QUOTE(Gerb.Indre @ 2011 05 15, 20:03)
mmmune prasau Jusu, patarkite, kokia puokste labiau tiktu prie sukneles, nes matau kad turite daug ideju ir geru patarimu
pradejau dabar svarstyti gal graziai tiktu kalijos su rozemis? arba vien kalijos? o gal tik rozes? visai galva susisuko..
Mano nuomone gražiai žiūrėtųsi kalijų ir rožių miksas, paprastai rišta puokštė su matomais žaliais kotelių galais ir tokiais ilgokais. Na esmė, kad puokstė nesigautų burbuliuko tipo, tokia pailginti šiek tiek
Ir žinoma labai gražu būtų vien kalijos su ilgais kotais, taip pabrėžtumėte suknelės siluetą
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2011 05 15, 22:32)
mmmune, ką manote apie ornitogalų, violetžiedžių eustomų ir baltų rožių derinį? Rugpjūčio galui...
Gražu
O Ornithogalus planuojate visus dėti, ta prasme žiedą pilna su koteliu ar tik nuskabytus baltus žiedelius pamėtyti kažkur puokštėje?
Papildyta:
QUOTE(VIGILIUKAS @ 2011 05 15, 21:48)
Mergytes,ACIU DIDELIS..
kiek groziu pamaciau
istirpt galima..
Bet va as savosioms noreciau ant rankos risamos
kuklios,nedidukes,patogios..
tik kazkaip modeliu tik keleta teuzmaciau
negi jos sunkiai gaunamos,daromos,ar tai nepopuliaros,ar labai jau brangios?
Pasidalinkit nuomone ekspertes
Is anksto dekoju
Na faktas, kad nuotakos rečiau renkasi puokštelės ant rankos. Tos kurios renkasi puokštę ant rankos motyvuoja patogumu, nors aš dėl to nesutinku..Ji būna tarsi "šašas", kurį reikia saugoti, kad kur neužkliudytum, nenubrauktum, nes dar nuluš kas nors, nusiplėš koks žiedlapis..O kaip tada subjaurota puokštė atrodys?
Kitos sako, kad gerai, nes paprastą puoktę gali pamiršti, palikti kur nors....Na ką aš žinau...pati buvau nuotaka, jokios minties net nebuvo, kad ją gali kur nors netyčia palikti....
Jeigu tikrai norite tokio tipo puokštės - tuomet ją ir rinkitės, juk šventė Jūsų ir visi per ją pildo savo svajones. Pasaugosite puokštelę ir tiek
Bet visi variantai turi savų privalumų ir trūkumų