Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(pasta222 @ 2011 03 22, 15:25)
ačiu, ačiu mergaites 4u.gif kaip visada kai darau greituka visoms patinka o kai darai valandu valandas vis kažko truksta g.gif , dar apie šlape beze aš ja pamilau iš pirmo karto ir turbut dar ilgai kol..... hihihi.gif

neparasei is ko tos rozes padarytos ax.gif
Atsakyti
tai greiciausiai,is slapios beze g.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles, labai prasau pasidalinkit patirtimi ir paaiskinkit man kas yra tas mmg ? renku info nes noriu issikept koki torciuka, kas zino gal patiks ir eisiu i prieki. Jau kone viska suprantu, nu bet kas tas mmg doh.gif . Prasau isverskit man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 03 22, 19:51)
Sveikos kepejeles, labai prasau pasidalinkit patirtimi ir paaiskinkit man kas yra tas mmg ? renku info nes noriu issikept koki torciuka, kas zino gal patiks ir eisiu i prieki. Jau kone viska suprantu, nu bet kas tas mmg  doh.gif  . Prasau isverskit man biggrin.gif

Tai torto dengimo masė , receptas Mein . smile.gif
Atsakyti
ot aciu labai uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 22, 20:11)
neparasei is ko tos rozes padarytos ax.gif

aciprašom ax.gif buvau nuklydus lotuliukas.gif iš šlapios bezes mirksiukas.gif man geriau daresi negu iš tos standartines, labai gerai laike forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 22, 20:55)
Tai torto dengimo masė , receptas Mein . smile.gif

persiprašau, bet tokios narės nežinau schmoll.gif mano žiniom, šitas receptas yra MEIAN cool.gif
Atsakyti
kaip gaila, kad jinai apleido mūsų gretas, jos tortai buvo įspūdingi wub.gif Srovės pasiilgau 4u.gif skrystyn ax.gif
Atsakyti
ar su slapia beze galima torta irgi pora dienu anskciau pasidaryti ir padeti i koki saldytuva? ir slapia beze riekia tepti ant sviesto mases? ar gerai laikosi? ir kada i slapia beze reikia pilti dazus?
blush2.gif g.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 22, 21:22)
aciprašom ax.gif buvau nuklydus lotuliukas.gif  iš šlapios bezes mirksiukas.gif  man geriau daresi negu iš tos standartines, labai gerai laike forma smile.gif

nu cia tai geras bigsmile.gif
kaip su bezu padarytu tokias geles? kokio antgalio reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2011 03 22, 23:04)
ar su slapia beze galima torta irgi pora dienu anskciau pasidaryti ir padeti i koki saldytuva?  ir slapia beze riekia tepti ant sviesto mases? ar gerai laikosi? ir kada i slapia beze reikia pilti dazus?     
blush2.gif  g.gif  ax.gif  4u.gif

apie slapios bezes naudojima buvo gan placiai kalbama siandien,vakar,uzakar...
tepti galima ir be sviestinio kremo,bet del sventos ramybes jis pageidautinas,nes yra kam siektiek visgi paciuoze.apie dazu pilima i beze, rasoma paciame recepte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 03 22, 15:56)
aš naudoju ko gero visas Sugarflair spalvas (na keleto žalių dar nesu išbandžius). Tikrai geri dažai, o svarbiausia - be skonio. Ir ant jų yra galiojimo laikas nurodytas rolleyes.gif
Americolor atradau kaip gerą dažą  tik tai pirktinei masytei dažyti. Nes americolor dažai turi kartų skonį, tačiau nepramuša masytės saldumo.

aciu 4u.gif
Atsakyti