Sveikos merginos, noriu prisijunkti ir as i jusu buri
Vestuves liepos pabaigoj noreciau puokstytes is kardeliu, kaip manote ar atlaikys ji visa diena? vis skauda sirdi ar mano pasirinkimas geras
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2011 05 18, 21:35)
Sveikos merginos, noriu prisijunkti ir as i jusu buri
Vestuves liepos pabaigoj noreciau puokstytes is kardeliu, kaip manote ar atlaikys ji visa diena? vis skauda sirdi ar mano pasirinkimas geras
Apie kardelių puokštę kaip tik buvo kalbėta visai neseniai, 39 puslapyje Nepatingėkit paskaitinėti atidžiau
isilieju i jusu gretas musu svente birzelio viduryje bus kuklios 4 zmogeliu vestuves, suknele bus siek tiek zemiau keliu, ivory spalvos, ryskus akcentas bus tamsiai roziniai Swarovskio auskarai, tokios pat spalvos koju ir ranku nagai (basutes bus atviros), nezinau kokios spalvos rinktis puokste
Gal taip pat is roziniu geliu
QUOTE(menuliodukra @ 2011 05 18, 10:39)
Mielosios, prisižiūrėjau nuostabių puokščių tik gal galit patarti, į ką geriausia būtų kreiptis dėl puokščių sukūrimo Vilniuje? Ačiū labai
Ir mane domina kur Vilniuje gerai daro puokstes Gal las uzsakinejot Bige esanciame geliu salone ar kokioj Pupoj? Domiuosi siais, nes butu patogu pasiimti
uf... o jei nemėgstu tradicinių gėlių - rožių, gvazdikų, herberų, nenoriu kalijų, o vėdrynai, alyvos jau bus seniai nužydėję...ką patartumėte rinktis puokštelei, kai vestuvės rugpjūčio pradžioje? man gražu - va toks nelabai tradicinis variantas http://www.degarutos...rospektyva.html ypač ta pirmoji nuotraukoje..bet ar padarytų, kas nors panašią? net neįsivaizduoju kas per augaliukai..o pačiai, kaip nepatyrusiai bandyt baisoka
QUOTE(vini_pu @ 2011 05 19, 18:31)
uf... o jei nemėgstu tradicinių gėlių - rožių, gvazdikų, herberų, nenoriu kalijų, o vėdrynai, alyvos jau bus seniai nužydėję...ką patartumėte rinktis puokštelei, kai vestuvės rugpjūčio pradžioje? man gražu - va toks nelabai tradicinis variantas http://www.degarutos...rospektyva.html ypač ta pirmoji nuotraukoje..bet ar padarytų, kas nors panašią? net neįsivaizduoju kas per augaliukai..o pačiai, kaip nepatyrusiai bandyt baisoka
Nuneškit pavyzdį savo floristei, tikrai manau kažką panašaus įmanoma padaryti
QUOTE(Tiffany @ 2011 05 19, 13:27)
isilieju i jusu gretas musu svente birzelio viduryje bus kuklios 4 zmogeliu vestuves, suknele bus siek tiek zemiau keliu, ivory spalvos, ryskus akcentas bus tamsiai roziniai Swarovskio auskarai, tokios pat spalvos koju ir ranku nagai (basutes bus atviros), nezinau kokios spalvos rinktis puokste
Sita tavo ikelta puokste labai labai labai grazi, pati sau tokios noreciau
Tik nezinau ar tiktu prie mano sukneles.
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 15:30)
Sveikos, visos
Labai norėčiau, kad puokštę pavyktų susiorganizuoti tokią, tik su perliukais vietoj svarovskių rožių viduriukuose
Kaip manot, kiek maždaug tokia puokštė galėtų kainuoti ?
Labai norėčiau, kad puokštę pavyktų susiorganizuoti tokią, tik su perliukais vietoj svarovskių rožių viduriukuose
Kaip manot, kiek maždaug tokia puokštė galėtų kainuoti ?
Na pirmiausia tai net nežinau kur Jums padarytų porcelianines rožes.. Čia jau spec užsakymas ir tikrai nepigu būtų...
mergytes, toks klausimas - kur galima nusipirkti Vilniuje tu smegtuku, kur sutvirtina juosta ant puokstes koto? Itariu, kad puokste gaminsiu pati, nes tikrai zinau ko noriu
QUOTE(mmmune @ 2011 05 20, 16:12)
Na pirmiausia tai net nežinau kur Jums padarytų porcelianines rožes.. Čia jau spec užsakymas ir tikrai nepigu būtų...
Kažkaip net nepastebėjau, kad porcelianinės jos Niu, aš paprastas gyvas rožes omenyje turėjau, nes tik tokios puokštės ir noriu Tik su perliukais viduriukuose
QUOTE(Tiffany @ 2011 05 20, 17:32)
mergytes, toks klausimas - kur galima nusipirkti Vilniuje tu smegtuku, kur sutvirtina juosta ant puokstes koto? Itariu, kad puokste gaminsiu pati, nes tikrai zinau ko noriu
Ta prasme tų smeigtukų su perliukais gale? tai jei tik kelių reikia bet kurioje siuvimo reikmenų parduotuvėje rasite
Papildyta:
QUOTE(gytukas85 @ 2011 05 20, 17:57)
Kažkaip net nepastebėjau, kad porcelianinės jos Niu, aš paprastas gyvas rožes omenyje turėjau, nes tik tokios puokštės ir noriu Tik su perliukais viduriukuose
Imant stambias rožes, jų galima sudėti nuo 10 iki 20, priklausomai nuo norimo puokštės dydžio ir formos, taip kad nebūtų puokštė labai brangi