Laba diena,
ir vėl tortukų prdėjot,labai gerai visi gražūs
Lapelytės labai daug tortukų mačiau ir visi spalvingi,dailūs
Keno,mašiniukas -fainulka
Ir tas baltas triaukštis labai labai jau man patiko ir pievelė nuostabus,na žodžiu visų labai mieli darbeliai.
mano kažkoks nepavykęs šįkart.
raudonasis velvetas, pastilažas,cukrinės masės gėlės..
šlapia bezė:
Cipsiuko medutis su želė ir vaisiais,cukrinė masė+tylo powder,Aplikacija -vyro darbas.Jis nepasitaręs su manim priėmė užsakymą,tai susinervinusi jam ir užkroviau šitą misiją
red69
labai faini jusu tortukai nesuprantu,kas jums nepatinka
kaip sakoma yra gerai,nori dar geriau
QUOTE(Divia @ 2011 03 27, 11:34)
Sveikutes,nepailstancios groziu kepejos! Tiek grozybiu,kad net akys raibsta-vienas uz kita grazesnis..
Manau reikia valandeles atokvepio-tad kvieciu i Alaus party!
Beje,red69< gal pasufleruotum kur gauni tuos purskiamus PEARL LUSTRE SPRAY,gal siaurinej yra kokia gera parduotuvike?
Manau reikia valandeles atokvepio-tad kvieciu i Alaus party!
Beje,red69< gal pasufleruotum kur gauni tuos purskiamus PEARL LUSTRE SPRAY,gal siaurinej yra kokia gera parduotuvike?
Na ir grožis
Nežinau aš jokių parduotuvėlių,pas mus yra tokia viena,kur skyrelis minimalus,tačiau kainos nerealios,viską siunčiuosi iš sirbitono arba Cake-stuff.com
nepaminėjau,kad beždžionėlė labai daili
Saukes zuikuti,o kur bitutes sparneliai ? ar ju nesimato . Pievele labai grazi ir tikrai gera ideja su palmem.Divia,as mielai atsigersiu gurksneli alaus is tavo nuostabaus bokalo ir uzkasiu veziu
O ant mano torto tiksliai,kaip salotos atrodo.Kai brolis atsius man nuotraukas,tai ikelsiu,nes cia fotografavau nevisai uzbaigta ir su telefonu.
O ant mano torto tiksliai,kaip salotos atrodo.Kai brolis atsius man nuotraukas,tai ikelsiu,nes cia fotografavau nevisai uzbaigta ir su telefonu.
QUOTE(keno @ 2011 03 27, 11:43)
red69
Ačiū,na aš pati žinau kur trūkumai,todėl taip ir sakau
žinoma, kaskart norisi geriau ir gražiau
siunčiuosi iš sirbitono arba Cake-stuff.com
Atleisk ,kad ikireju su klausimais-bet ar jie siuncia purskiamus oro pastu?
Rutele81 jetau, koksfainuolis su bezdzione. reikejo kiek lapelius padziovit, kad ne taip lygiai guletu ant torto
keno, saunuole
Divia, jomajo, na ir uzkandele
red69, spalvos, kokios spalvos, kaip visada
As irgi su tortuku pasirodysiu. Tortuku gal sunku pavadint, celas tortas gavosi, 4,5 kg. Trapios teslos ir paciam virsuj svelnus varskes tortukas su bananais. PAstilazas, figureles is minordijos mases
keno, saunuole
As irgi su tortuku pasirodysiu. Tortuku gal sunku pavadint, celas tortas gavosi, 4,5 kg. Trapios teslos ir paciam virsuj svelnus varskes tortukas su bananais. PAstilazas, figureles is minordijos mases
QUOTE(Divia @ 2011 03 27, 11:48)
Atleisk ,kad ikireju su klausimais-bet ar jie siuncia purskiamus oro pastu?
Nieko jei tik galiu kuom padėti-prašom
Man rodos oro paštu nesiunčia,tik per kurjerius.Nes kelios mergaitės prašė,kad parvežčiau į LT vasarą,kai grįšiu:) minėjo kažką,kad nesiunčia.
QUOTE(Asseni @ 2011 03 27, 11:57)
Rutele81 jetau, koksfainuolis su bezdzione. reikejo kiek lapelius padziovit, kad ne taip lygiai guletu ant torto
keno, saunuole
keno, saunuole
Ačiū Asseni,man ryškesnės spalvo nesigauna niekaip,atrodo galiu ir visus dažus sudėti,lieka pastelinės ir viskas,o kartais taip reikia ... Jūsų tortas įspūdingas,esat figūrėlių meistrė jau tokios dailios,kaip iš tarybinių multikų
Keno, nu labai fainas masiniukas
Divija , siulydama nebijai kad nebeliks nei alucio nei uzkados
Red69, nu graziai ta aplikacija gavosi
Asseni, kaip visada, figureles nepakartojamo grozio o ir pats tortukas jau toks mielas
Divija , siulydama nebijai kad nebeliks nei alucio nei uzkados
Red69, nu graziai ta aplikacija gavosi
Asseni, kaip visada, figureles nepakartojamo grozio o ir pats tortukas jau toks mielas
QUOTE(Divia @ 2011 03 27, 13:34)
Sveikutes,nepailstancios groziu kepejos!
ir bokalas ir veziai
Asseni koks grozis
ir bokalas koks fainas
ir bokalas koks fainas
QUOTE(red69 @ 2011 03 27, 13:35)
Laba diena,
abu su vyru sauniai padirbejot
Papildyta:
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 27, 13:44)
Saukes zuikuti,o kur bitutes sparneliai ?
is pradziu buvau juos pamirsus bet poto uzdejau sparneliai is permatomo vyniojamo"popieriaus" .perfotkinau,bet ziuriu,kad ju vistiek nesimato nu bet svarbu jie yra
Papildyta:
Asseni,figureliu dailumas!!!