Sveikos, ateinu su keletu idėjų
sau noriu kažko ryškaus ir spalvingo man labai patiko ta viena pati saulėgrąža su karoliukais, tik apačios kitokios norėčiau
QUOTE(berta75 @ 2011 04 03, 16:20)
Neisizeiskit ,mmmune,nezinau kokie tiekejai Jums veza geles,bet kartais labai keistai nuskamba postai apie geliu sezoniskuma Hortenzijos geguze jau buna Per tiek metu darbo neprisimenu ,kad ju nebutu tokiu metu laiku Per Motinos diena visada pilnu tempu prekiaujame ivairiaspalvemis hortenzijomis frezijos ir alstromerijos vezamos kiaurus metus Neisizeiskit,bet gal tiesiog nereiktu klaidinti merginu
Taikrai neįsižeidžiau, tiesiog kalbėjau pati iš savos patirties kadangi aš šiaip gėlėm neprekiauju o dirbu tik su konkrečiais užsakymais ir gėles užsakinėju tik tokias kokių tikliai reikia, tai pvz pernai man hortenzijas tik pradėjo vežti birželio pradžiai.. manau, kad dėl sezoniškų gėlių niekuomet nereikia labai "susivaigti", nes tas pats su bijūnais ar vėdrynais...juk jie dabar taip "ant bangos". pvz rugpjūčio gale išties nėra labai jau taip paprasta juos gauti kaip gegužės mėnesį, bet įmanoma, todėl garantijų tokioms gėlėms niekuomet neduodu ir renkantis sezoniškas gėles ne sezono metu visuomet verta pasigalvoti "o kas jeigu?"
Beje, ir iš savo patirties manau galite pasakyti, kad tikrai buve tokių atvejų, kad ir kokia sezoniška ar elementari gėlė butų, būna kiaulystės dėsnių ir pvz jų tiesiog neparveža arba parveža labai prastas..juk visko pasitaiko su gėlėmis...
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 16:03)
o mano favorite db yra si puokste, tik idomu ar imanoma pas mus Lietuvoje gauti tokiu kaliju na dar labai patinka amariliai,bet bijau del ju patvarumo
man ir labai patiko si puokste, ypac kalijos labai sios grazios nors visa laika man atrode, kad kalijos tik laidotuvems, o dbr man jos patikti pradeda
QUOTE(rimvydele @ 2011 04 03, 17:35)
man ir labai patiko si puokste, ypac kalijos labai sios grazios nors visa laika man atrode, kad kalijos tik laidotuvems, o dbr man jos patikti pradeda
man irgi kalijos prie sirdies
Papildyta:
QUOTE(Jokūba @ 2011 04 03, 20:36)
grazi puokste, taip "nekaltai" atrodo kazkuo primena baltasias orchidejas...
QUOTE(Jokūba @ 2011 04 03, 22:36)
Jeigu gerai įžiūriu tai čia plumerija
Apie ją kalbėta ankstesniuose šios temos psl
Sveikos, jungiuosi prie jusu
as tai tirpstu del saulegrazu jau buvau kazkurioj temoj rasius ko noriu, bet dabar galvoju gal tas saulegrazas derint su kazkokiom gelytem, gal baltom?
as tai tirpstu del saulegrazu jau buvau kazkurioj temoj rasius ko noriu, bet dabar galvoju gal tas saulegrazas derint su kazkokiom gelytem, gal baltom?
QUOTE(vivita @ 2011 04 04, 18:57)
Sveikos, jungiuosi prie jusu
Papildyta:
Sveikos
O gal kuri nors radote puoksciu is hortenciju? bet kad nebutu maisytos su kitomis gelemis? nes niekur nerandu
O gal kuri nors radote puoksciu is hortenciju? bet kad nebutu maisytos su kitomis gelemis? nes niekur nerandu