QUOTE(mmmune @ 2011 05 16, 09:22)
Na faktas, kad nuotakos rečiau renkasi puokštelės ant rankos. Tos kurios renkasi puokštę ant rankos motyvuoja patogumu, nors aš dėl to nesutinku..Ji būna tarsi "šašas", kurį reikia saugoti, kad kur neužkliudytum, nenubrauktum, nes dar nuluš kas nors, nusiplėš koks žiedlapis..O kaip tada subjaurota puokštė atrodys?
Kitos sako, kad gerai, nes paprastą puoktę gali pamiršti, palikti kur nors....Na ką aš žinau...pati buvau nuotaka, jokios minties net nebuvo, kad ją gali kur nors netyčia palikti....
Jeigu tikrai norite tokio tipo puokštės - tuomet ją ir rinkitės, juk šventė Jūsų ir visi per ją pildo savo svajones. Pasaugosite puokštelę ir tiek
Bet visi variantai turi savų privalumų ir trūkumų
labai aciu uz jusu issamia nuomone..as kazkaip kaip tik pamaniau,kad man jinai maziau maisysis..
..pas mus ne tokios vestuves kaip visu
..aplink smirines du musus vaikai,kuriems 4,5 ir katik berniukui sueje 3
kaip tik galvojau,kad rankoj laikoma puokste labiau 'maisytusi'
..faktas ,kad apsidraskytu geliu lapeliai,bet gal imanoma tvirciau kaip nors koki dizaina sukurti-nediduka,kad butu tik akcentas?
Plius pas mus nera jokio pulko -tik liudininkai
ir vienos dienos svente su draugais ir seimos nariais,kur is ju netekejusiu galiu sakyt bus tik du
tai as kazkaip manau,kad jokiu ten puoksciu metymu-gaudymu nedarysim pagal visas reikalaujancias tradicijas
Bet vienaip ar kitaip as vistiek manau,kad nors ir simbolines vestuves,bet kazkokios puokstytes reiktu
P.s. o pakalnuciu bus galima gauti rugpjucio pradzioj?