Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

O jei juostele daryt is tos pacios dengimo mases, tai pati kaspina turbut reiketu anksciau padaryt, kad jis isdziutu ir forma laikytu... g.gif Tai pries kiek laiko ji mazdaug galima butu padaryt. Nes planuose turiu torta su kaspinu, tai ir man tai aktualu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 03 28, 15:31)
O kaip padaryti kad obuoliukas neparuduotu gal i zele mirkyta?


Taip taip, butinai pamirkyti i zele obuoliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(michele @ 2011 03 28, 16:31)
O kaip padaryti kad obuoliukas neparuduotu gal i zele mirkyta?

taigi ka tik paaiskino kaip ir kas ir kur.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 28, 16:33)
Taip taip, butinai pamirkyti i zele obuoliukus  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 28 kovo 2011 - 15:34
asseni,koks valgomas tortas wub.gif thumbup.gif niam,niam biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 28, 15:26)
Tai zinau, ka reiskia "valgomas" (skaitau viska) mirksiukas.gif . O kikenu todel, kad kazkaip nepanasus i jusu kitus tortus. Ir tikiu tikrai, kad valgomas. lotuliukas.gif  Norisi butent tu gelyciu paragaut wub.gif Labai grazus mirksiukas.gif  wub.gif

Butu mano valia, tai tik tokius ir daryciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 28, 15:32)
O jei juostele daryt is tos pacios dengimo mases, tai pati kaspina turbut reiketu anksciau padaryt, kad jis isdziutu ir forma laikytu... g.gif Tai pries kiek laiko ji mazdaug galima butu padaryt. Nes planuose turiu torta su kaspinu, tai ir man tai aktualu. ax.gif


kaspina galima tuo pačiu medu daryti,tik reiks y vidu ykišti ko nors,kad ir maistines pleveles suspausta gabaliuka,kad forma laikytu...o kai truputy padžius-išimsit.....o galit ir iš anksto pasidaryti....
Atsakyti
Mergaitės, aš su dar vienu klausimu pas jus:
Kaip jūs kepat biskvitus, kad jie neiškiltų per vidurį? Man gaunasi toks iškilęs pyragas ir tada skirtingo dydžio papločiai gaunasi doh.gif O kai plyšius užpildau ir kompensuoju kremu, tada jis toks ne visai stabilus būna blush2.gif jau nėra ką kalbėti apie dengimą kokia nors mase doh.gif
Atsakyti
jei jau tau iskyla-nupjauk ta iskilima,ir viskas mirksiukas.gif nezinau,bet man ji niekad nekyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Lobe @ 2011 03 28, 18:17)
Mergaitės, aš su dar vienu klausimu pas jus:
Kaip jūs kepat biskvitus, kad jie neiškiltų per vidurį? Man gaunasi toks iškilęs pyragas ir tada skirtingo dydžio papločiai gaunasi doh.gif O kai plyšius užpildau ir kompensuoju kremu, tada jis toks ne visai stabilus būna blush2.gif jau nėra ką kalbėti apie dengimą kokia nors mase doh.gif

man visi iki siol idealiai iskepa,tik juodo misko biskvitas su kuprele-kai ji reikalinga,tai liux,kai ne,tik iskepta biskvita verciu kalniuku i apacia ir ant virsaus dar kanors ne itin sunkaus uzdedu-pasislegia ir ne idealus,bet gan grazus biskvitai buna smile.gif
o siaip,gal miltu padauginat g.gif
Atsakyti
su kokiu antgaliu dzibuojat? g.gif ieskau ieskau ale niekaip nerandu parasyta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssagis: 28 kovo 2011 - 18:17
Asseni, labai labai skanios gelytes!
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 28, 10:44)

dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard. 4u.gif

o kas jiems blogai,čia dėl kainos? g.gif
Atsakyti