Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 10, 09:19)
Sveikutes,na ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif Issirinkau viena puokste na ji man abai patiko bet net neisivaizduoju kas cia per geles.Ga jus gait man padet? :ax:Kitaip nemoku iket paveikslelio tenais ji 5 puokste blush2.gif My Webpage

Cia ta, kuri prie lekstes su obuoliais ar virs jos?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 10, 10:51)
Cia ta, kuri prie lekstes su obuoliais ar virs jos?

Virs jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 10, 11:31)

O cia kartais ne gvazdikai?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 10, 12:51)
O cia kartais ne gvazdikai?

man ir atrodo kad ten gvazdikai 4u.gif
Atsakyti
Na as is pat pradziu svaigau apie orchidejas bigsmile.gif bet manasis padejo taska pasakydamas, kad jam jos kaip pleves atrodo doh.gif tai persimeciau ant gvazdiku smile.gif tikiuosi bus grazu ir gerai laikysis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmale @ 2011 05 10, 13:04)
Na as is pat pradziu svaigau apie orchidejas  bigsmile.gif  bet manasis padejo taska pasakydamas, kad jam jos kaip pleves atrodo  doh.gif  tai persimeciau ant gvazdiku  smile.gif  tikiuosi bus grazu ir gerai laikysis  drinks_cheers.gif

prajuokino tos pleves biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 10, 10:19)
Sveikutes,na ir as jungiuosi prie jusu 4u.gif Issirinkau viena puokste na ji man abai patiko bet net neisivaizduoju kas cia per geles.Ga jus gait man padet? :ax:Kitaip nemoku iket paveikslelio tenais ji 5 puokste blush2.gif My Webpage

Čia iš gvazdikų žiedlapių formuota puokštė glamerijos technika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 10, 13:34)
Čia iš gvazdikų žiedlapių formuota puokštė glamerijos technika  4u.gif

merginos, kuo daugiau snekat apie gvazdikus, tuo man jie grazesni atrodo ir pradedu noret puokstes su jais.. doh.gif nors niekda neziuredavau doh.gif ka jus man darot? lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos:) nezinau ar cia rasau, bet man atrodo nebuvo kalbeta, bent jau neradau ax.gif
Taigi, merginos, ar domintes rinkdamosi geles puokstei geliu simbolika? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 05 10, 15:34)
Čia iš gvazdikų žiedlapių formuota puokštė glamerijos technika  4u.gif

Sakot is gvazdiku nu niekada nebuciau pamanius g.gif O kaip jum merginos tokia puokste?kazin galvot apie ja ar pasilikti prie kaliju?
Atsakyti
QUOTE(Vika.21 @ 2011 05 10, 16:46)
Sakot is gvazdiku nu niekada nebuciau pamanius g.gif O kaip jum merginos tokia puokste?kazin galvot apie ja ar pasilikti prie kaliju?

Jeigu norite patikimo laikymosi glamerija aplamai nėra labai geras pasirinkimas...nesvarbu iš ko ji būtų padaryta, bus lepu, nes tai yra išardytos gėlės... blush2.gif Tuomet geriau jau kalijos, bet iš gvazdikų ir pačių pilnų žiedų galima padaryti gražią puokštę 4u.gif nebūtina juk ją formuoti glamerijos technika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulverstuke626 @ 2011 05 04, 20:58)
Kiek cia visokio grozio... wub.gif
Svajoju apie bijunus, bet tikriausiai ju guti rugpjucio pabaigai nulis sansu...  verysad.gif

Todel pradejau ieskoti kitokiu variantu.... reikia derinti kazka prie violetiniu pamergiu sukneliu galbut... dar mintys linksma link orchideju, phalaenopsu... Su kuo jas derinti? ir kaip ju patvarumas?

Patarciau violetines eustomas (gali buti pilnavidures) su kitomis baltomis gelemis, kurios jas isryskintu. Dar didesnis efektas Horetenzijos...

QUOTE(Gintare1987 @ 2011 05 05, 19:16)
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Turiu klausimuka... Tiksliau susiduriau su tokia dilema, viename salone uzsisakiau sau nuotakos puokstele liepos galui is vedrynu. Sake viskas ok, geles uzsakys gaus, padarys ir pan. Taciau kitame salone floriste isgirdusi, kad noriu puokstes is vedrynu liepos men. pakraupo  blink.gif  sako, jog jokiu budu ju negausiu, o jei gausiu mokesiu beprotiskus pinigus... Tai kaip yra is tiesu? Juk dauguma gelyciu uzsako ir parveza is uzsienio ne tik ju zydejimo metu  ax.gif
Ir galbut tada kas nors tiksliai zinote kokios gelytes zydi liepos menesi?  4u.gif Jei jau su vedrynais taip sudetinga, reikia tureti bent atsargini varianta  g.gif

Tokiu metu rununculu (vedrynu) nera ir uzsienyje lotuliukas.gif

QUOTE(ko_le_te @ 2011 05 06, 00:19)
sveikutes 4u.gif  gal kuri nors galetu papaasakot apie tailandietiaskas orchidejaas. ar ju buna liepos menesi, ir ar jos patvarioas? g.gif (kiek skaiciau temute, nemaciau kad butu apie jas kalbetas, o ir googlej nieko nepeasiau blush2.gif

Tailandietishkos orchidejos glebios geles, bet ju puokstes nuostabios... Kadangi jos merkiamos i mikrofona, del nuvytimo nereiketu labai baimintis. Svarbiausia kaip floriste surish jas mirksiukas.gif
Atsakyti