Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 05 20, 17:21)
Imant stambias rožes, jų galima sudėti nuo 10 iki 20, priklausomai nuo norimo puokštės dydžio ir formos, taip kad nebūtų puokštė labai brangi  mirksiukas.gif

O kiek tas nebrangu ax.gif ? Nelabai susigaudau puokščių kainose blush2.gif Ar 150-200 Lt būtų galima įtilpti su tokia nuotakos puokšte, jaunikio puokštele, liudininkės puokšte (paprastesne) ir liudininko puokštele?
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 18:34)
O kiek tas nebrangu  ax.gif  ? Nelabai susigaudau puokščių kainose  blush2.gif  Ar 150-200 Lt būtų galima įtilpti su tokia nuotakos puokšte, jaunikio puokštele, liudininkės puokšte (paprastesne) ir liudininko puokštele?

Galima mirksiukas.gif Bet šiaip labai priklauso nuo to, kur viską užsakinėsite.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 15:57)
Kažkaip net nepastebėjau, kad porcelianinės jos  blush2.gif  Niu, aš paprastas gyvas rožes omenyje turėjau, nes tik tokios puokštės ir noriu  ax.gif  Tik su perliukais viduriukuose  wub.gif

man net i galva mintis nesove, kad jos porcelianines smile.gif idomu, kaip tokia puokste gaudytu pamerges biggrin.gif aisku, jei nuotaka isvis mestu tokia puokste.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 20, 20:04)
man net i galva mintis nesove, kad jos porcelianines  smile.gif  idomu, kaip tokia puokste gaudytu pamerges  biggrin.gif  aisku, jei nuotaka isvis mestu tokia puokste....  lotuliukas.gif

Šiaip tai labai jau matosi, kad nenatūralios gėlės, vien iš formos ir žiedlapių tankumo blush2.gif
Atsakyti
Sakykit, o bijunai kaip laikosi? Ju birzelio gale jau turbut nebebus?
Ir kaip su vedrynais?
Atsakyti
QUOTE(Jokūba @ 2011 05 20, 22:32)
Sakykit, o bijunai kaip laikosi? Ju birzelio gale jau turbut nebebus?
Ir kaip su vedrynais?

Abejos gėlės lepios, tik pliusas tas, kad bijūnų kotas tvirtesnis už vėdrynų 4u.gif Dar manau yra šansų birželio gale gauti bijūnų unsure.gif Visumoje labi sunku ką nors konkrečiai pasakyti dėl sezoninių gėlių....būna pavyksta gauti lengvai, būna, kad ir negauni...sąlyginai tai kaip loterija.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 20 gegužės 2011 - 22:00
Cia tiek daug visokiu graziu puoksteliu pas jus wink.gif

as pati mastau apie orchideju puokste, tik db reik issirinkt kuria g.gif

Beje kaip manot ar prie kremines vestuvines sukneles tik baltos orchidejos su violetiniais viduriukais ( pas mus vestuviu spalva violetine)

user posted image
daryciau nebent truputi trumpesne smile.gif

user posted image
sita truputi su daugiau ziedu smile.gif

user posted image
O sita siaip miela ir paprasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2011 05 20, 22:31)
user posted image
daryciau nebent truputi trumpesne smile.gif

Aš tokios kabančios nesirinkčiau, nes labai nepatogu, saugoti reikėtų, kad nesulaužytum ax.gif
Pati, apskritai, tikrai nedidelės puokštės norėčiau, kad nesijausčiau labai suvaržyta kokio griozdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 22:38)
Aš tokios kabančios nesirinkčiau, nes labai nepatogu, saugoti reikėtų, kad nesulaužytum  ax.gif 
Pati, apskritai, tikrai nedidelės puokštės norėčiau, kad nesijausčiau labai suvaržyta kokio griozdo  blush2.gif

Man sita irgi per ilga atrodo, daryciau tik puse jos uodegos ax.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif gal pasakytumet ar liepos pradzioj,vidury jau buna kardeliu?(jei as gerai pamenu tai jos pradeda rugpjuti ydeti, bet noriu pasitikslinti:)
ir siaip labai noreciau patarimo, vakar paaiskejo kad musu vestuvese atsirado spalva(turejo but baltos baltos vestuves:) mb uzsispyre raudona liemene po svarku pirkt, tai vat as nusipirkau raudonus batelius,, bet manau kad ir puokstes man reiketu su raudonais kazkokiais akcentais? g.gif
bet kiek ziurejau nei raudonos rozes nei baltu raudonu miksas man taip neskaniai atrodo, gvazdikai taip pat...tai db pagalvojau apie kardelius..o kokiu dar buna raudonu geliu, ir su kokiom gelytem miksas graziai ziuretusi? g.gif (tik man svarbu kad puokste nebutu rutulio formos, ir kad butu nediduke)..buciau labai dekinga jei kas nors nepatingetu ir man kokia protinga minty mesteltu nes galva jau tuscia nuo ieskojimu ir galvojimo blush2.gif ) (beje mano suknele balta, ilga A formos, gan kukli, o po ceremonijos persirengsiu iki keliu truputi pusta, ir puosnesne:)
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 20, 19:00)
Šiaip tai labai jau matosi, kad nenatūralios gėlės, vien iš formos ir žiedlapių tankumo  blush2.gif

Turbut labai neatidziai pasiziurejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 20, 18:21)
Ta prasme tų smeigtukų su perliukais gale? tai jei tik kelių reikia bet kurioje siuvimo reikmenų parduotuvėje rasite  thumbup.gif

liuks, reiks apsizvalgyti bigsmile.gif drinks_cheers.gif aciu uz informacija drinks_cheers.gif
Atsakyti