Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 21, 22:31)
O sakykit, ar gelsvu bijunu buna?

Pas tiekėjus nematau, bet google platybėse radau gelsvų, tik kad jie nepilnaviduriai. Tik kažin kaip su jų gavimu būtų.. unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2011 03 21, 11:59)

o tai vedrynai labai lepus? sad.gif
as buvau nusisprendusi is vedrynu puokste darytis rugpjucio pabaigai  ax.gif

oj nėra ir net negali būti kalbos apie vėdrynus rugpjūčio gale ax.gif dėja... nebent jūs ne Lietuvoje arba esate laaaaabai turtinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar vestuvinė puokštė vien iš baltų astrų būtų per daug paprasta/prasta? Akis užkliuvo, širdis nepamiršta... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 03 21, 22:46)
Sveiki, noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar vestuvinė puokštė vien iš baltų astrų būtų per daug paprasta/prasta? Akis užkliuvo, širdis nepamiršta...  wub.gif

O kaip visa kita vestuvinė atributika? Gal tas paprastumas ten jums labai į temą bus, o gal kažkokia kita detalė kompensuos savo pompastiškumu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 21 kovo 2011 - 21:53
QUOTE(mmmune @ 2011 03 21, 21:36)
Pas tiekėjus nematau, bet google platybėse radau gelsvų, tik kad jie nepilnaviduriai. Tik kažin kaip su jų gavimu būtų.. unsure.gif

as irgi uzmaciau kazkokiam bloge, tai galvoju, ar ten tikrai bijunai g.gif
O tada pureta tulpe gal kazkiek panasiai atrodytu? O ju tai tikrai gelsvu buna.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . isteku birzelio pirmoje puseje, vestuviu spalva aukso+balta 4u.gif . Net nz kokias geles pasirinkti gal galetumete padeti blush2.gif ?
Atsakyti
Kol kas viskas kukliai, nors iš tikrųjų nors laiko liko gana mažai, nedaug ką tesuplanavę esam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 03 21, 21:46)
Sveiki, noriu sužinoti Jūsų nuomonę. Ar vestuvinė puokštė vien iš baltų astrų būtų per daug paprasta/prasta? Akis užkliuvo, širdis nepamiršta...  wub.gif

aš manau, kad viskas tinka, jei tik patinka ir gražiai sukomponuota! juk bijūnai kažkada irgi skaitėse tik darželio gelės, o dabar matau, jie išgyvena pakilimą smile.gif))))
Atsakyti
Yeaaa... Pradžiuginot mirksiukas.gif Ačiū už nuomonę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chiole @ 2011 03 21, 22:46)

Astros nėra jau tokios labai ir prasto jiegu taip mąstote. Puokštė iš jų būtų šauni 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 21, 22:55)
as irgi uzmaciau kazkokiam bloge, tai galvoju, ar ten tikrai bijunai  g.gif
O tada pureta tulpe gal kazkiek panasiai atrodytu? O ju tai tikrai gelsvu buna.

manau panašu šiek tiek...na belieka suktis iš situacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 03 21, 21:58)
aš manau, kad viskas tinka, jei tik patinka ir gražiai sukomponuota! juk bijūnai kažkada irgi skaitėse tik darželio gelės, o dabar matau, jie išgyvena pakilimą smile.gif))))

ir dar koki pakilima biggrin.gif Po 10 metu ziuresim, ir galvosim - ot tai puokstes budavo smile.gif o dabar - labai grazu thumbup.gif
As tai niekaip negaliu apsispresti, nes man tiek daug graziu puoksciu yra doh.gif Net del spalvos negaliu nuspresti doh.gif
Atsakyti
Man astros neatrodo prastos, bet kadangi nesu labai "pasikausčiusi" ant gėlių ir ant to, kokios jų tendencijos madingos, įdomi patyrusių žmonių nuomonė ax.gif taigi, dabar jau galutinai apsisprendžiau kokios puokštės noriu bigsmile.gif
Atsakyti