Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Olesta, kur "Purienos" receptukas smile.gif Kazkada buvo thumbup.gif tortukas, kazin cia tas pats g.gif biggrin.gif
Atsakyti
ne ne tas pats, nes čia man toks šovė į galvą, tiek receptas, tiek pavadinimas, čia juodo miško biskvitai su Kuršėnų vyniotinio kremu+ grietinėlės dajungiau, sulaisčiau slyvų kompotu naminiu...masė buvo gatava, torto puošimas su pjaustymu, papuošimu 1,5 valandos...nu turėjau kas trukdo dirbti, būčiau greičiau susisukus, bet kai dviems mažiems mamos reikia būtinai tą vieną valandą kai dirbti reikia, tai ir užsiterlinau 4u.gif
kam ta prabanga, ką aš žinau kada koks tortas pasitaikys, ieškau naminių parankinių priemonių ką panaudoti papuošimams. Teisingai Asseni sakė, dantų krapštukai, rankos, kočėlas, peilis ir t.t. daug namie įrankių, tik reikia sugalvoti kaip panaudoti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 29 kovo 2011 - 09:57
Olesta, puiki raketė 4u.gif Atrodo tikroviškai!

Atnešiau ir aš tortukų:

"Lia-Lia gimtadienis":
user posted image
Viduje - vaisinis tortas su ananasais, papuošimai - pastilažas, bezė.

"Pavasario mintys apie sodą" (moteriai, turinčiai sodą ir mėgstančiai jame dirbti smile.gif ):
user posted image
Viduje - griliažinis tortas (ačiū labai Cipciukui už receptą 4u.gif ), papuošimai - pastilažas, aisingas, kokoso drožlės.

O čia seniai darytas.
"Elegantiškas":
user posted image
Viduje - vaisinis tortas, papuošimai - augalinė grietinėlė, rožės iš obuolių, šokoladas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Migle79: 29 kovo 2011 - 10:06
ačiū Migle79, bet jau Tavo tortai wub.gif wub.gif wub.gif nėr net žodžių susižavėjimui išreikšti, labai TOBULI thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2011 03 29, 11:04)
Atnešiau ir aš tortukų:

Labai grazus. O tas pakutinis, tokiu svelniu spalvu, labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 29 kovo 2011 - 10:18
Olesta kaip grazu thumbup.gif

Migle,nu be zodziu wub.gif

As norejau paklaust, o is kurios mases geriau daryt juostele torto apacioje, na kad ja dedant nesutrukt, kaip jus ja perkelet ir apjuosiat torta? aciu 4u.gif
Atsakyti
visos juostelės ant tortų daromos iš tos pačios masės, kuria ir dengiamas tortas, jos netrūkinėja 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai 4u.gif

QUOTE(Milux @ 2011 03 29, 10:18)
As norejau paklaust, o is kurios mases geriau daryt juostele torto apacioje, na kad ja dedant nesutrukt, kaip jus ja perkelet ir apjuosiat torta? aciu 4u.gif
Aš juostelę dariau iš Cipciuko pastilažo, sald. masės. Paprastas pastilažas netinka, nes jis greitai džiūna.
Atsakyti
Olesta, gerule rakete bigsmile.gif
Migle, nu jau tas su sooodu, fantastika koks grazus wub.gif Mano anytai labai tiktu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
snickers. 1,8kg pastilazas
user posted image
Atsakyti
mergickos 4u.gif labai dailus torciukai drinks_cheers.gif
Lapelyte,nebepamenu,su kokiu "marmalu"aptepi,kad jie blizgetu smile.gif nes,man kartais reikia,bet uzmusk nepamenu....tik zinau,kad kazkas klause rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2011 03 29, 12:16)
mergickos 4u.gif labai dailus torciukai drinks_cheers.gif
Lapelyte,nebepamenu,su kokiu "marmalu"aptepi,kad jie blizgetu smile.gif nes,man kartais reikia,bet uzmusk nepamenu....tik zinau,kad kazkas klause rolleyes.gif

su vandenuku mirksiukas.gif
Atsakyti