O jei juostele daryt is tos pacios dengimo mases, tai pati kaspina turbut reiketu anksciau padaryt, kad jis isdziutu ir forma laikytu... Tai pries kiek laiko ji mazdaug galima butu padaryt. Nes planuose turiu torta su kaspinu, tai ir man tai aktualu.
QUOTE(michele @ 2011 03 28, 15:31)
O kaip padaryti kad obuoliukas neparuduotu gal i zele mirkyta?
Taip taip, butinai pamirkyti i zele obuoliukus
QUOTE(michele @ 2011 03 28, 16:31)
O kaip padaryti kad obuoliukas neparuduotu gal i zele mirkyta?
taigi ka tik paaiskino kaip ir kas ir kur....
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2011 03 28, 16:33)
Taip taip, butinai pamirkyti i zele obuoliukus
asseni,koks valgomas tortas niam,niam
Aciu, mergaites
Butu mano valia, tai tik tokius ir daryciau
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 28, 15:26)
Tai zinau, ka reiskia "valgomas" (skaitau viska) . O kikenu todel, kad kazkaip nepanasus i jusu kitus tortus. Ir tikiu tikrai, kad valgomas. Norisi butent tu gelyciu paragaut Labai grazus
Butu mano valia, tai tik tokius ir daryciau
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 28, 15:32)
O jei juostele daryt is tos pacios dengimo mases, tai pati kaspina turbut reiketu anksciau padaryt, kad jis isdziutu ir forma laikytu... Tai pries kiek laiko ji mazdaug galima butu padaryt. Nes planuose turiu torta su kaspinu, tai ir man tai aktualu.
kaspina galima tuo pačiu medu daryti,tik reiks y vidu ykišti ko nors,kad ir maistines pleveles suspausta gabaliuka,kad forma laikytu...o kai truputy padžius-išimsit.....o galit ir iš anksto pasidaryti....
Mergaitės, aš su dar vienu klausimu pas jus:
Kaip jūs kepat biskvitus, kad jie neiškiltų per vidurį? Man gaunasi toks iškilęs pyragas ir tada skirtingo dydžio papločiai gaunasi O kai plyšius užpildau ir kompensuoju kremu, tada jis toks ne visai stabilus būna jau nėra ką kalbėti apie dengimą kokia nors mase
Kaip jūs kepat biskvitus, kad jie neiškiltų per vidurį? Man gaunasi toks iškilęs pyragas ir tada skirtingo dydžio papločiai gaunasi O kai plyšius užpildau ir kompensuoju kremu, tada jis toks ne visai stabilus būna jau nėra ką kalbėti apie dengimą kokia nors mase
jei jau tau iskyla-nupjauk ta iskilima,ir viskas nezinau,bet man ji niekad nekyla
QUOTE(La Lobe @ 2011 03 28, 18:17)
Mergaitės, aš su dar vienu klausimu pas jus:
Kaip jūs kepat biskvitus, kad jie neiškiltų per vidurį? Man gaunasi toks iškilęs pyragas ir tada skirtingo dydžio papločiai gaunasi O kai plyšius užpildau ir kompensuoju kremu, tada jis toks ne visai stabilus būna jau nėra ką kalbėti apie dengimą kokia nors mase
Kaip jūs kepat biskvitus, kad jie neiškiltų per vidurį? Man gaunasi toks iškilęs pyragas ir tada skirtingo dydžio papločiai gaunasi O kai plyšius užpildau ir kompensuoju kremu, tada jis toks ne visai stabilus būna jau nėra ką kalbėti apie dengimą kokia nors mase
man visi iki siol idealiai iskepa,tik juodo misko biskvitas su kuprele-kai ji reikalinga,tai liux,kai ne,tik iskepta biskvita verciu kalniuku i apacia ir ant virsaus dar kanors ne itin sunkaus uzdedu-pasislegia ir ne idealus,bet gan grazus biskvitai buna
o siaip,gal miltu padauginat
su kokiu antgaliu dzibuojat? ieskau ieskau ale niekaip nerandu parasyta
Asseni, labai labai skanios gelytes!
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 28, 10:44)
dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard.
o kas jiems blogai,čia dėl kainos?