Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Tortas su vysniom ir persikais, kokosas, obuoliu rozes
user posted image

user posted image
[/quote]
Sveikutes norejau paklaisti kaip daromos tos rozytes?
Atsakyti
sveikos merginos,

nugis nusprendziau ir as pabandyti graziai papuosti tortuka....
(kad tik tas bandymas pirmas nebutu paskui siukslinej.... na svarbu tortas pats liks lotuliukas.gif )

iskart atsiprasau, neturiu laikiuko skaityti visu temu, keik skaiciau (o skaiciau tikrai nemazai blush2.gif ) bet neradau....

1. kur perkate maistinius dazus? ir kokiu geriausia pirkt....
2. (ateiciai), imeskite nuoroda is kur nusipirkti gerus irankius daryti papuosimams, jus jau su praktika, tai manau tikrai jau zinot kas geriausia smile.gif blush2.gif
3. jei neturiu mikrobanges, kur geriausia tirpinti (kai reikia), tarkime saldainius....ant kaitlentes (elektrine pas mane) ar orkaiteje....?
4. zinau kad yra kociojimo tokios masinos, ar naudojate ? ar viska geriau rankytemis....rankytemis..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2011 03 29, 08:30)
Sveikutes norejau paklaisti kaip daromos tos rozytes?

Rožės padarytos iš obuolių. Viršutinėje papuošimų temoje yra aprašytas tokių rožių darymo procesas.
Atsakyti
1. kur perkate maistinius dazus? ir kokiu geriausia pirkt.... visos perka skirtingus dazus, pagrinde perkame internetu is Anglijos
2. (ateiciai), imeskite nuoroda is kur nusipirkti gerus irankius daryti papuosimams, jus jau su praktika, tai manau tikrai jau zinot kas geriausia smile.gif blush2.gif Ziurint kokius papuosimus planuojate daryt, figurelem pradzioje uztenka dantu krapstuko, teptuko, peilio, rozem irankiu visai nebutina turet, kitos formeles gelytem ir ivairus irankiai perkami taip pat pagrinde internetu, pagal poreiki, ziurint kam ko reikia
3. jei neturiu mikrobanges, kur geriausia tirpinti (kai reikia), tarkime saldainius....ant kaitlentes (elektrine pas mane) ar orkaiteje....? ant garu ant kaitlentes
4. zinau kad yra kociojimo tokios masinos, ar naudojate ? ar viska geriau rankytemis....rankytemis..... biggrin.gif galima pirkti, bet siap brangoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 29 kovo 2011 - 08:41
QUOTE(Asseni @ 2011 03 29, 08:33)
Oj, mergaites, mergaites  doh.gif
Tai gi kodel Jus neskaitot? Net dvi zinutes po tortu buvo su paaiskinimu  mirksiukas.gif

supratau..... vakar skaičiau kokias dvi pilnas temas, bet matyt ne tas... atsiprašau....kad laiko daug reikia skaitymui visos žinome, turbūt nepasitesinimas kad darbai neleidžia ilgai sėdėti... (darbas namie mano, su neribotomis valandomis, iki ryto biggrin.gif )
Tokio atsakymo ir tikėjaus tiesą sakant, laiko pas visas dabar ne marios.... blush2.gif

vistiek ačiū 4u.gif Po biški perkaitysiu gal... noriu velykoms tortuką gražų padaryt, o iki to dar vieną pabandyt blush2.gif o laiko visai žiūriu iki tų velykų nelikę (mano laiko matavimais lotuliukas.gif )

ačiūūūū už atsakymus smile.gif
ta kočiavimo mašinytė žinau tokia maža būna, naminė tokia smile.gif
kas liečia papuošimams tai išties, užteks man ir eilinių pradžiai smile.gif

dabar dažų reikia pažiūrėt, pati dažnai perku priemones iš užsienio irgi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudaakė: 29 kovo 2011 - 08:45
QUOTE(Rudaakė @ 2011 03 29, 08:42)
supratau.....  vakar skaičiau kokias dvi pilnas temas, bet matyt ne tas... atsiprašau....kad laiko daug reikia skaitymui visos žinome, turbūt nepasitesinimas kad darbai neleidžia ilgai sėdėti... (darbas namie mano, su neribotomis valandomis, iki ryto  biggrin.gif )
Tokio atsakymo ir tikėjaus tiesą sakant, laiko pas visas dabar ne marios.... blush2.gif

postas apie skaityma buvo skirtas tortui kuriame rozem is obuoliu, net parasiau, kad po tortu buvo 2 zinutes su atsakymais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2011 03 29, 08:42)

ačiūūūū už atsakymus smile.gif
ta kočiavimo mašinytė žinau tokia maža būna, naminė tokia smile.gif
kas liečia papuošimams tai išties, užteks man ir eilinių pradžiai smile.gif

dabar dažų reikia pažiūrėt, pati dažnai perku priemones iš užsienio irgi.

skubiai per kelias dienas dažai iš čia galima sal2 4u.gif
o dėl įrankių,tai asmeniškai aš iš pradžių nusipirkau paprasčiausius iš maximos plastmasinius antgalius ir vienkartinius maišiukus,kai pamačiau kad man tai patinka ir gaminu ne tik sau bet ir pažįstamiems tai užsisakiau iš Anglijos ir laukiu nesulaukiu 4u.gif
Atsakyti
Tortas „Puriena“, dengtas pastilažu, burbuliukai padaryti 5 Nr. antgaliuku, pjausčiau iš stačiakampio torto...svoris 2,2 kg, raketės skersmuo 21 cm...

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 29, 10:30)
Tortas „Puriena“, dengtas pastilažu, burbuliukai padaryti 5 Nr. antgaliuku, pjausčiau iš stačiakampio torto...svoris 2,2 kg, raketės skersmuo 21 cm...

Grazus wub.gif O kur tie burbuliukai? 9turbut kvailas klausimas, bet nesupratau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 29 kovo 2011 - 09:35
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 29, 09:34)
Grazus wub.gif  O kur tie burbuliukai? 9turbut kvailas klausimas, bet nesupratau)

ant mėlynos masės yra burbulinis raštas, jis padarytas antgaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 29, 10:37)
ant mėlynos masės yra burbulinis raštas, jis padarytas antgaliu smile.gif

Aciu. aisku, as galvojau ten taip su rastu iskociota mase. ax.gif
Atsakyti
Olesta, mama mija blink.gif , tai kiek laiko tau uztruko ji daryt . As dariau raketes rasta su bulvine tarka blush2.gif
Atsakyti