daug gražių įdėta
QUOTE(katydid @ 2011 03 26, 23:14)
Nužiūrėjau, kad šitą puokštę laikyti rankoje turėtų būti LABAI nemalonu, nes kotelis dengtas vien karoliukais, kurie tikrai spaustų delną
QUOTE(mmmune @ 2011 03 27, 11:11)
Nužiūrėjau, kad šitą puokštę laikyti rankoje turėtų būti LABAI nemalonu, nes kotelis dengtas vien karoliukais, kurie tikrai spaustų delną
Ir siaip ji tokia nelengva turetu buti, pagal tai, kiek metaliniu papuosimu ant jos prideta. Bet vaizdas tai labai prabangus isgautas.
Keletas ne visai tradicinių
Mano vienos pažįstamos vestuvinėje puokštėje buvo kelios vynuogių kekės. Vaizdas buvo tikrai pritrenkiantis Puokštė nuo jų neatrodė sunki ar keista. Priešingai, labai elegantiškai, natūraliai. Beje, vynuogės kai kuriose kultūrose simbolizuoja vaisingumą.
Mano vienos pažįstamos vestuvinėje puokštėje buvo kelios vynuogių kekės. Vaizdas buvo tikrai pritrenkiantis Puokštė nuo jų neatrodė sunki ar keista. Priešingai, labai elegantiškai, natūraliai. Beje, vynuogės kai kuriose kultūrose simbolizuoja vaisingumą.
QUOTE(katydid @ 2011 03 28, 18:11)
Keletas ne visai tradicinių
Kaip gražu medvilnės burbuolės..
O aš vis žiūriu, žiūriu į tas grožes, ir galvoju, kad eisiu aš į Savanorių pr. turgų pasižvalgyt, ar nedaro niekas tokių burbulų ant virvutės iš gėlių arba apyrankių... Gražias čia puokštes rodote užsenietiškas, o prasivaikščiojau po lietuviškų salonų web-saitus - ir apėmė mane liūdesys... Pora patiko, nusiunčiau užklausimus, bet kai kurių visai nesupratau: nuotraukų arba nėra, arba prastos kokybės...
Gal kas galite numesti nuorodą, kur ta tema, kur rekomenduojami gėlių salonai?.. O tai google`as visai nepadeda man, arba aš naudotis nemoku, bet kokis 5-7 salonus teradau Vilniuje...
Gal kas galite numesti nuorodą, kur ta tema, kur rekomenduojami gėlių salonai?.. O tai google`as visai nepadeda man, arba aš naudotis nemoku, bet kokis 5-7 salonus teradau Vilniuje...
Mergaites, o kokias pieno baltumo geles patartumete birzelio pradzioje? Taip nesinori roziu ir freziju.. Ar bijunu tokiu buna?
mergaites padekite isrinkau as sau tokia puokste
o kokias puokstes pamergytem isrinkt ,gal galite ka nors pasiulyt? buciau labai dekinga
o kokias puokstes pamergytem isrinkt ,gal galite ka nors pasiulyt? buciau labai dekinga
QUOTE(jums @ 2011 03 29, 11:11)
Mergaites, o kokias pieno baltumo geles patartumete birzelio pradzioje? Taip nesinori roziu ir freziju.. Ar bijunu tokiu buna?
manau, kad bijunu birzelio menesi tikrai gausi, ju buna ir kremines ir rausvos ir gelsvos spalvytes as pati apie juos galvoju, bet man reikia liepos menesiui
QUOTE(jums @ 2011 03 29, 10:11)
Bijūnų birželį būna. Dėl spalvų tai būna balti, rausvi ir po to yra toki lengvai iš šampaninės į rausvą pereinantys. Na jie toki įdomūs: kai susikleidę atrodo, kad bus rausvi, kai visiškai pilnai išsiskleidžia - atrodo kaip balti su gelsvais keliais žiedlapiais. Bet visumoje į puokštę dedami labaiu susikleidę, kad dar dienos eigoje jie skleisisi ir greitai nevystų, tai puokštės spalva švelniai rausva būna
Papildyta:
QUOTE(ajaz @ 2011 03 29, 10:21)
mergaites padekite isrinkau as sau tokia puokste
Būtų gražu jeigu derintumėte tos pačios rūšies gėles Galite palikti tik žalsvas orchidėjas arba tik rožes, bet spalvų daug nemakaluokite
Sveikos as irgi mastau apie pieno baltumo gelytes.... manau irgi rinksiuosi bijunus.... Ka dar galetumet rekomenduoti...
QUOTE(vavuum @ 2011 03 29, 10:51)
Sveikos as irgi mastau apie pieno baltumo gelytes.... manau irgi rinksiuosi bijunus.... Ka dar galetumet rekomenduoti...
o kai jus tuoksites jie zydes?