Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Gintare1987 @ 2011 04 01, 15:27)
O gal cia balandzio 1-sios pokstas?  lotuliukas.gif
Juokauju zinoma  ax.gif  mirksiukas.gif

Ne o ka juokinga?
Ar biski netradiciska?
As to ir trokstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 17:50)
Ne o ka juokinga?
Ar biski netradiciska?
As to ir trokstu blush2.gif

Ne ne, cia Jusu asmenine teise rinktis ka ir kaip daryti mirksiukas.gif
as tik siaip garsiai pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Na, akd būtumėt tikrai originali nepamirškit vietoj batelių kaliošų biggrin.gif http://img2.oplius.l...5090_normal.jpg . O šiaip suprantu jūsų nenorą būti panašiai į kitas, bet aš matau čia jau vidines problemas. Jūsų tikslas šokiruoti. O kam? Vestuvės gi jūsų, o vaizdas toks, kad stengiatės padaryti viską, kad tik žmonės išsigąstų. Man vestuvės yra graži tarpusavio šventė, o ne šou norint kažkam, kažką įrodyti. Bet aišku čia jūsų pasirinkimas. Tad prisidėsiu prie kitų, laukiančių jūsų vestuvių foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2011 04 01, 16:28)
Na, akd būtumėt tikrai originali nepamirškit vietoj batelių kaliošų  biggrin.gif http://img2.oplius.l...5090_normal.jpg . O šiaip suprantu jūsų nenorą būti panašiai į kitas, bet aš matau čia jau vidines problemas. Jūsų tikslas šokiruoti. O kam? Vestuvės gi jūsų, o vaizdas toks, kad stengiatės padaryti viską, kad tik žmonės išsigąstų. Man vestuvės yra graži tarpusavio šventė, o ne šou norint kažkam, kažką įrodyti. Bet aišku čia jūsų pasirinkimas. Tad prisidėsiu prie kitų, laukiančių jūsų vestuvių foto  biggrin.gif

Ir vel nesuprantate ir ticiojetes, gal ne taip issireiskiau noreciau tesiog buti kitokia nuotaka, bet ne baisi, o zavinga ir grazi, paslaptinga.
Bet su tokeis komentarais atsoksta fantazija deti nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2011 04 01, 17:28)
Na, akd būtumėt tikrai originali nepamirškit vietoj batelių kaliošų  biggrin.gif http://img2.oplius.l...5090_normal.jpg . O šiaip suprantu jūsų nenorą būti panašiai į kitas, bet aš matau čia jau vidines problemas. Jūsų tikslas šokiruoti. O kam? Vestuvės gi jūsų, o vaizdas toks, kad stengiatės padaryti viską, kad tik žmonės išsigąstų. Man vestuvės yra graži tarpusavio šventė, o ne šou norint kažkam, kažką įrodyti. Bet aišku čia jūsų pasirinkimas. Tad prisidėsiu prie kitų, laukiančių jūsų vestuvių foto  biggrin.gif

Manau,kad jau jus tai foto ir nesulauksite! labai slykstu skaityti komentarus tokius kaip jusu! fuj! doh.gif
beto ne kaliosus kelkite i sia tema o GELES! kaliosom yra kita tema!
Papildyta:
kristina-kukuskina stai keli variantai dziovintu gelyciu
user posted image
user posted imageuser posted image cia jau gal dekoratyvinem daugiau tiktu o ne dziovintom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady*love @ 2011 04 01, 17:23)
Manau,kad jau jus tai foto ir nesulauksite! labai slykstu skaityti komentarus tokius kaip jusu! fuj! doh.gif
beto ne kaliosus kelkite i sia tema o GELES! kaliosom yra kita tema!
Papildyta:
kristina-kukuskina stai keli variantai dziovintu gelyciu
user posted image
user posted imageuser posted image cia jau gal dekoratyvinem daugiau tiktu o ne dziovintom smile.gif

Oi aciu antra labai grazi, bet kazkodel norisi roziu, tokio svelnaus atspalvio, o kaliosam tai tikrai yra tema, o gal cia kaliosu platintoja, siulo kaliosus parduoti, reikia pasidometi g.gif
Dar kad geles platintu butu visai puiku, tiema sumaise lotuliukas.gif
Atsakyti
kristina-kukuskina panelyt sveikinu uz idejas uz originaluma suprantu jusu norus tad nesibaiminkit buti kitokia jei jum to isskirtinumo norisi:) man smalsu o jusu jaunikaitis irgi linkes i originaluma? viskas puiku o dziovintos geles kiek zinau kaip bebutu juokinga sako negalima ju laikyti netekejusiai panelei nes senmerge liksi bigsmile.gif saunu jei jausites ta diena savimi tai tik pirmyn:)
Atsakyti
mmmune, ka galite pasakyti apie amarilius.ar imanoma siu geliu gauti rugpjucio gale ir koks ju patvarumas, itariu kad jos silpnokos geles...
Atsakyti
QUOTE(aushreete @ 2011 04 01, 18:52)
kristina-kukuskina  panelyt sveikinu uz  idejas uz originaluma suprantu jusu norus tad nesibaiminkit buti kitokia jei jum to isskirtinumo norisi:) man smalsu o jusu jaunikaitis irgi linkes i originaluma? viskas puiku o dziovintos geles kiek zinau kaip bebutu juokinga sako negalima ju laikyti netekejusiai panelei nes  senmerge liksi bigsmile.gif  saunu jei jausites ta diena savimi tai tik pirmyn:)

Oi dekui, prietarais netikiu, o jaunikis pasake, kad manim pasitiki, ir jis mane myli visokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 18:38)
Oi dekui, prietarais netikiu, o jaunikis pasake, kad manim pasitiki, ir jis mane myli visokia wub.gif

Tas ir yra svarbiausia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 13:58)
Va cia mano vestuviu stilius, tokio kazkokio bardakelio noriu ant galvos biski dar netvarkingo, ir tos rozes, manau tiks.

Stilius ar poza?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 04 01, 23:18)
Stilius ar poza?

Mane irgi domina tas klausimas biggrin.gif

O šiaip kristina-kukuskina teršia visas temas savo ORIGINALUMU. Įdomu būtų pamatyt galutinį rezultatą, nors iš tikrųjų abejoju ar pamatysiu.
Atsakyti