QUOTE(Asseni @ 2011 03 21, 18:58)
As taip ir pagalvojau, kad mikrobangineje, per didele temperatura, be to, ne bet kokiam sokoladui patinka mikruske. Geriau viska daryt ant garu
na nesigavo man
sunaudojau visa turima sokolada.. nezinau aks ne taip! gaunasi trapus.. maniau gal visgi per daug medaus, bet tada per skystas sokoladas gaunas, net nezinau ka darau ne taip, tai gal sokolade esme
naudojau Milka pieniska sokolada. visgi padejau i saldytuva, na gal tada kai pastings kasnors pasikeis..
kadangi sokoladu nusivyliau, tai issitraukiau vaiko mashmallow saldainius, darytis saldainiu mases gelytes.. gavosi labai grazi mase
irgi pagal jusu aprasyma dariau
tik iskilo dar vienas klausimelis, kur laikyt padarytas gelytes, saldytuve ar siaip galima kur sausai padet? kiek laiko galima laikyt padarytas gelytes, ir ar paruosta saldainiu mase maiselyje gali ilgai stovet siaip nieko nedaroma is jos
? ACIU