Olesta, kur "Purienos" receptukas Kazkada buvo tortukas, kazin cia tas pats
ne ne tas pats, nes čia man toks šovė į galvą, tiek receptas, tiek pavadinimas, čia juodo miško biskvitai su Kuršėnų vyniotinio kremu+ grietinėlės dajungiau, sulaisčiau slyvų kompotu naminiu...masė buvo gatava, torto puošimas su pjaustymu, papuošimu 1,5 valandos...nu turėjau kas trukdo dirbti, būčiau greičiau susisukus, bet kai dviems mažiems mamos reikia būtinai tą vieną valandą kai dirbti reikia, tai ir užsiterlinau
kam ta prabanga, ką aš žinau kada koks tortas pasitaikys, ieškau naminių parankinių priemonių ką panaudoti papuošimams. Teisingai Asseni sakė, dantų krapštukai, rankos, kočėlas, peilis ir t.t. daug namie įrankių, tik reikia sugalvoti kaip panaudoti
kam ta prabanga, ką aš žinau kada koks tortas pasitaikys, ieškau naminių parankinių priemonių ką panaudoti papuošimams. Teisingai Asseni sakė, dantų krapštukai, rankos, kočėlas, peilis ir t.t. daug namie įrankių, tik reikia sugalvoti kaip panaudoti
Olesta, puiki raketė Atrodo tikroviškai!
Atnešiau ir aš tortukų:
"Lia-Lia gimtadienis":
Viduje - vaisinis tortas su ananasais, papuošimai - pastilažas, bezė.
"Pavasario mintys apie sodą" (moteriai, turinčiai sodą ir mėgstančiai jame dirbti ):
Viduje - griliažinis tortas (ačiū labai Cipciukui už receptą ), papuošimai - pastilažas, aisingas, kokoso drožlės.
O čia seniai darytas.
"Elegantiškas":
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - augalinė grietinėlė, rožės iš obuolių, šokoladas.
Atnešiau ir aš tortukų:
"Lia-Lia gimtadienis":
Viduje - vaisinis tortas su ananasais, papuošimai - pastilažas, bezė.
"Pavasario mintys apie sodą" (moteriai, turinčiai sodą ir mėgstančiai jame dirbti ):
Viduje - griliažinis tortas (ačiū labai Cipciukui už receptą ), papuošimai - pastilažas, aisingas, kokoso drožlės.
O čia seniai darytas.
"Elegantiškas":
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - augalinė grietinėlė, rožės iš obuolių, šokoladas.
ačiū Migle79, bet jau Tavo tortai nėr net žodžių susižavėjimui išreikšti, labai TOBULI
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 29, 11:04)
Atnešiau ir aš tortukų:
Labai grazus. O tas pakutinis, tokiu svelniu spalvu, labai labai
Olesta kaip grazu
Migle,nu be zodziu
As norejau paklaust, o is kurios mases geriau daryt juostele torto apacioje, na kad ja dedant nesutrukt, kaip jus ja perkelet ir apjuosiat torta? aciu
Migle,nu be zodziu
As norejau paklaust, o is kurios mases geriau daryt juostele torto apacioje, na kad ja dedant nesutrukt, kaip jus ja perkelet ir apjuosiat torta? aciu
visos juostelės ant tortų daromos iš tos pačios masės, kuria ir dengiamas tortas, jos netrūkinėja
Ačiū labai
QUOTE(Milux @ 2011 03 29, 10:18)
Aš juostelę dariau iš Cipciuko pastilažo, sald. masės. Paprastas pastilažas netinka, nes jis greitai džiūna.
Olesta, gerule rakete
Migle, nu jau tas su sooodu, fantastika koks grazus Mano anytai labai tiktu
Migle, nu jau tas su sooodu, fantastika koks grazus Mano anytai labai tiktu
snickers. 1,8kg pastilazas
mergickos labai dailus torciukai
Lapelyte,nebepamenu,su kokiu "marmalu"aptepi,kad jie blizgetu nes,man kartais reikia,bet uzmusk nepamenu....tik zinau,kad kazkas klause
Lapelyte,nebepamenu,su kokiu "marmalu"aptepi,kad jie blizgetu nes,man kartais reikia,bet uzmusk nepamenu....tik zinau,kad kazkas klause
QUOTE(keno @ 2011 03 29, 12:16)
mergickos labai dailus torciukai
su vandenuku