Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Baltos ir pastelinės wub.gif
Atsakyti
katydid ot šaunuolė thumbup.gif tiek pavyzdžių bigsmile.gif
Atsakyti
Tiesiog blog'uose ieškau idėjų patalpų papuošimui, tai nemažai randu ir puokščių ax.gif Tikiuosi, kad bent vienai merginai padės apsispręsti kokios puokštės ji nori savo vestuvėms.
Štai dar keletas... ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 15 balandžio 2011 - 20:27
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 04 14, 16:35)
Vien kalijos 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Miksiukai  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image

sveikos, man super puokstes su kalijom, wub.gif ir pati ruosiuosi is ju darytis puokste, tikiuosi ju rasti liepos gale, bet ar tai nebus laidotuviu akcentas? galiu likti nesuprasta bobulyciu g.gif noreciau taip pat tamsiu, bet vengiant nemaloniu kalbu teks turbut imti baltas.... g.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip manot ar prie šampaninės spalvos suknelės tiktų tamsių ir geltonų kalijų puokštė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutytea @ 2011 04 16, 17:11)
Sveikos, kaip manot ar prie šampaninės spalvos suknelės tiktų tamsių ir geltonų kalijų puokštė?  blush2.gif

Manau, kad tiktų. šampaninė spalva man reikli neatrodo, svarbu, kad nebūtų akinančiai baltos gėlės ir kokios šampaninės, kad nesusilietų visai su suknele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 04 16, 22:55)
Manau, kad tiktų. šampaninė spalva man reikli neatrodo, svarbu, kad nebūtų akinančiai baltos gėlės ir kokios šampaninės, kad nesusilietų visai su suknele smile.gif

Aš irgi taip pamaniau. Prieš porą dienų vienoje floristikos parduotuvėje pamačiau labai gražią puokštę iš kalijų ir susilydžiau wub.gif nors anksčiau norėjau saulėgrąžų. doh.gif
gal kas dar turit puokščių pavyzdžių su ryškių spalvų kalijom? mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
kokiu graziu pupksciu cia prideta nauju,super! mano aki traukia dideli kontrastai,kaip balta- melyna ir pan., 4u.gif
Atsakyti
oho, kiek groziu pamaciau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti