Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Tas 10 kg labai įspūdingas, tik pasakyk, ant ko jis padėtas, ir kaip jį atkėlei nuo stalo doh.gif thumbup.gif
[/quot

Aciu smile.gif . jis ant padeklo padetas,o atkelti buvo tikrai nelengva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 27, 20:21)
gal nuorodele galetum imesti kur jo ieskot?

yra tortu temos tortu sarase, berods praeitos temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 27, 20:49)
yra tortu temos tortu sarase, berods praeitos temos ax.gif

aciu labai jau radau.
dar klausimelis gal galima suzinoti koks jo svoris is tos normos, kuri nurodyta?
labai atsiprasau jei ne cia rasau, gal jau cia man reiktu eiti i kita tema ir klausineti.
Atsakyti
Mergaiyės, bet kai kokių grožių jūs nulipdot ir padarot bigsmile.gif VAU!!!!

Aš pas jus, kaip pradedančioji kepėjo, su klausimu: kur Vilniuje rasti maistinių dažų? aplėkiau visas pardes, kiek žinojau ir niekur neradau (net ir Assorti) doh.gif
Ar čia baisiai deficitinė prekė?

Ir dar klausimas: kažkada puse ausies girdėjau, kad kiaušinių dažais galima padažyti, bet kažkaip labai suabejojau, ar čia tiesa.. Kaip yra? g.gif
Atsakyti
jau kiaušinių dažais tikrai nedažyk tortų 4u.gif Vilniuje ir nerasi ko gero, čia siunčiamas reikalas iš už Jūrių marių...o Lt irgi yra www.sal2.puslapiai.lt ir www.kulinarijosmenas.visiems.lt 4u.gif dar kažkur neznaimios parduotuvėlės yra, bet nežinau tikslių pavadinimų 4u.gif o šiaip tai perkama www.surbitoart.co.uk ir kt. parduotuvėse...
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2011 03 27, 23:05)
aciu labai jau radau.
dar klausimelis gal galima suzinoti koks jo svoris is tos normos, kuri nurodyta?
labai atsiprasau jei ne cia rasau, gal jau cia man reiktu eiti i kita tema ir klausineti.

mases nemazai, kazkaip nesveriau sutepiau 2kg torta ir dar sausainiu su formele pusantros skardeles isejo (ta tesla ir tam tinkama)
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 03 27, 22:23)
jau kiaušinių dažais tikrai nedažyk tortų 4u.gif  Vilniuje ir nerasi ko gero, čia siunčiamas reikalas iš už Jūrių marių...o Lt irgi yra www.sal2.puslapiai.lt ir www.kulinarijosmenas.visiems.lt  4u.gif  dar kažkur neznaimios parduotuvėlės yra, bet nežinau tikslių pavadinimų  4u.gif o šiaip tai perkama www.surbitoart.co.uk ir kt. parduotuvėse...

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Atejau pasidziaugti darbeliais,visu merginu nuostabus,na bet Asseni torciukas,mane pakerejo,kokios mielos figureles gyvuniuku wub.gif
Tuo paciu noriu Asseni paklausti,kaip darai ta simpatiska saulute?
Atsakyti
Tortai nuostabus, Asseni mano ziurke irgi krenta mega_shok.gif

KLAUSIMAS: minordijos mase tinkama tik figureliu lipdymui, ar ir tortu dengimui? Gal galite pasakyti koks kiekis sufasuotas ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz bezdzioniuko ivertinima 4u.gif Bezdzioniukas nukopijuotas is vieno Cipciuko tortuko, aciu jai 4u.gif Asseni, aciu uz patarima isdziovinti lapukus, tikrai butu gavesis geresnis efektas, bet nebuvo laiko, tortas darytas naminiam vartojimui, nelabai turiu kam kepti,ir laiko neapstu, tai naudojuos kiekviena proga pasizaist smile.gif Taigi, buvo uzdeti lapukai, o uz poros valandu tortas sudorotas biggrin.gif Beje, Asseni tortas su zvereliais nuostabus, man irgi tarybinius multikus primena smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif su jūsų patarimais ir pagalba štai kas gavosi smile.gif Kadangi esu tik pradedančioji (antras rimtesnis tortas) tai rezultatu esu daugmaž patenkinta, tik spalvos keistos gavosi, nes norėjau rožinės ir mėlynos, o va kokios .. doh.gif nemoku išgauti ryškių spalvų smile.gif
Cipciuko medutis, saldaininė masė, pastiliažas, bezė, 5 kg ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rututex: 28 kovo 2011 - 08:40
Labas rytas "mokytojos". Uzdare tema "Reikmenys saldumynu gamybai" bet labai reikia patarimo ax.gif Noriu uzsisakyti dekoravimo antgaliuku is
http://www.arevitosi...roducts&group=3
Bet nelabai isivaizduoju nei ju dydziu, nei kokie reikalingiausi unsure.gif . Tiesiog reikia tokiu, be kuriu "negalima issiversti" puosiant tortus mirksiukas.gif Paskui nusipirksiu ivairesniu, bet dabar reikia patarimo, kurie patys paciausi, kokius pirkti?
Ačiū Jums aciuks.gif
rututex, drasi esi, antras tortas o jau kokiu gabaritu ir su pastilazu.
As pastilazo dar bijau, "jaukinuosi" bezes, jei nesigauna kas, tai nors suvalgyti galiu assa.gif
Sudie figura flirt.gif
Atsakyti