Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(laura_mazoji @ 2011 04 02, 15:34)
Vylabluse mano klasikinis stilius yra paprasta, elegantiska suknele ir tvarkingas kuodukas. O panelei kristinai nereikia statyti saves ant pjedestalo,nes jau koktu per visas temas skaityti apie jos brukama originalumo supratima.
o mmmune noreciau paklausti, ar ja galima nusisamdyti kaip floriste?

http://foto.delfi.lt...-picture/62306/ si puokste romantiska tokia, tik man apacia nepatinka

Jum koktu, man nekoktu, kaip tik smalsu. Ir apie Jūsų klasikinės suknelės viziją irgi smalsu: kiek paprasta? Kokios medžigos, puošta kuo nors ar visai nepuošta?

http://cn1.kaboodle....v=1201148889000
Savo puokštei tokios paletės ieškosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 04 02, 16:43)
Jum koktu, man nekoktu, kaip tik smalsu. Ir apie Jūsų klasikinės suknelės viziją irgi smalsu: kiek paprasta? Kokios medžigos, puošta kuo nors ar visai nepuošta?

http://cn1.kaboodle....v=1201148889000
Savo puokštei tokios paletės ieškosiu  blush2.gif

Beprotiskai grazios spalvos! Man labai grazus zalios ir violetines spalvos derinys.
O klasika visos supranta skirtingai. As gal net ne taip issireiskiau: nenoriu but kazkokia, kaip db populiaru, originali nuotaka. Greiciausiai rinksiuosi zuvytes formos suknele, tik nenoreciau puostos blizgiomis detalemis
Atsakyti
o mano favorite db yra si puokste, tik idomu ar imanoma pas mus Lietuvoje gauti tokiu kaliju g.gif na dar labai patinka amariliai,bet bijau del ju patvarumo g.gif
Atsakyti
Pasirodė gražu ir miela 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O čia mėgstančioms išsiskirti 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aciu mmmune uz temos pagyvinima puokstemis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 16:03)
o mano favorite db yra si puokste, tik idomu ar imanoma pas mus Lietuvoje gauti tokiu kaliju  g.gif na dar labai patinka amariliai,bet bijau del ju patvarumo  g.gif

Tikrai galima, štai jos, realiai beveik identiškos, tik forma vienų šiek tiek pailgesnė mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 04 02, 16:09)
Tikrai galima, štai jos, realiai beveik identiškos, tik forma vienų šiek tiek pailgesnė  mirksiukas.gif

aciu mmmune, pagaliau ir as matau savo puokstes vizija, o kas kitos tos gelytes poksteje, ten kaip lelijos ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 16:13)
aciu mmmune, pagaliau ir as matau savo puokstes vizija, o kas kitos tos gelytes poksteje, ten kaip lelijos ar ne?  g.gif

Violetinės - astromerijos. Žiedelio struktūra jos labai panašios į frezijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 04 02, 16:15)
Violetinės - astromerijos. Žiedelio struktūra jos labai panašios į frezijas  4u.gif

o ju imanoma gauti rugpjucio gale?koks ju patvarumas?
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 16:23)
o ju imanoma gauti rugpjucio gale?koks ju patvarumas?

Na jos labiau dabar yra ir pavasarį, bet šiaip turėtų būti. Na jeigu kas jau, tai galite keisti frezijomis, juk labai panašu, tik violetinė švelnesnė bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 04 02, 16:26)
Na jos labiau dabar yra ir pavasarį, bet šiaip turėtų būti. Na jeigu kas jau, tai galite keisti frezijomis, juk labai panašu, tik violetinė švelnesnė bus  4u.gif

aciu,mmmune, uz patarimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2011 04 02, 16:31)
aciu,mmmune, uz patarimus  thumbup.gif

Visada prašom ax.gif
Atsakyti