Pastaba del puokstes...as savo puokstes groziu buvau patenkinta, bet ji buvo laabai sunki, nezinau ko ten tiek buvo prideta...bet laikyt buvo ka...jau nekalbu apie puokstes metima...skrido kaip akmuo:)
QUOTE(sviliuke @ 2011 05 21, 11:01)
Pastaba del puokstes...as savo puokstes groziu buvau patenkinta, bet ji buvo laabai sunki, nezinau ko ten tiek buvo prideta...bet laikyt buvo ka...jau nekalbu apie puokstes metima...skrido kaip akmuo:)
gerai kad niekas nenukentejo per metima (o gal ir nukentejo.. )
mmmune, gal Tu zinai ko ten tiek prideda, as nenoriu tooookios sunkios
QUOTE(ievusia_ @ 2011 05 21, 14:11)
gerai kad niekas nenukentejo per metima (o gal ir nukentejo.. )
Kai puokštė formuojama į mikrafoną - ji visada gaunasi sunkesnė, nes mikrafone esanti oazė sudrėkinama, iš ten ir visas svoris...Nors nepasakyčiau, kad ji labai sunki, nebent labai didelė pati puokštė buvo.. kai kuriais atvejais (kai gėlės lepesnės) be mikrafono neapsieinama
prisijungsiu ir as prie jusu, merginos
Mano vestuves rugsejo menesi, o dar geliu nenusprendziau kokiu noriu..
Mastau apie kalijas arba amarilius.. Su kalijom tikrai daug puoksciu radau, bet va amariliai matyt kazkaip nepopuliarus...
Idomu kiek tos geles praktiskos - kiek issilaiko...
Mastau apie kalijas arba amarilius.. Su kalijom tikrai daug puoksciu radau, bet va amariliai matyt kazkaip nepopuliarus...
QUOTE(strielkute @ 2011 05 21, 16:19)
KIEK zinau amirilis - pavasarine gele
QUOTE(strielkute @ 2011 05 21, 16:19)
Amarilis tokia žiemos - pavasario gėlė
Papildyta:
QUOTE(ko_le_te @ 2011 05 21, 03:06)
labutis gal pasakytumet ar liepos pradzioj,vidury jau buna kardeliu?(jei as gerai pamenu tai jos pradeda rugpjuti ydeti, bet noriu pasitikslinti:)
ir siaip labai noreciau patarimo, vakar paaiskejo kad musu vestuvese atsirado spalva(turejo but baltos baltos vestuves:) mb uzsispyre raudona liemene po svarku pirkt, tai vat as nusipirkau raudonus batelius,, bet manau kad ir puokstes man reiketu su raudonais kazkokiais akcentais?
bet kiek ziurejau nei raudonos rozes nei baltu raudonu miksas man taip neskaniai atrodo, gvazdikai taip pat...tai db pagalvojau apie kardelius..o kokiu dar buna raudonu geliu, ir su kokiom gelytem miksas graziai ziuretusi? (tik man svarbu kad puokste nebutu rutulio formos, ir kad butu nediduke)..buciau labai dekinga jei kas nors nepatingetu ir man kokia protinga minty mesteltu nes galva jau tuscia nuo ieskojimu ir galvojimo ) (beje mano suknele balta, ilga A formos, gan kukli, o po ceremonijos persirengsiu iki keliu truputi pusta, ir puosnesne:)
ir siaip labai noreciau patarimo, vakar paaiskejo kad musu vestuvese atsirado spalva(turejo but baltos baltos vestuves:) mb uzsispyre raudona liemene po svarku pirkt, tai vat as nusipirkau raudonus batelius,, bet manau kad ir puokstes man reiketu su raudonais kazkokiais akcentais?
bet kiek ziurejau nei raudonos rozes nei baltu raudonu miksas man taip neskaniai atrodo, gvazdikai taip pat...tai db pagalvojau apie kardelius..o kokiu dar buna raudonu geliu, ir su kokiom gelytem miksas graziai ziuretusi? (tik man svarbu kad puokste nebutu rutulio formos, ir kad butu nediduke)..buciau labai dekinga jei kas nors nepatingetu ir man kokia protinga minty mesteltu nes galva jau tuscia nuo ieskojimu ir galvojimo ) (beje mano suknele balta, ilga A formos, gan kukli, o po ceremonijos persirengsiu iki keliu truputi pusta, ir puosnesne:)
kardelių jau net ir dabar biskį mačiau pas tiekėjus
Galite darytis kardelių miksą - bus trapi puokštelė, bet ji jau gausis pusrutulio formos, kadangi darosi į mikrafoną nuskabant žiedelius
Įmesiu keletą pavyzdėlių - gal kas užklius
Papildyta:
nebent antra puokštė
QUOTE(Stella Maris @ 2011 05 20, 23:31)
Cia tiek daug visokiu graziu puoksteliu pas jus
as pati mastau apie orchideju puokste, tik db reik issirinkt kuria
Beje kaip manot ar prie kremines vestuvines sukneles tik baltos orchidejos su violetiniais viduriukais ( pas mus vestuviu spalva violetine)
daryciau nebent truputi trumpesne
sita truputi su daugiau ziedu
O sita siaip miela ir paprasta
o koks sios trecios puokstes gelyciu pavadinimas? as ir galvoju apie tokia, tokios man ir plaukuose man atrodo graziai atrodo
as pati mastau apie orchideju puokste, tik db reik issirinkt kuria
Beje kaip manot ar prie kremines vestuvines sukneles tik baltos orchidejos su violetiniais viduriukais ( pas mus vestuviu spalva violetine)
daryciau nebent truputi trumpesne
sita truputi su daugiau ziedu
O sita siaip miela ir paprasta
o koks sios trecios puokstes gelyciu pavadinimas? as ir galvoju apie tokia, tokios man ir plaukuose man atrodo graziai atrodo
O kaip jums si?
Man atrodo labai gyva ir silta O kas tie zalumynai? ar ju yra LT?
Man atrodo labai gyva ir silta O kas tie zalumynai? ar ju yra LT?
Sveikos merginos,
O ką Jūs manote apie astras vestuvinėje puokštėje, arba jas maišyti su kitomis gėlytėmis? mmm? mano vestuvės rugpjūčio pradžioje, spalva - violetinė... gal turite gražių pavyzdžių? kaip jos laikosi apskritai? kiek žinau tai čia daugiau rudeninė gėlė....
O ką Jūs manote apie astras vestuvinėje puokštėje, arba jas maišyti su kitomis gėlytėmis? mmm? mano vestuvės rugpjūčio pradžioje, spalva - violetinė... gal turite gražių pavyzdžių? kaip jos laikosi apskritai? kiek žinau tai čia daugiau rudeninė gėlė....
Gal kuriai nuotakai kažkas patiks
Papildyta: