Sveikutes, merginos, vis ziurineju ziurineju jusu pateikiamus variantus. Bet sau tinkamo tokio labai kaip ir neradau dar. Gal kas galetu pasiulyt kuklia, bet neatrodancia pigiai puokstyte? Ir kokios geles butu tinkamiausios man ir pamergelems karsta vasaros diena?
QUOTE(Juoduke` @ 2011 05 17, 14:58)
Sveikutes, merginos, vis ziurineju ziurineju jusu pateikiamus variantus. Bet sau tinkamo tokio labai kaip ir neradau dar. Gal kas galetu pasiulyt kuklia, bet neatrodancia pigiai puokstyte? Ir kokios geles butu tinkamiausios man ir pamergelems karsta vasaros diena?
kuklias, bet gerai atrodančias puokštes siulyčiau iš rožių nieko nepaprasto, bet vistik gražu
QUOTE(mmmune @ 2011 05 15, 19:56)
Plimoza būna auginama kaip kambarinė gėlė, toks labai smulkus, byrantis paparčiukas
aciukas, bet as galvoju kas is vis jokios zalumos nedesiu
QUOTE(berta75 @ 2011 05 15, 21:40)
o gal galit kas imesti bijunu su eustomomis puokstyciu nuotrauku ?
QUOTE(Mikute22 @ 2011 05 17, 14:43)
Gal galėtumėte patarti, kokios gėlės tiktų į kompoziciją drauge su rugiagėlėmis? Neišmanau aš šitų floristikos dalykų
Tradiciškai galite rinktis rožes, gražu būtų miksas su ornitogalais, derėtų su gvazdikais Arba jeigu norite labai trapaus ir puraus varainto darykite puokstele is GYbsifilijos (gubojos) ir į ją primašykite rugiagėlių
Papildyta:
QUOTE(Juoduke` @ 2011 05 17, 14:58)
Na taip, rožės amžina klasika, kad ir kiek nedaug jų sidėsite į puokštelę - pigiai niekada neatrodys
Kuklias puokšteles galite daryti iš gvazdikų, jų kaip ir rožių spalvinė gama labai plati, puikiai galima priderinti nuotaka ir pamergėms bei liudininkei puokštę iš tų pačių gėlių
Gerberos, eustomos gražu, bet lepoka, todėl nelabai siūlyčiau...
Kuklio ir pigios (finansine prasme, ne estetine) puokštelės iš gubojos...Į nuotakos galima pamaišyti kokių lengvų spalvinių akcentų, o pemrgių palikti baltutėles..arba atvirkščiai
Beabejo, labai patvaru kalijos - tik klausimas ar jos Jums patinka
Keletas pavyzdėlių įsivaizdavimui
Pamergėms
Papildyta:
Nuotakai
Papildyta:
Guboja
QUOTE(mmmune @ 2011 05 17, 15:19)
Tokias gėles reikia dėti standžiai tarpusavyje, geriausia, kai yra puokštėje papildomai stiprių patvarių gėlių, tada rugiagėlės tarsi įsikomponuotų tarp jų ir neturėtų kaip svirti. Panašiai būna ir su eustomomis
O taip sukomponuota puokštė atlaikytų? nuotrauka dešinėje pusėje
http://www.laimafoto...ndex.php?id=16#
QUOTE(Mikute22 @ 2011 05 17, 18:00)
O taip sukomponuota puokštė atlaikytų? nuotrauka dešinėje pusėje
man aplink norėtųsi dėti kažkokią žalumą, kuri kraštinius žiedelius laikytų...
QUOTE(mmmune @ 2011 05 17, 19:17)
O kokia žaluma tai galėtų būti, kad labai akies nerėžtų? Man ši puokštelė ideali, tai tos žalumos labai minimaliai iš apačios norėtųsi
sveikos merginos,
išteku rugsėjo pradžioje, kokias gėlytes patartumėt rinktis? gerberos, austomos, kardeliai ir gvazdikeliai tuo metu ane? kas dar?
ir jei suknelė pieno baltumo, gėlyčių reikėtų taipogi ne akinamo baltumo m? kaip jūs derinate?
ačiū
išteku rugsėjo pradžioje, kokias gėlytes patartumėt rinktis? gerberos, austomos, kardeliai ir gvazdikeliai tuo metu ane? kas dar?
ir jei suknelė pieno baltumo, gėlyčių reikėtų taipogi ne akinamo baltumo m? kaip jūs derinate?
ačiū
visai gražu su rausvais gvazdikais:)
QUOTE(mmmune @ 2011 05 17, 15:17)
Mmmune,
Profilyje maciau, kad esi kauniete,matau,kad supranti viska apie geles ir turi gera skoni. Gal nori man puokstes vestuvems pagaminti?
Merginos, visur ieskau puokstes is baltu kaliju ir baltu roziu, bet nelabai randu Jei kuri uzmatysite, butu malonu jeigu pasidalintumete