Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Karelija @ 2011 04 01, 11:59)
Bus labai smalsu pamatyti nuotraukas blush2.gif

as ir lauksiu foto, nes dar apie toki dalyka negirdejau ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 04 01, 14:02)
as ir lauksiu foto, nes dar apie toki dalyka negirdejau  ax.gif   smile.gif

Na tikrai būtų įdomu pamatyti, kažkaip visiškai neįsivaizduoju jaunosios su džiovintom rožėm g.gif Manau tikrai yra geresnių sprendimų, o ir džiovintos gėlės, kiek žinau nelaimę reiškia blush2.gif na bet čia tik prietaras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista-30: 01 balandžio 2011 - 13:32
QUOTE(menuliodukra @ 2011 04 01, 13:02)
as ir lauksiu foto, nes dar apie toki dalyka negirdejau  ax.gif  smile.gif

Vat ir as negirdejau uztat ir noriu kazko tokio http://www.google.lt...=1t:429,r:3,s:0 galiu isivaizduoti, ka visi pagalvos, kad vanta sena is pirties, ar sluota, bet man nusispjauti, tai mano diena, o man tai grazu,ir originalu. Tik kur daro tokios, arreiks paciai?
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 14:32)
Vat ir as negirdejau uztat ir noriu kazko tokio http://www.google.lt...=1t:429,r:3,s:0 galiu isivaizduoti, ka visi pagalvos, kad vanta sena is pirties, ar sluota, bet man nusispjauti, tai mano diena, o man tai grazu,ir originalu. Tik kur daro tokios, arreiks paciai?

Nežinau, kiek ji šokiruojanti, bet man ji tiesiog negraži schmoll.gif bet čia jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista-30: 01 balandžio 2011 - 13:34
Jei ziureti i prietarus, tai geriau neteketi is viso, nes dar pries akis koks katinas prabegs, paskui visa gyvenima nelaimeje gyvensi, geriau is namu neeiti, as noriu kaip ne pas visus, sukuosena irgi bus sokiruojanti.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 14:35)
Jei ziureti i prietarus, tai geriau neteketi is viso, nes dar pries akis koks katinas prabegs, paskui visa gyvenima nelaimeje gyvensi, geriau is namu neeiti, as noriu kaip ne pas visus, sukuosena irgi bus sokiruojanti.

Tai tų pačių džiovintų gėlių, kaip ir minėjo mmmune yra gražesnių, nei rožės mirksiukas.gif Na bet jei Jums norisi tą dieną visus šokiruoti, tai kodėl gi ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 12:32)

hmmm, na, atrodo tikrai neiprastai, ne taip kaip mes prate... smile.gif bet juk tai tavo diena, ir devesi, laikysi rankose tai, kas tau patinka. Jei puokste susiziures su suknele, tai valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(menuliodukra @ 2011 04 01, 13:39)
hmmm, na, atrodo tikrai neiprastai, ne taip kaip mes prate... smile.gif bet juk tai tavo diena, ir devesi, laikysi rankose tai, kas tau patinka.  Jei puokste susiziures su suknele, tai valio smile.gif

Tikrai tiks prie sukneles, as dar ir i plaukus noriu negyvu roziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 14:46)
Tikrai tiks prie sukneles, as dar ir i plaukus noriu negyvu roziu 4u.gif

Suprantu, kad norisi kazko isskirtinio. Ir jeigu patinka dziovintos rozes, kodel ne. Bet man vestuves kazkaip asocijuojasi su jaunyste, zydejimu, gyvybe.... O cia jau gatavai dziovintos (mirusios) geles g.gif
Bet kaip sakoma, kiek zmoniu, tiek nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 01 balandžio 2011 - 13:56
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 04 01, 13:55)
Suprantu, kad norisi kazko isskirtinio. Ir jeigu patinka dziovintos rozes, kodel ne. Bet man vestuves kazkaip asocijuojasi su jaunyste, zydejimu, gyvybe.... O cia jau gatavai dziovintos (mirusios) geles  g.gif
Bet kaip sakoma, kiek zmoniu, tiek nuomoniu  4u.gif

Va cia mano vestuviu stilius, tokio kazkokio bardakelio noriu ant galvos biski dar netvarkingo, ir tos rozes, manau tiks.
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 15:58)
Va cia mano vestuviu stilius, tokio kazkokio bardakelio noriu ant galvos biski dar netvarkingo, ir tos rozes, manau tiks.

Tik pasiryzus tokiems sokiruojantiems dalykams reikia viska smulkiai ir gerai apgalvoti, kad deretu net pati menkiausia detale, nes kitaip labai lengvai gali gautis visiska beskonybe, o ne originalumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-kukuskina @ 2011 04 01, 15:35)

O gal cia balandzio 1-sios pokstas? lotuliukas.gif
Juokauju zinoma ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti