Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(konfetee @ 2011 04 04, 21:50)
Sveikos, o kokios čia gėlės?

Aš kaip ir apsisprendžiau, kad noriu frezijų, bet tokią pamačius šitas įsivaizdavau kaip gražiai turėtų atrodyt plaukuose... Nors šiaip tai frezijos ne ką prasčiau atrodo  bigsmile.gif

ojetau kokiA GRAZI, wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif cia orchidejos ania?
Atsakyti
Sveikos,
mano vestuves liepos pr, labai jau norejau melynos puokstes, na arba maisyta su kreminem gelem. Vakar uzsukau i viena Vilniaus salona ir man pareiske,kad gali padaryt tik su hrizantemom verysad.gif klausiau del irisu tai sake jog nepatvarios geles. gal galite pasakyti ar nera kitu melynu geliu? g.gif kaip ir maciau melynas hortenzijas, frezijas, bet gal sunku jas gauti?
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2011 04 05, 09:25)
O gal kuri nors radote puoksciu is hortenciju? bet kad nebutu maisytos su kitomis gelemis? nes niekur nerandu  doh.gif

user posted image user posted image

user posted image

Kitos smile.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 05, 10:55)
Sveikos,
mano vestuves liepos pr, labai jau norejau melynos puokstes, na arba maisyta su kreminem gelem. Vakar uzsukau i viena Vilniaus salona ir man pareiske,kad gali padaryt tik su hrizantemom verysad.gif  klausiau del irisu tai sake jog nepatvarios geles. gal galite pasakyti ar nera kitu melynu geliu? g.gif  kaip ir maciau melynas hortenzijas, frezijas, bet gal sunku jas gauti?

Visų vasarinių mėlynų gėlių asortimentas, prašau rinktis 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Dar pamiršau hortenzijas tongue.gif
Atsakyti
labai aciu 4u.gif
o kaip su irisais? ar jos tikrai lepios geles? g.gif
Atsakyti
O koks astromeriju patvarumas? Ar nera labai gleznos ir bijancios but be vandens? Gal puoksciu nuotraukyciu turite kas nors su astromerijomis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 05, 12:55)
labai aciu 4u.gif
o kaip su irisais? ar jos tikrai lepios geles? g.gif

Taip, irisai lepios ir LABAI mėgstančios vandenį gėlės ax.gif
Vandenį labai mėgsta ir hortenzijos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(babyface @ 2011 04 05, 12:56)
O koks astromeriju patvarumas? Ar nera labai gleznos ir bijancios but be vandens? Gal puoksciu nuotraukyciu turite kas nors su astromerijomis? ax.gif

Patvarumas panašus į frezijų 4u.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 05 balandžio 2011 - 14:09
QUOTE(Kameja111 @ 2011 04 05, 10:38)
ojetau kokiA GRAZI,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif cia orchidejos ania?

Neįsivaizduoju. Nepanašu šiaip, kad tai būtų orchidėjos. Gal mmmune žino ax.gif
Atsakyti
as vis su savo klausimais biggrin.gif 4u.gif
o tarkim irisai ar hortenzijos gali atlaikyti 12val be vandens? o gal galima kazkaip sugalvoti kad butu su vandeniu? as gal nelabai suprantu kas kaip daroma smile.gif gal yra kazkokios kapsulytes su vandeniu....
Atsakyti
(IMG:http://www.part.lt/img/759d3b093be231a584daec5499fd0a10739.png)

va sitoj ziuriu su bijunais smile.gif galvoju gal bandyt su jais tik tokios tamsiai bordo spalvos, kaip manot tiktu? smile.gif ir kazi ar issilaikys bijunai rugpjucio pradzioj visa diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(konfetee @ 2011 04 04, 20:50)
Sveikos, o kokios čia gėlės?

Aš kaip ir apsisprendžiau, kad noriu frezijų, bet tokią pamačius šitas įsivaizdavau kaip gražiai turėtų atrodyt plaukuose... Nors šiaip tai frezijos ne ką prasčiau atrodo  bigsmile.gif

Kiek aš bežiūriu į jas tai man atrodo, kad čia amarilis... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(ayrikaa @ 2011 04 05, 15:28)
as vis su savo klausimais  biggrin.gif  4u.gif
o tarkim irisai ar hortenzijos gali atlaikyti 12val be vandens? o gal galima kazkaip sugalvoti kad butu su vandeniu? as gal nelabai suprantu kas kaip daroma smile.gif  gal yra kazkokios kapsulytes su vandeniu....

Nemanau, kad atlaikys tiek laiko be vandens schmoll.gif Tada turite būti pasiruošę kažką , kad galėtumete juos bent trumpam pamerkti vis laikas nuo laiko...arba beliek mikrafonas...bet tokių gėlių puokštės nelabai į mikrafonus darosi... g.gif
Kapsulės vandeniui yra, bet tai kas iš to, nesumaustysi kiekvieno koto į kapsules biggrin.gif koks vaizdelis tada bus tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(vivita @ 2011 04 05, 16:42)
(IMG:http://www.part.lt/img/759d3b093be231a584daec5499fd0a10739.png)

va sitoj ziuriu su bijunais smile.gif  galvoju gal bandyt su jais tik tokios tamsiai bordo spalvos, kaip manot tiktu? smile.gif  ir kazi ar issilaikys bijunai rugpjucio pradzioj visa diena g.gif

Jigu teisingą nuorodą įdėjote, tai čia nebijūnai, o jurginai mirksiukas.gif Pilnai galite su jais daryti miksą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 04 05, 17:41)
Kiek aš bežiūriu į jas tai man atrodo, kad čia amarilis... unsure.gif
Papildyta:

Nemanau, kad atlaikys tiek laiko be vandens  schmoll.gif Tada turite būti pasiruošę kažką , kad galėtumete juos bent trumpam pamerkti vis laikas nuo laiko...arba beliek mikrafonas...bet tokių gėlių puokštės nelabai į mikrafonus darosi... g.gif
Kapsulės vandeniui yra, bet tai kas iš to, nesumaustysi kiekvieno koto į kapsules  biggrin.gif  koks vaizdelis tada bus tongue.gif
Papildyta:

Jigu teisingą nuorodą įdėjote, tai čia nebijūnai, o jurginai  mirksiukas.gif Pilnai galite su jais daryti miksą  4u.gif

viena galvoju kita rasau biggrin.gif taip taip jurginai smile.gif galvoju tada gal daryt geltonos ir tamsios bordo spalvos daugiau akcentu ir dekoravime vestuviu g.gif
Atsakyti