Bijuna Man irgi būtų labai įdomu dėl antgaliukų Tortus kepiau ir anksčiau, bet papuošimai buvo minimalūs, tai su džiuvesėliais tai tiesiog grietinėlė ar kokosas o šį tortą darydama mečiau sau iššūkį išbandydama pirmą kartą ir pastiliažą ir beze ir ką pavyko iki tobulumo dar labai labai toli, bet pradžia pradėta
QUOTE(rututex @ 2011 03 28, 09:35)
šaunuole viskas gerai su spalvom, tik skaičiai nelabai gražiai žiurisi na čia mano nuomune
dėl cukrinės masytės: nesu šimtu proc tikra, kad nuėję ten nusipirksit, nu gal... sufasuota dėžėse po 5 kg, kaina ~10 lt/kg
dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard.
dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard.
Man reikia jau siam savaitgaliui , nera kada is uzsienio siustis.
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 28, 11:44)
dėl cukrinės masytės: nesu šimtu proc tikra, kad nuėję ten nusipirksit, nu gal... sufasuota dėžėse po 5 kg, kaina ~10 lt/kg
dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard.
dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard.
o ji pradaryta ar sustingsta ar kaip, kokiu greiciu reikia suvartoti?
sveikutes
neradau niekur kaip daryti papukus
noriu paklaust jeigu as kepsiu meduti papukams ar as galiu idaru aptept juos ir tada ant virsaus deti aisinga sorry uz kvailus gal klausimus bet pirma karta bandysiu su aisingu
neradau niekur kaip daryti papukus
noriu paklaust jeigu as kepsiu meduti papukams ar as galiu idaru aptept juos ir tada ant virsaus deti aisinga sorry uz kvailus gal klausimus bet pirma karta bandysiu su aisingu
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 28, 12:00)
o ji pradaryta ar sustingsta ar kaip, kokiu greiciu reikia suvartoti?
dezej ji supakuota po 2,5 kg, reikia laikyti sandariai
QUOTE(*linuska* @ 2011 03 28, 11:05)
sveikutes
neradau niekur kaip daryti papukus
noriu paklaust jeigu as kepsiu meduti papukams ar as galiu idaru aptept juos ir tada ant virsaus deti aisinga sorry uz kvailus gal klausimus bet pirma karta bandysiu su aisingu
neradau niekur kaip daryti papukus
noriu paklaust jeigu as kepsiu meduti papukams ar as galiu idaru aptept juos ir tada ant virsaus deti aisinga sorry uz kvailus gal klausimus bet pirma karta bandysiu su aisingu
virsutinej papuosimu temoj be komentaru yra parodyta kaip daryti papukus
QUOTE(meljola @ 2011 03 28, 01:13)
Tuo paciu noriu Asseni paklausti,kaip darai ta simpatiska saulute?
Asseni, noriu paklaust dėl saulytės - jos spindulėliai tolygiai švelniai rausvai padažyti. Kokiu būdu? Ar naudoji kempinėlę ar kaip kitaip? Ačiū.
Labas, mergaites,
Aciu visom uz grazius zodzius mano tortukui . Man paciai buvo labai smagu ji daryt.
Atsakysiu i klausimus....
Del saulutes
Nupiesiau saulute su spinduliais, ispjoviau is mases, per viduriuka priklijavau pusrutuli. Daziau teptuku, dazus skiedziau degtine
Ir dar klauset del tos Minordijos lipdymo mases, matau, kad jau mergaites atsake del svorio , kainos ir kiekio. O as pasakysiu del dengimo. Gal ja ir butu galima torta dengt, bet man jos skonis tai siaip sau, aisku skonio reikalas, bet namie pagaminta mase man 100 kartu skanesne
**********************
Ir dar "valgoma" tortuka atnesu
Tortas su vysniom ir persikais, kokosas, obuoliu rozes
Aciu visom uz grazius zodzius mano tortukui . Man paciai buvo labai smagu ji daryt.
Atsakysiu i klausimus....
Del saulutes
Nupiesiau saulute su spinduliais, ispjoviau is mases, per viduriuka priklijavau pusrutuli. Daziau teptuku, dazus skiedziau degtine
Ir dar klauset del tos Minordijos lipdymo mases, matau, kad jau mergaites atsake del svorio , kainos ir kiekio. O as pasakysiu del dengimo. Gal ja ir butu galima torta dengt, bet man jos skonis tai siaip sau, aisku skonio reikalas, bet namie pagaminta mase man 100 kartu skanesne
**********************
Ir dar "valgoma" tortuka atnesu
Tortas su vysniom ir persikais, kokosas, obuoliu rozes
QUOTE(Asseni @ 2011 03 28, 14:12)
Ir dar valgoma tortuka atvesu
koks grazus ir koks skanus
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 28, 13:16)
koks grazus ir koks skanus
Kikeni, ane?
Dauguma Musu tortus skirsto i "valgomus " ir "nevalgomus" pagal isvaizda. Tai va sitas is "valgomu" srities