Baltos ir pastelinės
katydid ot šaunuolė tiek pavyzdžių
Tiesiog blog'uose ieškau idėjų patalpų papuošimui, tai nemažai randu ir puokščių Tikiuosi, kad bent vienai merginai padės apsispręsti kokios puokštės ji nori savo vestuvėms.
Štai dar keletas...
Štai dar keletas...
QUOTE(mmmune @ 2011 04 14, 16:35)
sveikos, man super puokstes su kalijom, ir pati ruosiuosi is ju darytis puokste, tikiuosi ju rasti liepos gale, bet ar tai nebus laidotuviu akcentas? galiu likti nesuprasta bobulyciu noreciau taip pat tamsiu, bet vengiant nemaloniu kalbu teks turbut imti baltas....
Sveikos, kaip manot ar prie šampaninės spalvos suknelės tiktų tamsių ir geltonų kalijų puokštė?
QUOTE(Agnutytea @ 2011 04 16, 17:11)
Sveikos, kaip manot ar prie šampaninės spalvos suknelės tiktų tamsių ir geltonų kalijų puokštė?
Manau, kad tiktų. šampaninė spalva man reikli neatrodo, svarbu, kad nebūtų akinančiai baltos gėlės ir kokios šampaninės, kad nesusilietų visai su suknele
QUOTE(egluti @ 2011 04 16, 22:55)
Manau, kad tiktų. šampaninė spalva man reikli neatrodo, svarbu, kad nebūtų akinančiai baltos gėlės ir kokios šampaninės, kad nesusilietų visai su suknele
Aš irgi taip pamaniau. Prieš porą dienų vienoje floristikos parduotuvėje pamačiau labai gražią puokštę iš kalijų ir susilydžiau nors anksčiau norėjau saulėgrąžų.
gal kas dar turit puokščių pavyzdžių su ryškių spalvų kalijom?
kokiu graziu pupksciu cia prideta nauju,super! mano aki traukia dideli kontrastai,kaip balta- melyna ir pan.,
oho, kiek groziu pamaciau