Galvoju, o gegužės pabaigoje alyvos dar žydi?
pas mus dabar du variantai: arba žalsvi akcentai, arba alyviniai. Tai ir va, kaip su tom alyvom, įdomu...
Kaip reikia užsakinėti norimą puokštę salone, tartis su floriste iš anksto, kad užsisakytų tokių gėlyčių ir padarytų, ar kaip?
Kokios grozybes....
kaip vadinasi sitos geles?
QUOTE(roza_ @ 2011 04 21, 20:54)
kaip vadinasi sitos geles?
Vėdrynai
Papildyta:
QUOTE(teta) @ 2011 04 19, 22:03)
vauuuuuuuuuuu kokios gražios... Bet ta juoda puokštė tai man baisokai atrodo..
Kartasi siekiant tikrai originalaus varianto gražu ir juoda puokštė, bet jau visa vestuvių stilistika turi būti atitinkamai ne rožinė
Šiaip norint paryškinti puokštę, pabrėžti tam tikrus akcentus, į kompoziciją pamaišymas tamsių gėlių gali duoti išties šaunų rezultatą
QUOTE(teta) @ 2011 04 20, 21:18)
NA TIKRAI ŽINAU KAD GEGUZĖS 23 DIENA ALYVOS ŽYDI... MAMAI VISADA DOVANODAVAU..
Ačiū
Bet šiandien išsirinkau suknelę ir supratau, kad vis dėlto žali akcentai bus labiau į temą ))
turejau savo nuomone ir tikrai zinojau kokios puokstes noriu bet prisiziurejus cia visokiu grozybiu ,tiesa sakant pasimeciau ir jau metausi nuo vienos prie kitos
QUOTE(mmmune @ 2011 04 21, 21:11)
Papildyta:
Kartasi siekiant tikrai originalaus varianto gražu ir juoda puokštė, bet jau visa vestuvių stilistika turi būti atitinkamai ne rožinė
Šiaip norint paryškinti puokštę, pabrėžti tam tikrus akcentus, į kompoziciją pamaišymas tamsių gėlių gali duoti išties šaunų rezultatą
sutinku ,kontrastas visada zavi
QUOTE(murkis777 @ 2011 04 22, 19:30)
turejau savo nuomone ir tikrai zinojau kokios puokstes noriu bet prisiziurejus cia visokiu grozybiu ,tiesa sakant pasimeciau ir jau metausi nuo vienos prie kitos
as irgi jau buvau nusprendus, kad kaliju puokste laikysiu rankose per vestuves, bet kai prisiziurejau cia groziu, tai turbut planus pakeisiu
Va va, as irgi is pradziu apie kaliju puokste svajojau, bet cia atradau dar grazesniu, tai galvele gerokai susisukus kol kas Tik manau, kad baltu kaliju puokstes jau nebesirinksiu...
Fei, gal dar rasim ka grazesnio juk matau, kad turi uztektinai laiko o ir kiki mano vestuviu dar yra laiko