Pintike - visi tortukai labai grazus o tas surys tai isvis
sveikos,
gal kuri galit imest savo koki tortuka ar nuoroda su boruzem. Bet man reikia tokios didesnes, sustresnes, nu ta prasme su veiduku...
aciu, jei kas padesit...
gal kuri galit imest savo koki tortuka ar nuoroda su boruzem. Bet man reikia tokios didesnes, sustresnes, nu ta prasme su veiduku...
aciu, jei kas padesit...
QUOTE(Auksiuke @ 2011 03 22, 14:24)
sveikos,
aciu, jei kas padesit...
aciu, jei kas padesit...
Va SM nares neli darytas http://www.google.lt.../...152&bih=581 Asseni tortas boruzele http://www.google.lt...=1t:429,r:7,s:0
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 21, 23:29)
Super Super
is ko rozes? nu tikrai labai labai grazus, siaip man su kvietkais nepatinka tortai, nu bet sitas
ir tikrai ziuriu tas 'slapias bezas' jau visas valdo, reiktu ir man pabandyti
is ko rozes? nu tikrai labai labai grazus, siaip man su kvietkais nepatinka tortai, nu bet sitas
ir tikrai ziuriu tas 'slapias bezas' jau visas valdo, reiktu ir man pabandyti
ačiu, ačiu mergaites kaip visada kai darau greituka visoms patinka o kai darai valandu valandas vis kažko truksta , dar apie šlape beze aš ja pamilau iš pirmo karto ir turbut dar ilgai kol.....
QUOTE(Cipciukas @ 2011 03 22, 12:46)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Napoleonas su džiovintais vaisiais , pastilažas ..3.100 g. .
Napoleonas su džiovintais vaisiais , pastilažas ..3.100 g. .
Kokios rozytes fainulkos Ir visas torciukas toks mielai Cipciukiskas Man tokie visi jusu su gelytem tai pasaka O kaspineliai su formeles daryti tikriausiai? Nes labai ideliai lygus visi atrodo.
rafaelo tortukas ," greitukas" ryte kepiau, po piet pasiima uz tai ir lapai pavytę ir lelija prasižiojus dengta cipciuko pastilazu ir aisingu ..... nemoku bezė nei sausos nei šlapios o dar dukriukas lūpą prasikirto
QUOTE(pasta222 @ 2011 03 22, 15:25)
tamstos az perpildytas,tai rasau cia-aciu
Cipciuk, gal po 50 g.
QUOTE(wingaile @ 2011 03 22, 15:43)
rafaelo tortukas ," greitukas" ryte kepiau, po piet pasiima
nu jei man taip an smugio paprasytu torto,tai as turbut jokio neislipdyciau,o is streso wc tupeciau
sauniai viskas pavyko
QUOTE(Jugita25 @ 2011 03 22, 14:48)
Cipciuk, gal po 50 g.
Pilk , bet 100 g.
Bantukai su silikono įspaudu daryti .