Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Sveikos, ateinu su keletu idėjų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
sau noriu kažko ryškaus ir spalvingo biggrin.gif man labai patiko ta viena pati saulėgrąža su karoliukais, tik apačios kitokios norėčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(berta75 @ 2011 04 03, 16:20)
Neisizeiskit ,mmmune,nezinau kokie tiekejai Jums veza geles,bet kartais labai keistai nuskamba postai apie geliu sezoniskuma mirksiukas.gif Hortenzijos geguze jau buna mirksiukas.gif Per tiek metu darbo neprisimenu ,kad ju nebutu  tokiu metu laiku g.gif Per Motinos diena visada pilnu tempu prekiaujame ivairiaspalvemis hortenzijomis mirksiukas.gif frezijos ir alstromerijos  vezamos kiaurus metus  mirksiukas.gif Neisizeiskit,bet gal tiesiog nereiktu klaidinti merginu mirksiukas.gif

Taikrai neįsižeidžiau, tiesiog kalbėjau pati iš savos patirties blush2.gif kadangi aš šiaip gėlėm neprekiauju o dirbu tik su konkrečiais užsakymais ir gėles užsakinėju tik tokias kokių tikliai reikia, tai pvz pernai man hortenzijas tik pradėjo vežti birželio pradžiai.. g.gif manau, kad dėl sezoniškų gėlių niekuomet nereikia labai "susivaigti", nes tas pats su bijūnais ar vėdrynais...juk jie dabar taip "ant bangos". pvz rugpjūčio gale išties nėra labai jau taip paprasta juos gauti kaip gegužės mėnesį, bet įmanoma, todėl garantijų tokioms gėlėms niekuomet neduodu ir renkantis sezoniškas gėles ne sezono metu visuomet verta pasigalvoti "o kas jeigu?" 4u.gif
Beje, ir iš savo patirties manau galite pasakyti, kad tikrai buve tokių atvejų, kad ir kokia sezoniška ar elementari gėlė butų, būna kiaulystės dėsnių ir pvz jų tiesiog neparveža arba parveža labai prastas..juk visko pasitaiko su gėlėmis... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmmune: 03 balandžio 2011 - 15:49
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 16:03)
o mano favorite db yra si puokste, tik idomu ar imanoma pas mus Lietuvoje gauti tokiu kaliju  g.gif na dar labai patinka amariliai,bet bijau del ju patvarumo  g.gif

man ir labai patiko si puokste, ypac kalijos labai sios grazios 4u.gif nors visa laika man atrode, kad kalijos tik laidotuvems, o dbr man jos patikti pradeda bigsmile.gif
Atsakyti
Noreciau pasitikslinti, kas cia per gelytes? smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimvydele @ 2011 04 03, 17:35)
man ir labai patiko si puokste, ypac kalijos labai sios grazios 4u.gif  nors visa laika man atrode, kad kalijos tik laidotuvems, o dbr man jos patikti pradeda bigsmile.gif

man irgi kalijos prie sirdies smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2011 04 03, 20:36)

user posted image

grazi puokste, taip "nekaltai" atrodo smile.gif kazkuo primena baltasias orchidejas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menuliodukra: 04 balandžio 2011 - 05:38
QUOTE(Jokūba @ 2011 04 03, 22:36)

user posted image

Jeigu gerai įžiūriu tai čia plumerija smile.gif
Apie ją kalbėta ankstesniuose šios temos psl mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image
[/URL]
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu 4u.gif

as tai tirpstu del saulegrazu smile.gif jau buvau kazkurioj temoj rasius ko noriu, bet dabar galvoju gal tas saulegrazas derint su kazkokiom gelytem, gal baltom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 04 04, 18:57)
Sveikos, jungiuosi prie jusu 4u.gif

as tai tirpstu del saulegrazu smile.gif  jau buvau kazkurioj temoj rasius ko noriu, bet dabar galvoju gal tas saulegrazas derint su kazkokiom gelytem, gal baltom? smile.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image wub.gif
user posted image
Papildyta:
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikos, o kokios čia gėlės?

Aš kaip ir apsisprendžiau, kad noriu frezijų, bet tokią pamačius šitas įsivaizdavau kaip gražiai turėtų atrodyt plaukuose... Nors šiaip tai frezijos ne ką prasčiau atrodo bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

O gal kuri nors radote puoksciu is hortenciju? bet kad nebutu maisytos su kitomis gelemis? nes niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2011 04 04, 18:57)
as tai tirpstu del saulegrazu smile.gif

Atsakyti