Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Bijuna Man irgi būtų labai įdomu dėl antgaliukų smile.gif Tortus kepiau ir anksčiau, bet papuošimai buvo minimalūs, tai su džiuvesėliais tai tiesiog grietinėlė ar kokosas smile.gif o šį tortą darydama mečiau sau iššūkį išbandydama pirmą kartą ir pastiliažą ir beze smile.gif ir ką pavyko smile.gif iki tobulumo dar labai labai toli, bet pradžia pradėta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututex: 28 kovo 2011 - 09:24
QUOTE(rututex @ 2011 03 28, 09:35)

šaunuole thumbup.gif viskas gerai su spalvom, tik skaičiai nelabai gražiai žiurisi g.gif na čia mano nuomune 4u.gif
Atsakyti
dėl cukrinės masytės: nesu šimtu proc tikra, kad nuėję ten nusipirksit, nu gal... sufasuota dėžėse po 5 kg, kaina ~10 lt/kg 4u.gif

dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard. 4u.gif
Atsakyti
Man reikia jau siam savaitgaliui doh.gif , nera kada is uzsienio siustis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambambuzas @ 2011 03 28, 11:44)
dėl cukrinės masytės: nesu šimtu proc tikra, kad nuėję ten nusipirksit, nu gal... sufasuota dėžėse po 5 kg, kaina ~10 lt/kg 4u.gif

dėl antgaliukų: esu pirkus iš arevitos, tai tik iš bėdos, patariu siųstis iš surbitono, sugarshak, ar kitų pard. 4u.gif

o ji pradaryta ar sustingsta ar kaip, kokiu greiciu reikia suvartoti? biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
neradau niekur kaip daryti papukus tongue.gif
noriu paklaust jeigu as kepsiu meduti papukams ar as galiu idaru aptept juos ir tada ant virsaus deti aisinga g.gif sorry uz kvailus gal klausimus bet pirma karta bandysiu su aisingu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2011 03 28, 12:00)
o ji pradaryta ar sustingsta ar kaip, kokiu greiciu reikia suvartoti? biggrin.gif

dezej ji supakuota po 2,5 kg, reikia laikyti sandariai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*linuska* @ 2011 03 28, 11:05)
sveikutes  4u.gif 
neradau niekur kaip daryti papukus  tongue.gif 
noriu paklaust jeigu as kepsiu meduti papukams ar as galiu idaru aptept juos ir tada ant virsaus deti aisinga  g.gif  sorry uz kvailus gal klausimus bet pirma karta bandysiu su aisingu  doh.gif

virsutinej papuosimu temoj be komentaru yra parodyta kaip daryti papukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meljola @ 2011 03 28, 01:13)
Tuo paciu noriu Asseni paklausti,kaip darai ta simpatiska saulute?

Asseni, noriu paklaust dėl saulytės - jos spindulėliai tolygiai švelniai rausvai padažyti. Kokiu būdu? Ar naudoji kempinėlę ar kaip kitaip? Ačiū.
Atsakyti
Labas, mergaites,

Aciu visom uz grazius zodzius mano tortukui 4u.gif . Man paciai buvo labai smagu ji daryt.

Atsakysiu i klausimus....
Del saulutes

Nupiesiau saulute su spinduliais, ispjoviau is mases, per viduriuka priklijavau pusrutuli. Daziau teptuku, dazus skiedziau degtine

Ir dar klauset del tos Minordijos lipdymo mases, matau, kad jau mergaites atsake del svorio , kainos ir kiekio. O as pasakysiu del dengimo. Gal ja ir butu galima torta dengt, bet man jos skonis tai siaip sau, aisku skonio reikalas, bet namie pagaminta mase man 100 kartu skanesne

Ir dar "valgoma" tortuka atnesu

Tortas su vysniom ir persikais, kokosas, obuoliu rozes

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 28 kovo 2011 - 13:25
QUOTE(Asseni @ 2011 03 28, 14:12)
Ir dar valgoma tortuka atvesu

koks grazus ir koks skanus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 28, 13:16)
koks grazus ir koks skanus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kikeni, ane? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dauguma Musu tortus skirsto i "valgomus " ir "nevalgomus" pagal isvaizda. Tai va sitas is "valgomu" srities biggrin.gif

Atsakyti