sveikos merginos,
nugis nusprendziau ir as pabandyti graziai papuosti tortuka....
(kad tik tas bandymas pirmas nebutu paskui siukslinej.... na svarbu tortas pats liks )
iskart atsiprasau, neturiu laikiuko skaityti visu temu, keik skaiciau (o skaiciau tikrai nemazai ) bet neradau....
1. kur perkate maistinius dazus? ir kokiu geriausia pirkt....
2. (ateiciai), imeskite nuoroda is kur nusipirkti gerus irankius daryti papuosimams, jus jau su praktika, tai manau tikrai jau zinot kas geriausia
3. jei neturiu mikrobanges, kur geriausia tirpinti (kai reikia), tarkime saldainius....ant kaitlentes (elektrine pas mane) ar orkaiteje....?
4. zinau kad yra kociojimo tokios masinos, ar naudojate ? ar viska geriau rankytemis....rankytemis.....
nugis nusprendziau ir as pabandyti graziai papuosti tortuka....
(kad tik tas bandymas pirmas nebutu paskui siukslinej.... na svarbu tortas pats liks )
iskart atsiprasau, neturiu laikiuko skaityti visu temu, keik skaiciau (o skaiciau tikrai nemazai ) bet neradau....
1. kur perkate maistinius dazus? ir kokiu geriausia pirkt....
2. (ateiciai), imeskite nuoroda is kur nusipirkti gerus irankius daryti papuosimams, jus jau su praktika, tai manau tikrai jau zinot kas geriausia
3. jei neturiu mikrobanges, kur geriausia tirpinti (kai reikia), tarkime saldainius....ant kaitlentes (elektrine pas mane) ar orkaiteje....?
4. zinau kad yra kociojimo tokios masinos, ar naudojate ? ar viska geriau rankytemis....rankytemis.....
QUOTE(surmute @ 2011 03 29, 08:30)
Sveikutes norejau paklaisti kaip daromos tos rozytes?
Rožės padarytos iš obuolių. Viršutinėje papuošimų temoje yra aprašytas tokių rožių darymo procesas.
1. kur perkate maistinius dazus? ir kokiu geriausia pirkt.... visos perka skirtingus dazus, pagrinde perkame internetu is Anglijos
2. (ateiciai), imeskite nuoroda is kur nusipirkti gerus irankius daryti papuosimams, jus jau su praktika, tai manau tikrai jau zinot kas geriausia Ziurint kokius papuosimus planuojate daryt, figurelem pradzioje uztenka dantu krapstuko, teptuko, peilio, rozem irankiu visai nebutina turet, kitos formeles gelytem ir ivairus irankiai perkami taip pat pagrinde internetu, pagal poreiki, ziurint kam ko reikia
3. jei neturiu mikrobanges, kur geriausia tirpinti (kai reikia), tarkime saldainius....ant kaitlentes (elektrine pas mane) ar orkaiteje....? ant garu ant kaitlentes
4. zinau kad yra kociojimo tokios masinos, ar naudojate ? ar viska geriau rankytemis....rankytemis..... galima pirkti, bet siap brangoka
2. (ateiciai), imeskite nuoroda is kur nusipirkti gerus irankius daryti papuosimams, jus jau su praktika, tai manau tikrai jau zinot kas geriausia Ziurint kokius papuosimus planuojate daryt, figurelem pradzioje uztenka dantu krapstuko, teptuko, peilio, rozem irankiu visai nebutina turet, kitos formeles gelytem ir ivairus irankiai perkami taip pat pagrinde internetu, pagal poreiki, ziurint kam ko reikia
3. jei neturiu mikrobanges, kur geriausia tirpinti (kai reikia), tarkime saldainius....ant kaitlentes (elektrine pas mane) ar orkaiteje....? ant garu ant kaitlentes
4. zinau kad yra kociojimo tokios masinos, ar naudojate ? ar viska geriau rankytemis....rankytemis..... galima pirkti, bet siap brangoka
QUOTE(Asseni @ 2011 03 29, 08:33)
Oj, mergaites, mergaites
Tai gi kodel Jus neskaitot? Net dvi zinutes po tortu buvo su paaiskinimu
Tai gi kodel Jus neskaitot? Net dvi zinutes po tortu buvo su paaiskinimu
supratau..... vakar skaičiau kokias dvi pilnas temas, bet matyt ne tas... atsiprašau....kad laiko daug reikia skaitymui visos žinome, turbūt nepasitesinimas kad darbai neleidžia ilgai sėdėti... (darbas namie mano, su neribotomis valandomis, iki ryto )
Tokio atsakymo ir tikėjaus tiesą sakant, laiko pas visas dabar ne marios....
vistiek ačiū Po biški perkaitysiu gal... noriu velykoms tortuką gražų padaryt, o iki to dar vieną pabandyt o laiko visai žiūriu iki tų velykų nelikę (mano laiko matavimais )
ačiūūūū už atsakymus
ta kočiavimo mašinytė žinau tokia maža būna, naminė tokia
kas liečia papuošimams tai išties, užteks man ir eilinių pradžiai
dabar dažų reikia pažiūrėt, pati dažnai perku priemones iš užsienio irgi.
QUOTE(Rudaakė @ 2011 03 29, 08:42)
supratau..... vakar skaičiau kokias dvi pilnas temas, bet matyt ne tas... atsiprašau....kad laiko daug reikia skaitymui visos žinome, turbūt nepasitesinimas kad darbai neleidžia ilgai sėdėti... (darbas namie mano, su neribotomis valandomis, iki ryto )
postas apie skaityma buvo skirtas tortui kuriame rozem is obuoliu, net parasiau, kad po tortu buvo 2 zinutes su atsakymais
QUOTE(Rudaakė @ 2011 03 29, 08:42)
ačiūūūū už atsakymus
ta kočiavimo mašinytė žinau tokia maža būna, naminė tokia
kas liečia papuošimams tai išties, užteks man ir eilinių pradžiai
dabar dažų reikia pažiūrėt, pati dažnai perku priemones iš užsienio irgi.
skubiai per kelias dienas dažai iš čia galima sal2
o dėl įrankių,tai asmeniškai aš iš pradžių nusipirkau paprasčiausius iš maximos plastmasinius antgalius ir vienkartinius maišiukus,kai pamačiau kad man tai patinka ir gaminu ne tik sau bet ir pažįstamiems tai užsisakiau iš Anglijos ir laukiu nesulaukiu
QUOTE(Olesta @ 2011 03 29, 10:30)
Tortas Puriena, dengtas pastilažu, burbuliukai padaryti 5 Nr. antgaliuku, pjausčiau iš stačiakampio torto...svoris 2,2 kg, raketės skersmuo 21 cm...
Grazus O kur tie burbuliukai? 9turbut kvailas klausimas, bet nesupratau)
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 29, 09:34)
Grazus O kur tie burbuliukai? 9turbut kvailas klausimas, bet nesupratau)
ant mėlynos masės yra burbulinis raštas, jis padarytas antgaliu
QUOTE(Olesta @ 2011 03 29, 10:37)
ant mėlynos masės yra burbulinis raštas, jis padarytas antgaliu
Aciu. aisku, as galvojau ten taip su rastu iskociota mase.
Olesta, mama mija , tai kiek laiko tau uztruko ji daryt . As dariau raketes rasta su bulvine tarka