va radau visai grazia puokstyte, gal kam pravers
Papildyta:
va sita rozes idomiai atrodo
Papildyta:
va sita rozes idomiai atrodo
QUOTE(_Vaidux_ @ 2011 05 11, 18:12)
Ta su bijunais !!!!! Nai nai nai. As sau labai norejau kazko panasaus,bet kad tas rugpjutis.... Nei bijunu, nei amariliu...
radau labai gera puslapy, visko labai daug, cia truputy out of topic bet atleiskit, negaliu nepasidalinti
http://www.charlotte...w-weddings.html
http://www.charlotte...w-weddings.html
Kol dar rinkausi suknele, galvojau apie gvazdiku puruma ir lengvuma Bet issirinkau tokia suknyte, prie jos siuviniu, manau, labiau tiktu frezijos, nei gvazdikai. Tik klausimas iskilo, ar yra raudonu freziju be geltonu (ar oranziniu) viduriuku? Jei visos tokios, gal tada patarsit, kokias raudonas geles derinti puoksteje su baltom frezijom? Beje, noriu nedideles puokstes, o vestuves rugpjucio 20
QUOTE(Žaliaakė_Raganėlė @ 2011 05 12, 18:27)
Kol dar rinkausi suknele, galvojau apie gvazdiku puruma ir lengvuma Bet issirinkau tokia suknyte, prie jos siuviniu, manau, labiau tiktu frezijos, nei gvazdikai. Tik klausimas iskilo, ar yra raudonu freziju be geltonu (ar oranziniu) viduriuku? Jei visos tokios, gal tada patarsit, kokias raudonas geles derinti puoksteje su baltom frezijom? Beje, noriu nedideles puokstes, o vestuves rugpjucio 20
Manau pilnai galite derinti ir gvazdikus prie suknelės Na šiaip visos frezijos turi šiek tiek kitokios spalvos viduriuką...tik geltonose to nesimato..bet argi jis Jums taip trukdys,juk tai naturali gėlės spalva, ne kokiu teptuku juk nuspalvinta
Sveikos mergaitės, duomuosi ir aš puokštėm ,alabai labai noriu kad mano vestuvinė puokštė būtų iš bijūnų, bet kadangi vestuvės rugpjūčio pradžioje tai regis jų nebus įmanoma gauti? o kaip dėl vėdrynų? (kokios nerealios gelės)
QUOTE(Meja~ @ 2011 05 12, 19:35)
Sveikos mergaitės, duomuosi ir aš puokštėm ,alabai labai noriu kad mano vestuvinė puokštė būtų iš bijūnų, bet kadangi vestuvės rugpjūčio pradžioje tai regis jų nebus įmanoma gauti? o kaip dėl vėdrynų? (kokios nerealios gelės)
BIJUNAI tai jooo.... O kaaip atrodo vedrynai? Net geda kad nezinau
QUOTE(paze @ 2011 05 12, 23:54)
BIJUNAI tai jooo.... O kaaip atrodo vedrynai? Net geda kad nezinau
isivesk i google, ten labai daug pavyzdziu (nemoku ieklti foto, parodyciau:))
QUOTE(Meja~ @ 2011 05 12, 20:02)
isivesk i google, ten labai daug pavyzdziu (nemoku ieklti foto, parodyciau:))
uoj kokios grazios geles!!!! Bet neatrodo, kad ilgai laikytusi
QUOTE(paze @ 2011 05 13, 00:05)
uoj kokios grazios geles!!!! Bet neatrodo, kad ilgai laikytusi
Tai ir idomu ar ilgai laikys, ir ar imanoma gauti ju rugpjucio menesi:)
QUOTE(Meja~ @ 2011 05 12, 22:35)
Vėdrynai yra netgi ankstyvesnės gėlės nei bijūnai...Niekas 100% garantijos Jums neduos, kad tas gėlytes gaus, bet gal ir būtų įmanoma..būna visaip, kartais atsiranda jų prekyboje, bet tai tikra loterija..todėl geriau nedėti didelių vilčių į šias gėles, kadangi tai sezoninės gėlės nors ir labai gražios, o šiuo metu itin visų nuotakų mėgiamos