Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(I'm love @ 2011 03 21, 22:56)
Sveikos 4u.gif . isteku birzelio pirmoje puseje, vestuviu spalva aukso+balta 4u.gif . Net nz kokias geles pasirinkti gal galetumete padeti blush2.gif ?

Na pirmiausia tai auksinių gėlių nėra, nebent auksiniais blizgaliukais apipurkštos biggrin.gif
O patarti sunku. Turite pati permąstyti viską" kokias gėles mėgstate, kokių nekenčiate, kokio tipo puoktės norite, įvertinkite gėlių sezoniškumą, bei nuspręskite kokios spalvos gėlių norėsite 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(chiole @ 2011 03 21, 23:10)
Man astros neatrodo prastos, bet kadangi nesu labai "pasikausčiusi" ant gėlių ir ant to, kokios jų tendencijos madingos, įdomi patyrusių žmonių nuomonė  ax.gif  taigi, dabar jau galutinai apsisprendžiau kokios puokštės noriu  bigsmile.gif

Na Jūs klausėte ar puokštė neatrodys per daug paprasta/prasta.. blush2.gif tai ir pasakiau, kad astros nėra prastos.. tongue.gif
Atsakyti
gerai mūsų tėvų laikais buvo, koks sezonas tokios ir gėlės lotuliukas.gif o dabar iš gausybės išsirinkti per sunku biggrin.gif
turbūt mūsų mamos negalėjo kažkada patikėti, kad dukros eis prie altoriaus su bijūnais ir jurginais smile.gif

kadangi matau, kad labai lengva sau galva susukti, tai kažkaip nusprendžiau per daug neieškoti, perverčiau keletą google puslapių su jaunosios puokštėm ir jau nusprendžiau, ko noriu. tik ar reikia ir ar verta derinti su puokštėm, kurias dėsim ant stalų, nes jis bus vienintelis papuošimas, kaip puošim pačią pobūvio salę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 21, 23:18)
gerai mūsų tėvų laikais buvo, koks sezonas tokios ir gėlės  lotuliukas.gif  o dabar iš gausybės išsirinkti per sunku biggrin.gif
turbūt mūsų mamos negalėjo kažkada patikėti, kad dukros eis prie altoriaus su bijūnais ir jurginais smile.gif

kadangi matau, kad labai lengva sau galva susukti, tai kažkaip nusprendžiau per daug neieškoti, perverčiau keletą google puslapių su jaunosios puokštėm ir jau nusprendžiau, ko noriu. tik ar reikia ir ar verta derinti su puokštėm, kurias dėsim ant stalų, nes jis bus vienintelis papuošimas, kaip puošim pačią pobūvio salę?  g.gif

Derinti tikrai nebūtina, bet gražu, kai visos vestuvių gėlės vienodos rūšies ir visur vyrauja vieninga stilistika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 21, 22:18)
kadangi matau, kad labai lengva sau galva susukti, tai kažkaip nusprendžiau per daug neieškoti, perverčiau keletą google puslapių su jaunosios puokštėm ir jau nusprendžiau, ko noriu. tik ar reikia ir ar verta derinti su puokštėm, kurias dėsim ant stalų, nes jis bus vienintelis papuošimas, kaip puošim pačią pobūvio salę?  g.gif

O kokia issirinkot? bigsmile.gif
Atsakyti
nuotraukos neturiu, bet noriu burbuliuko iš frezijų, nes mano suknelė puošta mažyčiais gėlių žiedeliais,tai ir gėlės rinkausi smulkiažiedes, ir manau, kad ir pamergėm imsiu iš frezijų, ir ant stalų darysim puokštes iš frezijų. taigi, reziumuojant, bus daug frezijų biggrin.gif sau turbūt rinksiuosi baltą spalvą, pamergėm - įvairiaspalves ir ant stalų noriu iš įvairių spalvų, tik kol kas problemą turim - ieškom puokščių su įkomponuotom žvakėm g.gif
kažin kaip jų tvirtumas? visi gasdina, kad bus karšta vasara ir ar nebijom iškepti. dėl savęs nebijau, bet dėl gėlių mąstau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 21 kovo 2011 - 22:34
QUOTE(egluti @ 2011 03 21, 22:33)
nuotraukos neturiu, bet noriu burbuliuko iš frezijų, nes mano suknelė puošta mažyčiais gėlių žiedeliais,tai ir gėlės rinkausi smulkiažiedes, ir manau, kad ir pamergėm imsiu iš frezijų, ir ant stalų darysim puokštes iš frezijų. taigi, reziumuojant, bus daug frezijų biggrin.gif

Frezijos man irgi labai labai patinka wub.gif
Atsakyti
As tai apskritai, kuo toliau, tuo labiau blink.gif blink.gif blink.gif visos puokstes tokios grazios ir savotiskos, ir net pasirinkus tik spalva, pasirinkimas nuo to nesusiaureja doh.gif
Man va sitos labai labai patinka wub.gif
user posted image

kazi, ar jos gerai laikosi ir ar plaukuose issilaikytu visa diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2011 03 21, 22:08)
labai grazi temuke  wub.gif  musu svente jau praejo...  tai imetu pasiziurejimui savo puokste is kaliju smile.gif

user posted image

man asmeniskai labai grazu wub.gif

savo sventei buciau rinkusi kalijas, bet visgi rinksius gvarzdikus rolleyes.gif
nes man nr. 1 wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Nenuvaldomai arteja musu didzioji diena, o jau kokios noresiu nuotakos puokstes zinau seniai, svajoju apie baltu freziju puokste. Bet tik va nzn ka daryti su pamergem, vestuviu spalva geltona, tai jei puoskte bus geltona manau kad gali buti perdaug... o vien baltu puoksciu pamergems nenoriu, galvoju jei maisyciau baltas ir geltonas frezijas pamergytems, kazint ar tiktu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2011 03 22, 04:19)
As tai apskritai, kuo toliau, tuo labiau  blink.gif  blink.gif  blink.gif visos puokstes tokios grazios ir savotiskos, ir net pasirinkus tik spalva, pasirinkimas nuo to nesusiaureja  doh.gif
Man va sitos labai labai patinka  wub.gif
kazi, ar jos gerai laikosi ir ar plaukuose issilaikytu visa diena?  g.gif

čia kaip suprantu lelijos? mano pusseserė tekėjo prieš 3 metus, tai ją iškart įspėjo, kad jos nėra stiprios gėlės, bet ji jų neatsisakė ir buvo labai patenkina smile.gif tik kitą dieną taip gražiai jau neatrodė ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Sielaa @ 2011 03 22, 09:02)
Sveikos mergaites  smile.gif Nenuvaldomai arteja musu didzioji diena, o jau kokios noresiu nuotakos puokstes zinau seniai, svajoju apie baltu freziju puokste. Bet tik va nzn ka daryti su pamergem, vestuviu spalva geltona, tai jei puoskte bus geltona manau kad gali buti perdaug... o vien baltu puoksciu pamergems nenoriu, galvoju jei maisyciau baltas ir geltonas frezijas pamergytems, kazint ar tiktu? smile.gif

dalyvavau geltonose vestuvėse ir mūsų puokštės buvo iš baltų frezijų, bet buvo dėta labai daug žalumynų, tai atrodė tikrai gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluti: 22 kovo 2011 - 10:01
QUOTE(Sielaa @ 2011 03 22, 10:02)
Sveikos mergaites  smile.gif Nenuvaldomai arteja musu didzioji diena, o jau kokios noresiu nuotakos puokstes zinau seniai, svajoju apie baltu freziju puokste. Bet tik va nzn ka daryti su pamergem, vestuviu spalva geltona, tai jei puoskte bus geltona manau kad gali buti perdaug... o vien baltu puoksciu pamergems nenoriu, galvoju jei maisyciau baltas ir geltonas frezijas pamergytems, kazint ar tiktu? smile.gif

Gražiai atrodytų ir Jūsų pasirinktas variantas: geltonas frezijas pamaišyti su baltomis. Arba dar siūlau rinktis geltonas, bet puokštėje nepagailėti žalumos 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo negražų gelių nera:) Bet gražiausios man kalijos....
Atsakyti