Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošti tortus pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena,
ir vėl tortukų prdėjot,labai gerai thumbup.gif visi gražūs 4u.gif
Lapelytės labai daug tortukų mačiau ir visi spalvingi,dailūs drinks_cheers.gif
Keno,mašiniukas -fainulka thumbup.gif
Ir tas baltas triaukštis labai labai jau man patiko wub.gif ir pievelė nuostabus,na žodžiu visų labai mieli darbeliai.

mano kažkoks nepavykęs šįkart.
raudonasis velvetas, pastilažas,cukrinės masės gėlės..
šlapia bezė:
user posted image

Cipsiuko medutis su želė ir vaisiais,cukrinė masė+tylo powder,Aplikacija -vyro darbas.Jis nepasitaręs su manim priėmė užsakymą,tai susinervinusi jam ir užkroviau šitą misiją blush2.gif
user posted image
Atsakyti
red69
labai faini jusu tortukai mirksiukas.gif nesuprantu,kas jums nepatinka biggrin.gif
kaip sakoma yra gerai,nori dar geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 03 27, 11:34)
Sveikutes,nepailstancios groziu kepejos! Tiek grozybiu,kad net akys raibsta-vienas uz kita grazesnis.. wub.gif
Manau reikia valandeles atokvepio-tad kvieciu i Alaus party!  drinks_cheers.gif
Beje,red69< gal pasufleruotum kur gauni tuos purskiamus PEARL LUSTRE SPRAY,gal siaurinej yra kokia gera parduotuvike?

Na ir grožis wub.gif wub.gif
Nežinau aš jokių parduotuvėlių,pas mus yra tokia viena,kur skyrelis minimalus,tačiau kainos nerealios,viską siunčiuosi iš sirbitono arba Cake-stuff.com

nepaminėjau,kad beždžionėlė labai daili wub.gif
Atsakyti
Saukes zuikuti,o kur bitutes sparneliai smile.gif ? ar ju nesimato ax.gif . Pievele labai grazi ir tikrai gera ideja su palmem.Divia,as mielai atsigersiu gurksneli alaus is tavo nuostabaus bokalo ir uzkasiu veziu wub.gif wub.gif wub.gif

O ant mano torto tiksliai,kaip salotos atrodo.Kai brolis atsius man nuotraukas,tai ikelsiu,nes cia fotografavau nevisai uzbaigta tongue.gif ir su telefonu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 27 kovo 2011 - 12:45
QUOTE(keno @ 2011 03 27, 11:43)
red69
labai faini jusu tortukai mirksiukas.gif nesuprantu,kas jums nepatinka biggrin.gif
kaip sakoma yra gerai,nori dar geriau tongue.gif

Ačiū,na aš pati žinau kur trūkumai,todėl taip ir sakau smile.gif

žinoma, kaskart norisi geriau ir gražiau mirksiukas.gif
Atsakyti
siunčiuosi iš sirbitono arba Cake-stuff.com

Atleisk ,kad ikireju su klausimais-bet ar jie siuncia purskiamus oro pastu? ax.gif
Atsakyti
Rutele81 jetau, koksfainuolis su bezdzione. reikejo kiek lapelius padziovit, kad ne taip lygiai guletu ant torto
keno, saunuole
Divia, jomajo, na ir uzkandele thumbup.gif
red69, spalvos, kokios spalvos, kaip visada bigsmile.gif

As irgi su tortuku pasirodysiu. Tortuku gal sunku pavadint, celas tortas gavosi, 4,5 kg. Trapios teslos ir paciam virsuj svelnus varskes tortukas su bananais. PAstilazas, figureles is minordijos mases

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 03 27, 11:48)
Atleisk ,kad ikireju su klausimais-bet ar jie siuncia purskiamus oro pastu?  ax.gif

Nieko 4u.gif jei tik galiu kuom padėti-prašom ax.gif
Man rodos oro paštu nesiunčia,tik per kurjerius.Nes kelios mergaitės prašė,kad parvežčiau į LT vasarą,kai grįšiu:) minėjo kažką,kad nesiunčia.
QUOTE(Asseni @ 2011 03 27, 11:57)
Rutele81 jetau, koksfainuolis su bezdzione. reikejo kiek lapelius padziovit, kad  ne taip lygiai guletu ant torto
keno, saunuole
Divia, jomajo, na ir uzkandele  thumbup.gif 
red69, spalvos, kokios spalvos, kaip visada  bigsmile.gif

As irgi su tortuku pasirodysiu. Tortuku gal sunku pavadint, celas tortas gavosi, 4,5 kg. Trapios teslos ir paciam virsuj svelnus varskes tortukas su bananais. PAstilazas, figureles is minordijos mases

Ačiū Asseni,man ryškesnės spalvo nesigauna niekaip,atrodo galiu ir visus dažus sudėti,lieka pastelinės ir viskas,o kartais taip reikia ... Jūsų tortas įspūdingas,esat figūrėlių meistrė wub.gif jau tokios dailios,kaip iš tarybinių multikų thumbup.gif
Atsakyti
Keno, nu labai fainas masiniukas thumbup.gif
Divija , siulydama nebijai kad nebeliks nei alucio nei uzkados bigsmile.gif thumbup.gif
Red69, nu graziai ta aplikacija gavosi 4u.gif
Asseni, doh.gif kaip visada, figureles nepakartojamo grozio wub.gif o ir pats tortukas jau toks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2011 03 27, 13:34)
Sveikutes,nepailstancios groziu kepejos!

thumbup.gif ir bokalas ir veziai thumbup.gif
Atsakyti
Asseni koks grozis wub.gif
ir bokalas koks fainas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 27 kovo 2011 - 13:11
QUOTE(red69 @ 2011 03 27, 13:35)
Laba diena,

abu su vyru sauniai padirbejot thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 27, 13:44)
Saukes zuikuti,o kur bitutes sparneliai smile.gif ?

is pradziu buvau juos pamirsus blush2.gif bet poto uzdejau biggrin.gif sparneliai is permatomo vyniojamo"popieriaus" .perfotkinau,bet ziuriu,kad ju vistiek nesimato smile.gif nu bet svarbu jie yra biggrin.gif
Papildyta:
Asseni,figureliu dailumas!!!
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti