggrin.gif  (o gal ir nukentejo.. biggrin.gif )
mmmune, gal Tu zinai ko ten tiek prideda, as nenoriu tooookios sunkios  doh.gif  4u.gif

Kai puokštė formuojama į mikrafoną - ji visada gaunasi sunkesnė, nes mikrafone esanti oazė sudrėkinama, iš ten ir visas svoris...Nors nepasakyčiau, kad ji labai sunki, nebent labai didelė pati puokštė buvo.. g.gif kai kuriais atvejais (kai gėlės lepesnės) be mikrafono neapsieinama ax.gif
Atsakyti
prisijungsiu ir as prie jusu, merginos 4u.gif
Mano vestuves rugsejo menesi, o dar geliu nenusprendziau kokiu noriu.. g.gif
Mastau apie kalijas arba amarilius.. Su kalijom tikrai daug puoksciu radau, bet va amariliai matyt kazkaip nepopuliarus... schmoll.gif
Idomu kiek tos geles praktiskos - kiek issilaiko...
Atsakyti
QUOTE(strielkute @ 2011 05 21, 16:19)
prisijungsiu ir as prie jusu, merginos  4u.gif
Mano vestuves rugsejo menesi, o dar geliu nenusprendziau kokiu noriu..  g.gif
Mastau apie kalijas arba amarilius.. Su kalijom tikrai daug puoksciu radau, bet va amariliai matyt kazkaip nepopuliarus...  schmoll.gif

KIEK zinau amirilis - pavasarine gele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(strielkute @ 2011 05 21, 16:19)
prisijungsiu ir as prie jusu, merginos  4u.gif
Mano vestuves rugsejo menesi, o dar geliu nenusprendziau kokiu noriu..  g.gif
Mastau apie kalijas arba amarilius.. Su kalijom tikrai daug puoksciu radau, bet va amariliai matyt kazkaip nepopuliarus...  schmoll.gif

Amarilis tokia žiemos - pavasario gėlė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ko_le_te @ 2011 05 21, 03:06)
labutis 4u.gif  gal pasakytumet ar liepos pradzioj,vidury jau buna kardeliu?(jei as gerai pamenu tai jos pradeda rugpjuti ydeti, bet noriu pasitikslinti:)
ir siaip labai noreciau patarimo, vakar paaiskejo kad musu vestuvese atsirado spalva(turejo but baltos baltos vestuves:) mb uzsispyre raudona liemene po svarku pirkt, tai vat as nusipirkau raudonus batelius,, bet manau kad ir puokstes man reiketu su raudonais kazkokiais akcentais? g.gif
bet kiek ziurejau nei raudonos rozes nei baltu raudonu miksas man taip neskaniai atrodo, gvazdikai taip pat...tai db pagalvojau apie kardelius..o kokiu dar buna raudonu geliu, ir su kokiom gelytem miksas graziai ziuretusi? g.gif (tik man svarbu kad puokste nebutu rutulio formos, ir kad butu nediduke)..buciau labai dekinga jei kas nors nepatingetu ir man kokia protinga minty mesteltu nes galva jau tuscia nuo ieskojimu ir galvojimo blush2.gif ) (beje mano suknele balta, ilga A formos, gan kukli, o po ceremonijos persirengsiu iki keliu truputi pusta, ir puosnesne:)

kardelių jau net ir dabar biskį mačiau pas tiekėjus bigsmile.gif
Galite darytis kardelių miksą - bus trapi puokštelė, bet ji jau gausis pusrutulio formos, kadangi darosi į mikrafoną nuskabant žiedelius unsure.gif
Įmesiu keletą pavyzdėlių - gal kas užklius 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
nebent antra puokštė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 05 20, 23:31)
Cia tiek daug visokiu graziu puoksteliu pas jus wink.gif

as pati mastau apie orchideju puokste, tik db reik issirinkt kuria  g.gif

Beje kaip manot ar prie kremines vestuvines sukneles tik baltos orchidejos su violetiniais viduriukais ( pas mus vestuviu spalva violetine)

user posted image
daryciau nebent truputi trumpesne smile.gif

user posted image
sita truputi su daugiau ziedu smile.gif

user posted image
O sita siaip miela ir paprasta smile.gif

o koks sios trecios puokstes gelyciu pavadinimas? as ir galvoju apie tokia, tokios man ir plaukuose man atrodo graziai atrodo smile.gif

Atsakyti
O kaip jums si? wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Man atrodo labai gyva ir silta wub.gif O kas tie zalumynai? ar ju yra LT? g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

O ką Jūs manote apie astras vestuvinėje puokštėje, arba jas maišyti su kitomis gėlytėmis? mmm? mano vestuvės rugpjūčio pradžioje, spalva - violetinė... gal turite gražių pavyzdžių? kaip jos laikosi apskritai? kiek žinau tai čia daugiau rudeninė gėlė....
Atsakyti
Gal kuriai nuotakai kažkas patiks 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Papildyta: