Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sita yra mano svajoniu puokste, labai tiktu prie mano sukneles, bet nemanau, kad imanoma tokia puokste gauti rugpjucio viduryje verysad.gif

http://www.weddingma...s_a...;& num=66

Man pasakiskai elegantiska ir labai labai grazi blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paze: 11 gegužės 2011 - 00:04
QUOTE(paze @ 2011 05 10, 23:03)
Sita yra mano svajoniu puokste, labai tiktu prie mano sukneles, bet nemanau, kad imanoma tokia puokste gauti rugpjucio viduryje    verysad.gif

Man pasakiskai elegantiska ir labai labai grazi  blush2.gif  thumbup.gif

pritariu, kad labai labai grazi wub.gif darau "save" reiks begti pas floriste klausti, kas tai ir ar bus (taip pat rugpjuti, tik gale) g.gif
Atsakyti
QUOTE(paze @ 2011 05 11, 01:03)
Sita yra mano svajoniu puokste, labai tiktu prie mano sukneles, bet nemanau, kad imanoma tokia puokste gauti rugpjucio viduryje    verysad.gif

Man pasakiskai elegantiska ir labai labai grazi  blush2.gif  thumbup.gif

man atrodo kad čia amariliai 4u.gif aš buvau irgi juos nusižiūrėjusi, tik raudonus 4u.gif
Atsakyti
Mano puokste buvo is roziu, todel gavosi ganetinai sunki, geriau buciau issirinkusi mazesne ir is didesnius ziudukus turinciu gelyciu
Atsakyti
As noriu paklausti, ar galima Lietuvoje gauti Rododendru ziedu? Pas mus UK jie zydi didziausiom kekem ir nuostabiai atrodo - jau nekalbant apie spalvu ir atspalviu gausuma thumbup.gif Tai man vienos gausios sakeles ir pakaktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 05 11, 17:28)
As noriu paklausti, ar galima Lietuvoje gauti Rododendru ziedu? Pas mus UK jie zydi didziausiom kekem ir nuostabiai atrodo - jau nekalbant apie spalvu ir atspalviu gausuma  thumbup.gif Tai man vienos gausios sakeles ir pakaktu  4u.gif

Na šiaip jie yra kaip vazoninė - lauko gėlė 4u.gif Teks tada krūmą abskabyti tongue.gif Tik jie nėra pigu, ypač jeigu stambūs ir gražūs žiedai...
Atsakyti
user posted image
user posted image

Paprasta, bet grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vaidux_ @ 2011 05 11, 21:12)
Paprasta, bet grazu  4u.gif

Paprastume ir slypi visas grožis user posted image
Atsakyti
kažkas kątik buvo pakopijavę nuorodą su puokšte iš amarilių. kaip tik apie juos galvoju ax.gif kažin kaip jie laikosi? g.gif g.gif kainos spėju nemažos?

o rododendrai man labai gražu, tik kažkaip iškart su tais krūmais asociacijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 05 12, 11:50)
kažkas kątik buvo pakopijavę nuorodą su puokšte iš amarilių. kaip tik apie juos galvoju  ax.gif  kažin kaip jie laikosi?  g.gif  g.gif  kainos spėju nemažos?

o rododendrai man labai gražu, tik kažkaip iškart su tais krūmais asociacijos smile.gif

Amariliai neblogai laikosi, na dabar jų tai yra, o kainos ganėtinai normalios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 12, 11:02)
Amariliai neblogai laikosi, na dabar jų tai yra, o kainos ganėtinai normalios  mirksiukas.gif

jergau, nepaklausiau, kada jų išvis būna? g.gif Liepos pabaigoje išteku, prognozuoja karščius, tai ieškau tvirtų gėlių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 12 gegužės 2011 - 11:12
QUOTE(egluti @ 2011 05 12, 12:10)
jergau, nepaklausiau, kada jų išvis būna?  g.gif Liepos pabaigoje išteku, prognozuoja karščius, tai ieškau tvirtų gėlių smile.gif

Amarilis yra pavasarinė gėlė smile.gif
Atsakyti