Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikutes, merginos, vis ziurineju ziurineju jusu pateikiamus variantus. Bet sau tinkamo tokio labai kaip ir neradau dar. smile.gif Gal kas galetu pasiulyt kuklia, bet neatrodancia pigiai puokstyte? Ir kokios geles butu tinkamiausios man ir pamergelems karsta vasaros diena?
Atsakyti
QUOTE(Juoduke` @ 2011 05 17, 14:58)
Sveikutes, merginos, vis ziurineju ziurineju jusu pateikiamus variantus. Bet sau tinkamo tokio labai kaip ir neradau dar. smile.gif Gal kas galetu pasiulyt kuklia, bet neatrodancia pigiai puokstyte? Ir kokios geles butu tinkamiausios man ir pamergelems karsta vasaros diena?

kuklias, bet gerai atrodančias puokštes siulyčiau iš rožių smile.gif nieko nepaprasto, bet vistik gražu bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 15, 19:56)
Plimoza būna auginama kaip kambarinė gėlė, toks labai smulkus, byrantis paparčiukas  tongue.gif

aciukas, bet as galvoju kas is vis jokios zalumos nedesiu

QUOTE(berta75 @ 2011 05 15, 21:40)

4u.gif

o gal galit kas imesti bijunu su eustomomis puokstyciu nuotrauku ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikute22 @ 2011 05 17, 14:43)
Gal galėtumėte patarti, kokios gėlės tiktų į kompoziciją drauge su rugiagėlėmis?  4u.gif Neišmanau aš šitų floristikos dalykų  doh.gif  smile.gif

Tradiciškai galite rinktis rožes, gražu būtų miksas su ornitogalais, derėtų su gvazdikais 4u.gif Arba jeigu norite labai trapaus ir puraus varainto darykite puokstele is GYbsifilijos (gubojos) ir į ją primašykite rugiagėlių bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoduke` @ 2011 05 17, 14:58)

Na taip, rožės amžina klasika, kad ir kiek nedaug jų sidėsite į puokštelę - pigiai niekada neatrodys 4u.gif
Kuklias puokšteles galite daryti iš gvazdikų, jų kaip ir rožių spalvinė gama labai plati, puikiai galima priderinti nuotaka ir pamergėms bei liudininkei puokštę iš tų pačių gėlių smile.gif
Gerberos, eustomos gražu, bet lepoka, todėl nelabai siūlyčiau... g.gif
Kuklio ir pigios (finansine prasme, ne estetine) puokštelės iš gubojos...Į nuotakos galima pamaišyti kokių lengvų spalvinių akcentų, o pemrgių palikti baltutėles..arba atvirkščiai bigsmile.gif
Beabejo, labai patvaru kalijos - tik klausimas ar jos Jums patinka tongue.gif
Keletas pavyzdėlių įsivaizdavimui 4u.gif
Pamergėms
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Nuotakai
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Guboja bigsmile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 17 gegužės 2011 - 15:37
QUOTE(mmmune @ 2011 05 17, 15:19)
Tokias gėles reikia dėti standžiai tarpusavyje, geriausia, kai yra puokštėje papildomai stiprių patvarių gėlių, tada rugiagėlės tarsi įsikomponuotų tarp jų ir neturėtų kaip svirti. Panašiai būna ir su eustomomis  4u.gif

O taip sukomponuota puokštė atlaikytų? nuotrauka dešinėje pusėje blush2.gif

http://www.laimafoto...ndex.php?id=16#
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mikute22: 17 gegužės 2011 - 17:02
QUOTE(Mikute22 @ 2011 05 17, 18:00)
O taip sukomponuota puokštė atlaikytų? nuotrauka dešinėje pusėje blush2.gif

http://www.laimafoto...ndex.php?id=16#

man aplink norėtųsi dėti kažkokią žalumą, kuri kraštinius žiedelius laikytų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 17, 19:17)
man aplink norėtųsi dėti kažkokią žalumą, kuri kraštinius žiedelius laikytų... g.gif

O kokia žaluma tai galėtų būti, kad labai akies nerėžtų? g.gif Man ši puokštelė ideali, tai tos žalumos labai minimaliai iš apačios norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif mano geliu dizaineris rugpjucio 27 man parves bijunu lotuliukas.gif nerealiai, to ir norejau;)
Atsakyti
sveikos merginos,
išteku rugsėjo pradžioje, kokias gėlytes patartumėt rinktis? ax.gif gerberos, austomos, kardeliai ir gvazdikeliai tuo metu ane? kas dar? 4u.gif
ir jei suknelė pieno baltumo, gėlyčių reikėtų taipogi ne akinamo baltumo m? kaip jūs derinate?
ačiū wub.gif
Atsakyti
visai gražu su rausvais gvazdikais:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 17 gegužės 2011 - 21:26
QUOTE(mmmune @ 2011 05 17, 15:17)

Mmmune, ax.gif
Profilyje maciau, kad esi kauniete,matau,kad supranti viska apie geles ir turi gera skoni. Gal nori man puokstes vestuvems pagaminti? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, visur ieskau puokstes is baltu kaliju ir baltu roziu, bet nelabai randu doh.gif Jei kuri uzmatysite, butu malonu jeigu pasidalintumete 4u.gif
Atsakyti