Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(mmmune @ 2011 03 30, 11:32)
blink.gif  jo..įdomios moterėlės ten... g.gif
Žiūrint kokių orchidėjų norite. Jeigu Cymbidium rūšies, tai jų sezonas jau bus pasibaigęs ir labai pabrangę gėlės, todėl puokštė išties ir gausis brangi. Bet dėl žiedo į plaukus kategoriškai nesutinku. Yra jų ir stambesnių ir smulkesnių, taip kad nereikia čia tik pasakoti nesamonių (čia aš apie salono aptarnaujantį personalą)..... tongue.gif
Jeigu labai mylite orchidėjas rinkitės Demdrobium rūšį, tai žiedai jau tikrai smulkesni  4u.gif Arba galite rinktis Phaleanopsis rūšį - smulkesnį žiedą į plaukus ir atlapą rasti nėra problema  mirksiukas.gif

aciukas uz atsakyma, o su kuo butu grazu pamaisyti, nes gal vienos nesiziures? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2011 03 30, 10:25)
aciukas uz atsakyma, o su kuo butu grazu pamaisyti, nes gal vienos nesiziures?  g.gif

as mmmune bet paieskojau keleto pavyzdeliu su orchidejomis smile.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ir
http://www_swsmag_ne...N=1242066793834
http://columbusohiow...o...w=477&h=319
4u.gif man visai grazu ir vien orchidejos ax.gif
Atsakyti
uch kaip grazu, aciukas labai 4u.gif tik kazin ar musu kaime sugebes toki grozi padaryti g.gif
teks vaziuoti pas mmmune i Kauna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2011 03 30, 12:31)
user posted image
ir

Mmmm..kaip gražu... wub.gif man jūrinė tematika išvis super... wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kameja111 @ 2011 03 30, 12:34)
uch kaip grazu, aciukas labai  4u.gif tik kazin ar musu kaime sugebes toki grozi padaryti  g.gif
teks vaziuoti pas mmmune i Kauna. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2011 03 30, 12:31)

isimylejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2011 03 24, 16:50)
Lelijų patvarumas vidutinis, bet jeigu puokštė mikrafone, tuomet viskas liux  mirksiukas.gif
Pvz su lelijomis  4u.gif
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image
4.user posted image
5.user posted image

labai aciu, grazios labai puokstes, pati internete knisuosi ir bandau nuspresti kokiu geliu noriu, sunku apsispresti.turesiu galvoje mikrofona
Atsakyti
o kada orchideju sezonas baigesi g.gif ,nes as irgi noriu orchideju o mano vestuves rugsejo pradzioj ax.gif idomu kiek man kainuotu maza puokste maisyta su baltom rozem g.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 30, 18:05)
o kada orchideju sezonas baigesi g.gif ,nes as irgi  noriu orchideju o mano vestuves rugsejo pradzioj ax.gif idomu kiek man kainuotu maza puokste maisyta su baltom rozem g.gif

Na apie orchidėjas kalbėjus jau daug kartų.. tongue.gif
Pakartoju dar kartą: Cymbidium rūšies seznas baigiasi birželio gale, po to gauti galima, bet labai brangu. Jis vėl prasideda rugsėjį, visumoje - tai žiemos gėlė.
Pasibaigus Cymbidium prasideda Dendrobium, Vanda ir Phalenopsis, bet ne visai iš karto, maždaug nuo liepos galo labiau 4u.gif
O dėl kainos nieko negaliu pasakyti, viskas priklauso nuo meistro 4u.gif
Atsakyti
Dekui mmmune 4u.gif , ka mes be taves darytume ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaz @ 2011 03 30, 18:51)
Dekui mmmune 4u.gif  , ka mes be taves darytume ax.gif

Ačiū user posted image
Atsakyti
O siu butu geguzes pabaigoje? Noreciau jomis dekoruoti sale, manau jos nebrandios ir praktiskos ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2011 03 30, 19:38)
O siu butu geguzes pabaigoje? Noreciau jomis dekoruoti sale, manau jos nebrandios ir praktiskos  ax.gif
user posted image

Gybsofilijos arba paprasčiau Gubojos ištisus metus gaunama be problemų mirksiukas.gif
Atsakyti