Tas 10 kg labai įspūdingas, tik pasakyk, ant ko jis padėtas, ir kaip jį atkėlei nuo stalo
[/quot
Aciu . jis ant padeklo padetas,o atkelti buvo tikrai nelengva
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 27, 20:21)
gal nuorodele galetum imesti kur jo ieskot?
yra tortu temos tortu sarase, berods praeitos temos
QUOTE(julioske @ 2011 03 27, 20:49)
yra tortu temos tortu sarase, berods praeitos temos
aciu labai jau radau.
dar klausimelis gal galima suzinoti koks jo svoris is tos normos, kuri nurodyta?
labai atsiprasau jei ne cia rasau, gal jau cia man reiktu eiti i kita tema ir klausineti.
Mergaiyės, bet kai kokių grožių jūs nulipdot ir padarot VAU!!!!
Aš pas jus, kaip pradedančioji kepėjo, su klausimu: kur Vilniuje rasti maistinių dažų? aplėkiau visas pardes, kiek žinojau ir niekur neradau (net ir Assorti)
Ar čia baisiai deficitinė prekė?
Ir dar klausimas: kažkada puse ausies girdėjau, kad kiaušinių dažais galima padažyti, bet kažkaip labai suabejojau, ar čia tiesa.. Kaip yra?
Aš pas jus, kaip pradedančioji kepėjo, su klausimu: kur Vilniuje rasti maistinių dažų? aplėkiau visas pardes, kiek žinojau ir niekur neradau (net ir Assorti)
Ar čia baisiai deficitinė prekė?
Ir dar klausimas: kažkada puse ausies girdėjau, kad kiaušinių dažais galima padažyti, bet kažkaip labai suabejojau, ar čia tiesa.. Kaip yra?
jau kiaušinių dažais tikrai nedažyk tortų Vilniuje ir nerasi ko gero, čia siunčiamas reikalas iš už Jūrių marių...o Lt irgi yra www.sal2.puslapiai.lt ir www.kulinarijosmenas.visiems.lt dar kažkur neznaimios parduotuvėlės yra, bet nežinau tikslių pavadinimų o šiaip tai perkama www.surbitoart.co.uk ir kt. parduotuvėse...
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 27, 23:05)
aciu labai jau radau.
dar klausimelis gal galima suzinoti koks jo svoris is tos normos, kuri nurodyta?
labai atsiprasau jei ne cia rasau, gal jau cia man reiktu eiti i kita tema ir klausineti.
mases nemazai, kazkaip nesveriau sutepiau 2kg torta ir dar sausainiu su formele pusantros skardeles isejo (ta tesla ir tam tinkama)
QUOTE(Olesta @ 2011 03 27, 22:23)
jau kiaušinių dažais tikrai nedažyk tortų Vilniuje ir nerasi ko gero, čia siunčiamas reikalas iš už Jūrių marių...o Lt irgi yra www.sal2.puslapiai.lt ir www.kulinarijosmenas.visiems.lt dar kažkur neznaimios parduotuvėlės yra, bet nežinau tikslių pavadinimų o šiaip tai perkama www.surbitoart.co.uk ir kt. parduotuvėse...
Ačiū labai
Atejau pasidziaugti darbeliais,visu merginu nuostabus,na bet Asseni torciukas,mane pakerejo,kokios mielos figureles gyvuniuku
Tuo paciu noriu Asseni paklausti,kaip darai ta simpatiska saulute?
Tuo paciu noriu Asseni paklausti,kaip darai ta simpatiska saulute?
Tortai nuostabus, Asseni mano ziurke irgi krenta
KLAUSIMAS: minordijos mase tinkama tik figureliu lipdymui, ar ir tortu dengimui? Gal galite pasakyti koks kiekis sufasuotas ir kokia kaina?
KLAUSIMAS: minordijos mase tinkama tik figureliu lipdymui, ar ir tortu dengimui? Gal galite pasakyti koks kiekis sufasuotas ir kokia kaina?
Aciu, mergaites, uz bezdzioniuko ivertinima Bezdzioniukas nukopijuotas is vieno Cipciuko tortuko, aciu jai Asseni, aciu uz patarima isdziovinti lapukus, tikrai butu gavesis geresnis efektas, bet nebuvo laiko, tortas darytas naminiam vartojimui, nelabai turiu kam kepti,ir laiko neapstu, tai naudojuos kiekviena proga pasizaist Taigi, buvo uzdeti lapukai, o uz poros valandu tortas sudorotas Beje, Asseni tortas su zvereliais nuostabus, man irgi tarybinius multikus primena
Sveikos su jūsų patarimais ir pagalba štai kas gavosi Kadangi esu tik pradedančioji (antras rimtesnis tortas) tai rezultatu esu daugmaž patenkinta, tik spalvos keistos gavosi, nes norėjau rožinės ir mėlynos, o va kokios .. nemoku išgauti ryškių spalvų
Cipciuko medutis, saldaininė masė, pastiliažas, bezė, 5 kg
Cipciuko medutis, saldaininė masė, pastiliažas, bezė, 5 kg
Labas rytas "mokytojos". Uzdare tema "Reikmenys saldumynu gamybai" bet labai reikia patarimo Noriu uzsisakyti dekoravimo antgaliuku is
http://www.arevitosi...roducts&group=3
Bet nelabai isivaizduoju nei ju dydziu, nei kokie reikalingiausi . Tiesiog reikia tokiu, be kuriu "negalima issiversti" puosiant tortus Paskui nusipirksiu ivairesniu, bet dabar reikia patarimo, kurie patys paciausi, kokius pirkti?
Ačiū Jums
rututex, drasi esi, antras tortas o jau kokiu gabaritu ir su pastilazu.
As pastilazo dar bijau, "jaukinuosi" bezes, jei nesigauna kas, tai nors suvalgyti galiu
Sudie figura
http://www.arevitosi...roducts&group=3
Bet nelabai isivaizduoju nei ju dydziu, nei kokie reikalingiausi . Tiesiog reikia tokiu, be kuriu "negalima issiversti" puosiant tortus Paskui nusipirksiu ivairesniu, bet dabar reikia patarimo, kurie patys paciausi, kokius pirkti?
Ačiū Jums
rututex, drasi esi, antras tortas o jau kokiu gabaritu ir su pastilazu.
As pastilazo dar bijau, "jaukinuosi" bezes, jei nesigauna kas, tai nors suvalgyti galiu
Sudie figura