Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos merginos, noriu prisijunkti ir as i jusu buri ax.gif 4u.gif
Vestuves liepos pabaigoj noreciau puokstytes is kardeliu, kaip manote ar atlaikys ji visa diena? g.gif vis skauda sirdi ar mano pasirinkimas geras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2011 05 18, 21:35)
Sveikos merginos, noriu prisijunkti ir as i jusu buri ax.gif  4u.gif
Vestuves liepos pabaigoj noreciau puokstytes is kardeliu, kaip manote ar atlaikys ji visa diena? g.gif vis skauda sirdi ar mano pasirinkimas geras verysad.gif

Apie kardelių puokštę kaip tik buvo kalbėta visai neseniai, 39 puslapyje mirksiukas.gif Nepatingėkit paskaitinėti atidžiau tongue.gif
Atsakyti
isilieju i jusu gretas 4u.gif musu svente birzelio viduryje wub.gif bus kuklios 4 zmogeliu vestuves, suknele bus siek tiek zemiau keliu, ivory spalvos, ryskus akcentas bus tamsiai roziniai Swarovskio auskarai, tokios pat spalvos koju ir ranku nagai (basutes bus atviros), nezinau kokios spalvos rinktis puokste g.gif
Gal taip pat is roziniu geliu g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 18, 10:39)
Mielosios, prisižiūrėjau nuostabių puokščių  thumbup.gif  tik gal galit patarti, į ką geriausia būtų kreiptis dėl puokščių sukūrimo Vilniuje? Ačiū labai  smile.gif

Ir mane domina kur Vilniuje gerai daro puokstes g.gif Gal las uzsakinejot Bige esanciame geliu salone ar kokioj Pupoj? Domiuosi siais, nes butu patogu pasiimti smile.gif
Atsakyti
uf... o jei nemėgstu tradicinių gėlių - rožių, gvazdikų, herberų, nenoriu kalijų, o vėdrynai, alyvos jau bus seniai nužydėję...ką patartumėte rinktis puokštelei, kai vestuvės rugpjūčio pradžioje? man gražu - va toks nelabai tradicinis variantas http://www.degarutos...rospektyva.html ypač ta pirmoji nuotraukoje..bet ar padarytų, kas nors panašią? net neįsivaizduoju kas per augaliukai..o pačiai, kaip nepatyrusiai bandyt baisoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vini_pu @ 2011 05 19, 18:31)
uf... o jei nemėgstu tradicinių gėlių - rožių, gvazdikų, herberų, nenoriu kalijų, o vėdrynai, alyvos jau bus seniai nužydėję...ką patartumėte rinktis puokštelei, kai vestuvės rugpjūčio pradžioje? man gražu - va toks  nelabai tradicinis variantas http://www.degarutos...rospektyva.html ypač ta pirmoji nuotraukoje..bet ar padarytų, kas nors panašią? net neįsivaizduoju kas per augaliukai..o pačiai, kaip nepatyrusiai bandyt baisoka  doh.gif

Nuneškit pavyzdį savo floristei, tikrai manau kažką panašaus įmanoma padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 19 gegužės 2011 - 18:36
QUOTE(Tiffany @ 2011 05 19, 13:27)
isilieju i jusu gretas  4u.gif musu svente birzelio viduryje  wub.gif bus kuklios 4 zmogeliu vestuves, suknele bus siek tiek zemiau keliu, ivory spalvos, ryskus akcentas bus tamsiai roziniai Swarovskio auskarai, tokios pat spalvos koju ir ranku nagai (basutes bus atviros), nezinau kokios spalvos rinktis puokste  g.gif
Gal taip pat is roziniu geliu  g.gif

user posted image

Sita tavo ikelta puokste labai labai labai grazi, pati sau tokios noreciau blush2.gif
Tik nezinau ar tiktu prie mano sukneles. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, visos smile.gif
Labai norėčiau, kad puokštę pavyktų susiorganizuoti tokią, tik su perliukais vietoj svarovskių rožių viduriukuose wub.gif
user posted image
Kaip manot, kiek maždaug tokia puokštė galėtų kainuoti rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 20 gegužės 2011 - 14:31
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 15:30)
Sveikos, visos smile.gif
Labai norėčiau, kad puokštę pavyktų susiorganizuoti tokią, tik su perliukais vietoj svarovskių rožių viduriukuose  wub.gif
user posted image
Kaip manot, kiek maždaug tokia puokštė galėtų kainuoti  rolleyes.gif  ?

Na pirmiausia tai net nežinau kur Jums padarytų porcelianines rožes.. g.gif Čia jau spec užsakymas ir tikrai nepigu būtų... unsure.gif
Atsakyti
mergytes, toks klausimas - kur galima nusipirkti Vilniuje tu smegtuku, kur sutvirtina juosta ant puokstes koto? ax.gif Itariu, kad puokste gaminsiu pati, nes tikrai zinau ko noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 20, 16:12)
Na pirmiausia tai net nežinau kur Jums padarytų porcelianines rožes.. g.gif  Čia jau spec užsakymas ir tikrai nepigu būtų... unsure.gif

Kažkaip net nepastebėjau, kad porcelianinės jos blush2.gif Niu, aš paprastas gyvas rožes omenyje turėjau, nes tik tokios puokštės ir noriu ax.gif Tik su perliukais viduriukuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gytukas85: 20 gegužės 2011 - 16:57
QUOTE(Tiffany @ 2011 05 20, 17:32)
mergytes, toks klausimas - kur galima nusipirkti Vilniuje tu smegtuku, kur sutvirtina juosta ant puokstes koto?  ax.gif Itariu, kad puokste gaminsiu pati, nes tikrai zinau ko noriu  wub.gif

Ta prasme tų smeigtukų su perliukais gale? tai jei tik kelių reikia bet kurioje siuvimo reikmenų parduotuvėje rasite thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 17:57)
Kažkaip net nepastebėjau, kad porcelianinės jos  blush2.gif  Niu, aš paprastas gyvas rožes omenyje turėjau, nes tik tokios puokštės ir noriu  ax.gif  Tik su perliukais viduriukuose  wub.gif

Imant stambias rožes, jų galima sudėti nuo 10 iki 20, priklausomai nuo norimo puokštės dydžio ir formos, taip kad nebūtų puokštė labai brangi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 20 gegužės 2011 - 17:19