Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

dekui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 04 07, 17:41)
mmmune patarkite dar vienu klausimu, puokste jau kaip ir issirinkau, bet dar patarkite kas graziau butu su orchidejom(cymbidium)  maisyti frezijas ar vedrynus?

Labai skirtingai...frezijos suteiks gyvybingumo, purumo, o vėdrynai tarsi sustatys puokštę į rėmus, ji bus tokia taisyklingesnė, griežtesnė.. 4u.gif
Atsakyti
Kažin, ar derėtų rožės su vėdrynais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Everlasting @ 2011 04 07, 20:36)
Kažin, ar derėtų rožės su vėdrynais? ax.gif

Taip 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Cia visi taip smagiai konsultuojasi, labai daug naudingos informacijos smile.gif aciu!
As tai norejau pasiklausti, google radau man patinkancias gelytes, jos berods vadinas Vanda orchidejos 4u.gif ar ju buna liepos pradzioje? smile.gif Jos tokios tamsiai violetines taskuotos smile.gif ar grazu butu jas derinti su balta hortenzija? rolleyes.gif as isivaizduoju toki hortenzijos burbuliuka ir vietom tas vandas padeliotas ax.gif nerandu niekur tokio pavyzdzio, kaip manot ar grazu butu? jos dvi draugautu?

Kitas variantas eustomos, perskaiciau, kad jos lepios, bet man pacios graziausios geles smile.gif jeigu derinti baltas, baltas su violetiniu krasteliu ir visai violetines i toki bumbuliuka? ax.gif iskart aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
user posted image spalva graziai suderinta smile.gif
Atsakyti
Sorry, jei pasikartosiu 4u.gif
http://foto.delfi.lt...st-gallery/180/
Atsakyti
QUOTE(Karalaite ant zirnio @ 2011 04 08, 00:10)
Cia visi taip smagiai konsultuojasi, labai daug naudingos informacijos smile.gif aciu!
As tai norejau pasiklausti, google radau man patinkancias gelytes, jos berods vadinas Vanda orchidejos  4u.gif ar ju buna liepos pradzioje? smile.gif Jos tokios tamsiai violetines taskuotos smile.gif ar grazu butu jas derinti su balta hortenzija?  rolleyes.gif as isivaizduoju toki hortenzijos burbuliuka ir vietom tas vandas padeliotas  ax.gif  nerandu niekur tokio pavyzdzio, kaip manot ar grazu butu? jos dvi draugautu?

Kitas variantas eustomos, perskaiciau, kad jos lepios, bet man pacios graziausios geles smile.gif jeigu derinti baltas, baltas su violetiniu krasteliu ir visai violetines i toki bumbuliuka?  ax.gif  iskart aciu uz nuomones  4u.gif

Manau, kad gautumėte Vanda orchidėjų smile.gif
Puokštę komponuoti galima taip kaip Jūs ir norite: ant hortenzijų burbuliukų padėlioja orchidėjos žiedų, atrodys tikrai gražiai. Man asmeniškai labai patinka Vanda, jų spalva tokia tikra bigsmile.gif
Taip pat labai gražus variantas būtų ir eustomų miksiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 04 08, 18:31)
Manau, kad gautumėte Vanda orchidėjų  smile.gif
Puokštę komponuoti galima taip kaip Jūs ir norite: ant hortenzijų burbuliukų padėlioja orchidėjos žiedų, atrodys tikrai gražiai. Man asmeniškai labai patinka Vanda, jų spalva tokia tikra  bigsmile.gif
Taip pat labai gražus variantas būtų ir eustomų miksiukas  thumbup.gif

Aciu uz palaikyma, dabar esu dar tikresne savo pasirinkimu! thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jums @ 2011 04 08, 09:25)

Einu pasizvalgyti smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lady*love @ 2011 04 08, 02:32)
user posted image spalva graziai suderinta smile.gif

Tikrai super! smile.gif
Atsakyti
mmmune, kelių metrų kaspino vidutiniškai reikėtų nuotakos puokštei? Ar pakanka 2-3m ar nelabai? Kalba eina apie vidutinio ilgio kotus, tikrai ne ilgus kaip pvz. kalijų. Taipogi, kokio pločio atlaso kaspiną geriausia naudoti? Mes nusižiūrėjom 50mm, ar ne per platus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 09 balandžio 2011 - 17:59
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 09, 18:56)
mmmune, kelių metrų kaspino vidutiniškai reikėtų nuotakos puokštei? Ar pakanka 2-3m ar nelabai? Kalba eina apie vidutinio ilgio kotus, tikrai ne ilgus kaip pvz. kalijų. Taipogi, kokio pločio atlaso kaspiną geriausia naudoti? Mes nusižiūrėjom 50mm, ar ne per platus?

Plotis tikrai nėra labai svarbu, esmė, kad nebūtų labai siauras. O ilgio tai max jau du metrai, bet uztenka ir vieno per akis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 10 balandžio 2011 - 15:46
QUOTE(mmmune @ 2011 04 10, 14:46)
Plotis tikrai nėra labai svarbu, esmė, kad nebūtų labai siauras. O ilgio tai max jau du metrai, bet uztenka ir vieno per akis  4u.gif

Valio, reiškia nepritrūksiu ir netikėtumų vestuvių rytą nebus, kad kaspinas baigsis lotuliukas.gif

Dar norėjau paklausti, jeigu butonjerių kotelius apsukti kaspinu, o ne tik floristine vaškuota juostele, kokiu būdu kaspino galą pabaigus vynioti pritvirtint? Adatėlės juk nesegsiu, ar butent taip ir daroma?
Atsakyti