Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 27, 12:16)
abu su vyru sauniai padirbejot  thumbup.gif

Ačiū,ačiū..
Aplikacija tai buvo per kančias į žvaigždes..namie stogas kilnojosi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
mergaites ar eina "apzeldinti zolyte" meskiuka is vienos porcijos sarlot?

ir kiek porciju medaus torto pg cipciuka reikia meskinui sudeti?
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2011 03 27, 15:27)
mergaites ar eina "apzeldinti zolyte" meskiuka is vienos porcijos sarlot?

ir kiek porciju medaus torto  pg cipciuka reikia meskinui sudeti?

Man 1 porcijos sarlot neuzteko, 1.5 naudojau. 1 normos cipsiuko meducio pilnai uzteko. Trupiniu neliko smile.gif. Meskis gavos 3.5 kg.

Man kitas klausimas, koki kita torta galima naudot meskiui formuoti? Kad jis neisciuoztu biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rivera: 27 kovo 2011 - 16:39
QUOTE(rivera @ 2011 03 27, 17:37)
Man 1 porcijos sarlot neuzteko, 1.5 naudojau. 1 normos cipsiuko meducio pilnai uzteko. Trupiniu neliko smile.gif. Meskis gavos 3.5 kg.

Man kitas klausimas, koki kita torta galima naudot meskiui formuoti? Kad jis neisciuoztu biggrin.gif.

sakyciau snikersa, jis toks tvirtas kai sustingsta ax.gif as ji ne formoj sutepineju. dar man labai patinka 'stiklas smelyje' kuri pati cia ir patalpinau blush2.gif jis irgi is lakstu, principe kaip medutis. apskritai tinka tie kur su kietesniais biskvitais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 27, 16:37)

aciu .

Mad berods skaniausias tortas tai cipciuko medutis tik as ji vsada papildau iv vaisiais zele gabaliukais ... niam niam...
Atsakyti
Aguona minejo, kad darydama gelytes vielutes galiuka pamirko kiausinio baltyme. O jis turi buti isplaktas iki putu ar visai neplaktas?
Atsakyti
QUOTE(Bossi @ 2011 03 27, 17:20)
Aguona minejo, kad darydama gelytes vielutes galiuka pamirko kiausinio baltyme. O jis turi buti isplaktas iki putu ar visai neplaktas?

Neplaktas wink.gif Vielutės galiuką reik užlenkt tik (kilputę padaryt).
Atsakyti
QUOTE(laurechka @ 2011 03 27, 19:55)
Neplaktas wink.gif Vielutės galiuką reik užlenkt tik (kilputę padaryt).

aciu
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 03 27, 15:59)
sakyciau snikersa, jis toks tvirtas kai sustingsta ax.gif as ji ne formoj sutepineju. dar man labai patinka 'stiklas smelyje' kuri pati cia ir patalpinau blush2.gif jis irgi is lakstu, principe kaip medutis. apskritai tinka tie kur su kietesniais biskvitais blush2.gif

gal nuorodele galetum imesti kur jo ieskot?
Atsakyti
Aseni tavo tortukas is koto isverte,kaip ta ziurke kuri cia vis krenta.

Bezdzioniukas irgi toks simpatiaga sedi ir tos karbatkos labai sauniai sutaisytos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2011 03 27, 14:37)

Snikersas thumbup.gif
Atsakyti
Alaus bokalas, kaip bikalas, bet VĖŽIAI blink.gif ten gal tikri uždėti??? nu superinis tortas, labai gražu...

Asseni, vienareikšmiškai wub.gif wub.gif wub.gif meistras iš didžiosios raidės wub.gif

Tas 10 kg labai įspūdingas, tik pasakyk, ant ko jis padėtas, ir kaip jį atkėlei nuo stalo doh.gif thumbup.gif
Atsakyti